tombilibuuuuu cok sgaol canim! bu arada nickin cok hosuma ghidiyor :))
ezgincimmm allah razi olsun canim birbirimize hep dua edelim kizlar allah büyük..
illede olsun demiyoruzya rabbim ne nasip ederse tabiiki. dediginiz gibi hersey zaten düzenlendi yazildi. hersey yaziyor zaten kaderimizi belli. ama belkide bu arastirmalara girmemizde kaderimizde var :). bizim icimizde hep yanlismi yapiyorum acaba günahmi diyoruz. bende sanmiyorum günah oldugunu tabiiki allah bilir. ama biz öncelikle rabbime sonrada bilimsel olan seyleere siginiyoruz. hersey yaparken zaten besmele cekerek baslamiyormuyuz? keyfen gidipte baska ülkede yasal olan yerlerde bana x aktar yada y aktar demiyoruzki. dua ile bilim ile haraket ediyoruz. bunda kötü bisi görmüyorum ben. baska sitelerde bakiyorumda bi arkadas kizim olmasini cok istiyorum diyor icindekilerini yaziyor hemen zarttt geliyor birisi ARKADASIM ÖNCELIKLE HAYIRLISINI DILEE SAGLIKKK DILEE diyor. dahada orayi okuyasim gelmiyor. sanki o konuyu acan arkadasin icinde saglik ve hayrilisi yokmu.. saglik ve hayirlisini istemek zaten icimizde bunu dile bile vurmaya gerek bile yok. onlar önce gelir. denemek istediklerimizide icimizden gelenleride isteklerimizi paylasmak icin burdakilerle sohbet etmek istiyor ama engelleniyor. yani bi takim kisiler geliyor hemen moral bozuyor. ben böylelerinden cok SIKILDIM.
tabiiki herseyden önce saglik gelir. hayirlisi gelir. bu her ANA nin icinden olan bisidir zaten. gecipte haddi olmadan arkadasim önce saglik dileee demek bence saygisizliktir o kisiye. o bir ana degil sankide erkek yada kiz olsun diyipte tutturmusda sanki sagligi umrunda degilmis gibi.. cok yanlis.. bunlar artik SIKMAYA basladi böyle seyler.. ben suna inaniyorum-HERSEYIN BIR NEDENI VARDIR.
gurbet ablaa tanisiniyormussun rabbim hayirli huzurlu mutlu yasamaya nasip eder insallah ailenle.
bu arada kizlar benim kirmizi kankiler beni terkettielr sagolsunlar fazla bile kaldilar hahaha. 28 de basladi dün aksam abdest aldim. gelmiyorlar daha. bakalim gecen ay gibi siddetli hissedecekmiyim yumurtlamami. bu sefer gülen sabah görürsem ertesi sabah iliskii olacak. hem sabah hem aksam yapsam ne olur kizlar? yani tamam tek iliski ama simdi yumurtlamaya cok yakinya? o günü iki kere olsa nolur acaba :)
ülennn ay sonu kaynanamlar geliyor kayinpederimle bizeee 3 ayligina misafirlige onlar türkiyede biz isvicrede. odalar zaten afedersiniz sey seyeee, e benimde önce org. olmam lazim ondan önce vajinal dus yapmam lazim