• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

bendede düzensiz ama 3 aydir 10.-12 arasi oluyorum hep agrimdan farkediyorum önceden insallah bidaha ki ay da böyle olur...Benim adet agrim basladi galiba tutmadi bu ay gene esim diyordu bu kezde tutmadi diye ..icinemi ne dogdu ya...

bidahakine daha yakin iliskiye girmek istiyorum bu ay sanke gercekten 4 gün fazlaydi....doktora gidermiyim bilmiyorum testler tam dogrusunu söylüyor..doktorum catlicak dedi catlamadi o gün bile test negativdi...tek follikele göre söylüyor doktor iste ama vucudunu nasil olacak bilemezki...ben diete devam edicem...umudum bidahaki haftaya bakalim artik...

ozaman bende ekımde baslıyorum yani 2 3 hafta kadar kaldı hadı hayırlısı inş. tutar hepimizindesabahkı testi ilk silikdi aynı teste şimdi baktımda koyulaşmış geçersizdır demi naz81 ya bu saate kadar

bendede düzensiz ama 3 aydir 10.-12 arasi oluyorum hep agrimdan farkediyorum önceden insallah bidaha ki ay da böyle olur...Benim adet agrim basladi galiba tutmadi bu ay gene esim diyordu bu kezde tutmadi diye ..icinemi ne dogdu ya...

bidahakine daha yakin iliskiye girmek istiyorum bu ay sanke gercekten 4 gün fazlaydi....doktora gidermiyim bilmiyorum testler tam dogrusunu söylüyor..doktorum catlicak dedi catlamadi o gün bile test negativdi...tek follikele göre söylüyor doktor iste ama vucudunu nasil olacak bilemezki...ben diete devam edicem...umudum bidahaki haftaya bakalim artik...

Nazcigim bencede Teszler yeterli canim Folikel ölcene gerek yok bende olmasa sirf testli yapacam acaba bu sefer iki gün üst üsteme iliski olsa tek iliki bakalim tutdumu?

bahsettiğin test ovülasyon testimi gelincik

evet petunyaaa ovulasyon testi aldım bu ay ilk defa kullanıyorum yarın yaparım demiştim sanırım dün gece çatladı benımkı keşke yapsaydım ama ateşim çatladın dıyor gebelık testınıde bıdahakı aya yaparız inş hayırlısıyla

Son düzenleme:
evet petunyaaa ovulasyon testi aldım bu ay ilk defa kullanıyorum yarın yaparım demiştim sanırım dün gece çatladı benımkı keşke yapsaydım ama ateşim çatladın dıyor gebelık testınıde bıdahakı aya yaparız inş hayırlısıyla
canım dün oldu ise bugün ilşkiye girsen belkide tutar bence kaçırma bu ayı bu akşam deneyin bence

Bence öyle oldu ama tek ilisidi canim sirf o gün iliskiye girdik insAllah canim hepimize dua ediyorum zaten

hayırlısı canım tutarsa haber et mutlaka benimde yumurtlama yaklaşıyor heyecan başladı bayadır bekliyordum sanırım bu ay deniyeceğim erkek kız farketmez sağlıkla gelsin diyorum ama yumurtlama çatladığında hamile kalma şansı yüksek olduğu için o günlere denk getireceğim sanırım :nazar:

ezginnnnnnnnn

hakkına hayırlısı olsun canım
inşalahhhhhhhhhhhh piplin yola çıkmıştı hyırıısyla

petunya

canım seninde rabbim gönlüne gre verir inşallahhhhhhhhhhhh
gelincik kız istiyor evet inşallah ta olur

ezginnnnnnnnn

hakkına hayırlısı olsun canım
inşalahhhhhhhhhhhh piplin yola çıkmıştı hyırıısyla

petunya

canım seninde rabbim gönlüne gre verir inşallahhhhhhhhhhhh
gelincik kız istiyor evet inşallah ta olur

inşallah canım Allah kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun inşallah:emir_bebek:

petunyacım benım 1 oğlum var bunu hayırlı vede sağlıklısıyla inş. kız istıyorum onun için 3 gün öncesını bulmaya çalışıyorum RABBIM senınde gönlüne göre versın canım inş.

naz,gelincik ben bu ay laboquick yumurtlama testi almıştım son adet tarihim 18.09 du. 27 günde 1 adet oluyorum.bugün 17.gün hala çift çizgiyi görmedim. geç yumurtluycak olabilir miyim ya da testler mi hatalı acaba....sinir oldum yaaaaaa. kız bebek için deneme yapmıştım bu ay. bugün de tek çizgi, ama kasıklarım ve göğüslerim de ağrı var... ama bu test neden tek çizgi ki .... ltf cevap yazın bana

inşallah canım Allah kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun inşallah:emir_bebek:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hepimizin inşallahhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ama canım sanırımbu ay yine uzayacak siklus...soğuklarbaşladı ve kasıklrım sancıyor ne yazık ki
o kadar da dikkat etmeye çalışıyorum soğuk almayayım diye
kaç haftadır ayağım üşümesin diye patik giyiyorum
nolursizde dua edin.artık daha fazla bekleme olmasın...siklus uzamasın ve ben tarih alayım

naz,gelincik ben bu ay laboquick yumurtlama testi almıştım son adet tarihim 18.09 du. 27 günde 1 adet oluyorum.bugün 17.gün hala çift çizgiyi görmedim. geç yumurtluycak olabilir miyim ya da testler mi hatalı acaba....sinir oldum yaaaaaa. kız bebek için deneme yapmıştım bu ay. bugün de tek çizgi, ama kasıklarım ve göğüslerim de ağrı var... ama bu test neden tek çizgi ki .... ltf cevap yazın bana

canım sen 10.gün ve onrasında testi kullan ki yumurtlamanı tespit edesin
ama bu ay 26-27-28-29 eylülü denemen gerekirdi
eğer hamile değilsen önümüzdeki aya inşallahhhhhhhh

canım sen 10.gün ve onrasında testi kullan ki yumurtlamanı tespit edesin
ama bu ay 26-27-28-29 eylülü denemen gerekirdi
eğer hamile değilsen önümüzdeki aya inşallahhhhhhhh

altıncı günden itibaren yaptım testi ama hala çift çizgi yok.... sorun da bu neden çift çizgi çıkmaz ki...

benimde adetim 18.9 geldi ve 11 de catlamam oldu canim...cok tuaf gercekten acaba gercekten teste bi hatami varki canim...ben clearblue aldim ve loop adinda bi test aldim ikiside ayni gün cizgi cikardi bana, stresse felanmi soktun kendini ondanmi gecikme var...
benim adet sancim basladi sen daha yumurtlamadin daha allah allah, belkide yumurtlamiycan bu ay olabilir normal cünkü sen testlere devam et,keske atesinide ölceydin canim ben atesde ölctüm ve testlerle ayni ani gösterdi ..

stress yapma bu ay yumurtlamazsan bidahaki aya insallah canim...

kızlar ben laboquick yumurtlama testi almıştım, şu ana kadar çoktan yumurtlamış olmam gerekirdi, son adet tarihim 18.09.2011.27 günde 1 adet oluyorum ama hala ikinci çizgi çok belirsiz akıntı da yok... neden böyle olmuş olabilir

merhabalar canobebek;laboquick yum.testlerini nerden aldın.birde kullanımı güvenlimi?

benimde adetim 18.9 geldi ve 11 de catlamam oldu canim...cok tuaf gercekten acaba gercekten teste bi hatami varki canim...ben clearblue aldim ve loop adinda bi test aldim ikiside ayni gün cizgi cikardi bana, stresse felanmi soktun kendini ondanmi gecikme var...
benim adet sancim basladi sen daha yumurtlamadin daha allah allah, belkide yumurtlamiycan bu ay olabilir normal cünkü sen testlere devam et,keske atesinide ölceydin canim ben atesde ölctüm ve testlerle ayni ani gösterdi ..

stress yapma bu ay yumurtlamazsan bidahaki aya insallah canim...

keşke ölçseydim ama ölçmedim :( belkli de testlerde bir hata vardır. geçen ay 9.gün yumurta akı kıvamında akıntı vardı bu ay o da olmadı :(((( ya testler hatalı ya da yumurtlamadım

Back