- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.941
merhabalar canobebek;laboquick yum.testlerini nerden aldın.birde kullanımı güvenlimi?
6.günden itibaren mi yptın testi...altıncı günden itibaren yaptım testi ama hala çift çizgi yok.... sorun da bu neden çift çizgi çıkmaz ki...
6.günden itibaren mi yptın testi...
ama neden bu kadar erken yapmaya başladı ki
27 de bi oluyorsan eğer tahminen 13.gün yumutlaman diyelim 10.günden itibaren yapman uygun olurdu bence
yada en fazla 9.günden itibaren yapman gerekirdi diye düşünüyorum
bilen arkadaşlar acaba bendemi yanılıyorum....?
gitti gidiyordan aldım. güvenli mi gerçekten bilemiyorum çünkü ben hala yumurtlamadım bu testlere göre
bende 5gündür yapıyorum.ama tek çizgi bile yok.testin güvenli olup olmadıgı kafamı karıstırıyor.sende cift cizgiyi görememişşin
sen kaçıncı günden başladın. bende bazen çok az silik ikinci çizgi vardı ama belli belirsiz...
mens.döngüm 33 yada 34 gün.buna göre 16--yada 17 gün başlamam gerekiyordu.ben 15.günden başladım.bugün 20.gün hala tek çizgi bile yok.silik bile olması gerekmezmiydi.
kızlar
cennetgözlüm ü merak ediyorum ben
eğer onda tutarsa yani kız olursa doğru yoldayız demek
benim açımdan ikinci ispat olacak...komşuma da aynını önerdim ve kızı şimdi kucağında :))))
eğer vaktiniz varsa en fazla 2,5 ay sonra cennetgözlüm ki belli olur
canım öncelkle sen sikluslarını düzene koy bence
diş problemin varmı? çürük kanama vs...
eğer varsa dr. gidip tedavi ol...
sende iltihabi bir durum sözkonusu..öncelikle iltihabı kurutman lazım
siklusun düzene girnce daha kolay anlarsın yumurtlama olayını
naz,gelincik ben bu ay laboquick yumurtlama testi almıştım son adet tarihim 18.09 du. 27 günde 1 adet oluyorum.bugün 17.gün hala çift çizgiyi görmedim. geç yumurtluycak olabilir miyim ya da testler mi hatalı acaba....sinir oldum yaaaaaa. kız bebek için deneme yapmıştım bu ay. bugün de tek çizgi, ama kasıklarım ve göğüslerim de ağrı var... ama bu test neden tek çizgi ki .... ltf cevap yazın bana
testte sorun olduğunu sanmıyorum canım ya bende ondan kullandım buay hemen gösterdı ki dün gece çatlamıştı sabah yaptım koyuya yakın çıktı 4de yaptım silik çıktı.doğru çünkü ateş ölçüyorum aynı zamanda ve bu sabah bıanda yükseldı ısım
gece yapsaydım tam görecektım testi ama emınım çatladı gece misafırım vardı oğlumda eziyet edınce yarın yaparım dedım daha çatlamaz nasılsa dedım meğer çatlamış
bence senınde ateşii ölçseydın emın olurdun bundan sonra ölçmenı tavsıye ederım iyi oluyor.
bazılarınında bazı aylarda çatlamazmış acaba öyle bidurum söz konusu olabulırmı senınde.bılmıyorumkı yarında yap barı belkı çıkar
yumurtlama öncesi ilişkiden bahsediyorsun değil mi...
bernurcum benim bekarlıktan beri böyle siklus arası.over kistim var ama pcos degilim.hipotiroidim ama oda 7 yıldır takipteyim ilaç kullanıyorum.7 yasında kızım var.ovülasyon gününü yakalamak istiyorum.bunuda 2 aydır yakalayamadım.
Teknoloji gerektirmeyen ve kişilerin kendilerinin uygulayabileceği bir yöntem de 1989 yılında tanımlanmıştır. Bu sistemde de Y spermlerinin daha küçük ve hızlı olduğu varsayımından yola çıkılmakta ve ilişki zamanlaması ile istenilen cinsiyette bebek sahibi olmak için öneriler verilmektedir. Buna göre erkek bebek isteyen çiftler öncelikle yumurtlama anını saptamak için piyasada satılan kitleri günde 2 defa kullanmalı, testteki renk değişimine göre ovülasyonun 24 saat içinde olacağı saptandıktan sonra tek bir sefer ilişkde bulunmalı, bu ilişki renk değişiminden sonraki 24 saat içinde olmalı, ve derin penetrasyonu sağlayacak pozisyonlar tercih edilmelidir. Bu sayede hızlı yüzen Y spermleri daha çabuk tüplere varabilecektir. Kadının erkeğin boşalmasından önce orgazm olması da şansı arttıracaktır.Kadının orgazmı vajendeki pH dengesini alkali yönde değiştirerek sperm ile serviks salgılarının temasını güçlendirecektir. Ek olarak ilişkiden 1 saat önce kafein içeren içeceklerin alınması spermlerin hızını arttıracaktır. İlişkiden önce 3-4 gün süre ile erkeğin boşalmaması şarttır. Bu sayede erkeğin sperm sayısı yükselecektir. Kız isteyenler için de bunun tam tersini yapmak gerekmektedir. Ovülasyonkitine gerek yoktur ve adet kanaması sona erdikten sonra sık cinsel ilişkide bulunmak yeterlidir.
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin inşallahpetunyacım benım 1 oğlum var bunu hayırlı vede sağlıklısıyla inş. kız istıyorum onun için 3 gün öncesını bulmaya çalışıyorum RABBIM senınde gönlüne göre versın canım inş.
sendende razı olsun ezgin şu ateş ölçmeyi bu ay geçti benim ama önümüzdeki ay yapayım bende her sabah aynı saatte dilimin altından ölçüp kağıda not almam yeterli galiba değilmi yükseldiğindemi çatlama oluyor düştüğündemi ?Allah razi olsun hepinizden kizlar mutlaka haber ederim size ...
umarım uzamaz canım ben bu ay başilıcam kısmetse hemen olmaz belki ama yinede heyecan başladı rabbim hayırlısını versin hepimizeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hepimizin inşallahhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama canım sanırımbu ay yine uzayacak siklus...soğuklarbaşladı ve kasıklrım sancıyor ne yazık ki
o kadar da dikkat etmeye çalışıyorum soğuk almayayım diye
kaç haftadır ayağım üşümesin diye patik giyiyorum
nolursizde dua edin.artık daha fazla bekleme olmasın...siklus uzamasın ve ben tarih alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?