Süper Anneler - 2011

altıncı günden itibaren yaptım testi ama hala çift çizgi yok.... sorun da bu neden çift çizgi çıkmaz ki...
6.günden itibaren mi yptın testi...
ama neden bu kadar erken yapmaya başladı ki
27 de bi oluyorsan eğer tahminen 13.gün yumutlaman diyelim 10.günden itibaren yapman uygun olurdu bence
yada en fazla 9.günden itibaren yapman gerekirdi diye düşünüyorum
bilen arkadaşlar acaba bendemi yanılıyorum....?

evet doğru öyle olmalıydı ama ben erken yumurtlama ihtimalime karşı test olunca fazladan başladım yapmaya

kızlar

cennetgözlüm ü merak ediyorum ben
eğer onda tutarsa yani kız olursa doğru yoldayız demek
benim açımdan ikinci ispat olacak...komşuma da aynını önerdim ve kızı şimdi kucağında :))))

eğer vaktiniz varsa en fazla 2,5 ay sonra cennetgözlüm ki belli olur

mens.döngüm 33 yada 34 gün.buna göre 16--yada 17 gün başlamam gerekiyordu.ben 15.günden başladım.bugün 20.gün hala tek çizgi bile yok.silik bile olması gerekmezmiydi.

canım öncelkle sen sikluslarını düzene koy bence
diş problemin varmı? çürük kanama vs...
eğer varsa dr. gidip tedavi ol...
sende iltihabi bir durum sözkonusu..öncelikle iltihabı kurutman lazım
siklusun düzene girnce daha kolay anlarsın yumurtlama olayını

yumurtlama öncesi ilişkiden bahsediyorsun değil mi...

bernurcum benim bekarlıktan beri böyle siklus arası.over kistim var ama pcos degilim.hipotiroidim ama oda 7 yıldır takipteyim ilaç kullanıyorum.7 yasında kızım var.ovülasyon gününü yakalamak istiyorum.bunuda 2 aydır yakalayamadım.

testte sorun olduğunu sanmıyorum canım ya bende ondan kullandım buay hemen gösterdı ki dün gece çatlamıştı sabah yaptım koyuya yakın çıktı 4de yaptım silik çıktı.doğru çünkü ateş ölçüyorum aynı zamanda ve bu sabah bıanda yükseldı ısım
gece yapsaydım tam görecektım testi ama emınım çatladı gece misafırım vardı oğlumda eziyet edınce yarın yaparım dedım daha çatlamaz nasılsa dedım meğer çatlamış
bence senınde ateşii ölçseydın emın olurdun bundan sonra ölçmenı tavsıye ederım iyi oluyor.
bazılarınında bazı aylarda çatlamazmış acaba öyle bidurum söz konusu olabulırmı senınde.bılmıyorumkı yarında yap barı belkı çıkar

bilmiyorum canım ya.. ben her akşam 8 gibi yaptım ama silikken bile hemen çizgi çıkmadı belki de aralaarda çatlamıştır, ya da bu ay çatlamadı, geçen ay test yapmadan çatladığını anlamıştım. yumurta akı kıvamında akıntım vardı bu ay o da olmadı... ben de çatlamadığını düşündüm ve 14. gün de ilişki oldu,artık hayırlısı allahtan.

canlarim benim mutlaka ates ölcün tavsiye ederim benim testim gercekden aynidi testlerlen yükseldi atessim .bende zor olu diyordum am her sabah kalkmadan ölcdüm ve bazen saatlerim uymadi ama oldun belli oluyor bide parali birsey degil samanda almiyor insAllah yapabilirsiniz icinizden yapmak gelsin kolay gelsin ....

canım sürekli ilaç kullanıyorsan buda etkiler siklusu
en fazla 28 olmalı siklus üzeri olursa mutlaka sorun var demektir
buda iltihabi sorundur mutlaka....tiroidrahatsızlığıda yapıyor olabiir
rabim şifa versin ama öncelikle siklusunu düzenlemey çalış aksi hlde hamile kalman zor olur

bakalim benim eski duzenime girecekmi yilasinda 5 ay bitmis olacak Allahin izni ile bu ay yumurtlamdan bisey anlamadim ben yoktu sanirim

Teknoloji gerektirmeyen ve kişilerin kendilerinin uygulayabileceği bir yöntem de 1989 yılında tanımlanmıştır. Bu sistemde de Y spermlerinin daha küçük ve hızlı olduğu varsayımından yola çıkılmakta ve ilişki zamanlaması ile istenilen cinsiyette bebek sahibi olmak için öneriler verilmektedir. Buna göre erkek bebek isteyen çiftler öncelikle yumurtlama anını saptamak için piyasada satılan kitleri günde 2 defa kullanmalı, testteki renk değişimine göre ovülasyonun 24 saat içinde olacağı saptandıktan sonra tek bir sefer ilişkde bulunmalı, bu ilişki renk değişiminden sonraki 24 saat içinde olmalı, ve derin penetrasyonu sağlayacak pozisyonlar tercih edilmelidir. Bu sayede hızlı yüzen Y spermleri daha çabuk tüplere varabilecektir. Kadının erkeğin boşalmasından önce orgazm olması da şansı arttıracaktır.Kadının orgazmı vajendeki pH dengesini alkali yönde değiştirerek sperm ile serviks salgılarının temasını güçlendirecektir. Ek olarak ilişkiden 1 saat önce kafein içeren içeceklerin alınması spermlerin hızını arttıracaktır. İlişkiden önce 3-4 gün süre ile erkeğin boşalmaması şarttır. Bu sayede erkeğin sperm sayısı yükselecektir. Kız isteyenler için de bunun tam tersini yapmak gerekmektedir. Ovülasyonkitine gerek yoktur ve adet kanaması sona erdikten sonra sık cinsel ilişkide bulunmak yeterlidir.

tsk ler cnm. İşin ÖzÜ bu kızlar önce Rabbım sonrada bunlarla olacak ıns

İnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Allah razi olsun hepinizden kizlar mutlaka haber ederim size ...
sendende razı olsun ezgin şu ateş ölçmeyi bu ay geçti benim ama önümüzdeki ay yapayım bende her sabah aynı saatte dilimin altından ölçüp kağıda not almam yeterli galiba değilmi yükseldiğindemi çatlama oluyor düştüğündemi ?

umarım uzamaz canım ben bu ay başilıcam kısmetse hemen olmaz belki ama yinede heyecan başladı rabbim hayırlısını versin hepimize

Bu sabah kalkınca ovülasyon testi yaptım aslında sabah ilk idrarla yapılmazmış 4 saat idrarı tutmak ve çok su içmemek gerekiyormuş bu testleri çok önceden almıştım çekmecede öylece bekliyordu test çubuğuda fazla olduğundan yapayım saat 12 gibi gene yaparım diye düşündüm neyse işin özeti sabah yaptım şu gülen yüz çıkan test varya clear blue o idi yaptığım testi yaptım sonra ekranda defter işareti çıktı sanırım yanlış yaptım tahminim çubuğu 15 saniye tutmak gerekiyormuş idrar dolu kapta ben 7 saniye falan tuttum birde tam oturmadı vs.. yani acemilik oldu biraz bugün 12 de tekrar yapmayı düşünüyorum çişim gelsede wc yapmıcam altıma kaçırmam inşallah:90: bu arada ben test için biraz geç başladım bugün adetimin başladığı günüde sayarsam 13. gün nedenine gelince az çok vücudumu tanıyorum akıntı,ağrı vs.. bunlardan dolayı az çok tahmin edebiliyorum günlerimi ama yinede emin değilim tabi bana göre cuma cmt olabilir normal hesaplayıcılar 6 ekimi gösteriyor bakalım test neyi gösterecek tabi testi doğru yapabilirsem ne gülen yüz çıktı nede boş surat defter çıktı ya :) az oku öyle gel dedi bana test :90: işin komiği internetten sitesdine giridm baktım böyle bir uyarıda yok neyse hayırlısı ayy amma çenem düşmüş sabah sabah kafasını karıştırdığım kişiler için özür:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…