• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kızlar ben laboquick yumurtlama testi almıştım, şu ana kadar çoktan yumurtlamış olmam gerekirdi, son adet tarihim 18.09.2011.27 günde 1 adet oluyorum ama hala ikinci çizgi çok belirsiz akıntı da yok... neden böyle olmuş olabilir

yumurtan olmamis da olabilir cnm her ay duzeni yumurtlaa olmayabiliyor

kızlar ben laboquick yumurtlama testi almıştım, şu ana kadar çoktan yumurtlamış olmam gerekirdi, son adet tarihim 18.09.2011.27 günde 1 adet oluyorum ama hala ikinci çizgi çok belirsiz akıntı da yok... neden böyle olmuş olabilir

yumurtan olmamis da olabilir cnm her ay duzeni yumurtlaa olmayabiliyor

tombilibuuuuu cok sgaol canim! bu arada nickin cok hosuma ghidiyor :))

ezgincimmm allah razi olsun canim birbirimize hep dua edelim kizlar allah büyük..

illede olsun demiyoruzya rabbim ne nasip ederse tabiiki. dediginiz gibi hersey zaten düzenlendi yazildi. hersey yaziyor zaten kaderimizi belli. ama belkide bu arastirmalara girmemizde kaderimizde var :). bizim icimizde hep yanlismi yapiyorum acaba günahmi diyoruz. bende sanmiyorum günah oldugunu tabiiki allah bilir. ama biz öncelikle rabbime sonrada bilimsel olan seyleere siginiyoruz. hersey yaparken zaten besmele cekerek baslamiyormuyuz? keyfen gidipte baska ülkede yasal olan yerlerde bana x aktar yada y aktar demiyoruzki. dua ile bilim ile haraket ediyoruz. bunda kötü bisi görmüyorum ben. baska sitelerde bakiyorumda bi arkadas kizim olmasini cok istiyorum diyor icindekilerini yaziyor hemen zarttt geliyor birisi ARKADASIM ÖNCELIKLE HAYIRLISINI DILEE SAGLIKKK DILEE diyor. dahada orayi okuyasim gelmiyor. sanki o konuyu acan arkadasin icinde saglik ve hayrilisi yokmu.. saglik ve hayirlisini istemek zaten icimizde bunu dile bile vurmaya gerek bile yok. onlar önce gelir. denemek istediklerimizide icimizden gelenleride isteklerimizi paylasmak icin burdakilerle sohbet etmek istiyor ama engelleniyor. yani bi takim kisiler geliyor hemen moral bozuyor. ben böylelerinden cok SIKILDIM.

tabiiki herseyden önce saglik gelir. hayirlisi gelir. bu her ANA nin icinden olan bisidir zaten. gecipte haddi olmadan arkadasim önce saglik dileee demek bence saygisizliktir o kisiye. o bir ana degil sankide erkek yada kiz olsun diyipte tutturmusda sanki sagligi umrunda degilmis gibi.. cok yanlis.. bunlar artik SIKMAYA basladi böyle seyler.. ben suna inaniyorum-HERSEYIN BIR NEDENI VARDIR.

gurbet ablaa tanisiniyormussun rabbim hayirli huzurlu mutlu yasamaya nasip eder insallah ailenle.

bu arada kizlar benim kirmizi kankiler beni terkettielr sagolsunlar fazla bile kaldilar hahaha. 28 de basladi dün aksam abdest aldim. gelmiyorlar daha. bakalim gecen ay gibi siddetli hissedecekmiyim yumurtlamami. bu sefer gülen sabah görürsem ertesi sabah iliskii olacak. hem sabah hem aksam yapsam ne olur kizlar? yani tamam tek iliski ama simdi yumurtlamaya cok yakinya? o günü iki kere olsa nolur acaba :)
ülennn ay sonu kaynanamlar geliyor kayinpederimle bizeee 3 ayligina misafirlige onlar türkiyede biz isvicrede. odalar zaten afedersiniz sey seyeee, e benimde önce org. olmam lazim ondan önce vajinal dus yapmam lazim
:37::37::37:

canim ben aarau dayim sen st gallen demisin

alinti yaptim hepsi getti yaaaa
sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin
kiraya cikiyorum henuz benim evim yok bu gidislede olurmu bilemem Allahim huzuru sagligi sadakati yuvalarimizdan eksik etmesin ins

canim ezgincim benim oglum iki aylikti karnimda sanirim gecmis gun ruya gordum tabi bilmiyoruz erkek oldugunu ruyamda oglun olacak adini yusuf koy dediler esime dedim erkek oluncada yusuf emre koyduk Allhim hayirli evlat etsin ins

Ben yine sordum esime rüyan nasildi dedi bebek falan gördün mü dedim hayir dedi sirf isim düsünüyorduk dedi egemi egemenmi koysak yani isim li rüyadi hayirlisi canim bakalimhaber ederim canlarim ama icden hep dua edin hersey Allaha bagli insAllah hepinizin gönlündeki olur

Dualarim sizinle Fatos senin bu ay tutmadi dimi olsun insAllah bu ay canim insAllah oglunu kucayina Allah nasip eder....

tombilibuuuuu cok sgaol canim! bu arada nickin cok hosuma ghidiyor :))

sağol canım
ben kk ya üye olurken kızım trt 4 de gece bahçesini izliyordu o istedi bu ismi
yoksa tombiliklik nerdeeeeeeee ben nerde:))))))

oyyy oyyy yerim onu bennn :69: cok tatliii

Dualarim sizinle Fatos senin bu ay tutmadi dimi olsun insAllah bu ay canim insAllah oglunu kucayina Allah nasip eder....

yok be güzelim tutmadi tek iliski ya .. bakalimbu ay 10-11-12-13 arasi yiiimiirtliicam allahatn hayirlisi yumurtlama testim vs. hepsi hazir beklemedee allahimmm gönder bana hayirlisiysaaa saglikliii oglusumuuu ara verecem cocuk yapmaya cünkü :))))
bakalim bu aydan umutluyum, kaynanamlar gelmeden halletmem lazim :))))))))))))) yoksa ne orga ne cocuk yapmaya konsantre olamicam haftaya yumutlamam lazim ay heycananldim :37:

bu araada günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hanimlarrrrrrr :66:

selma kizlar eve geldim...

arkadasimla bulustuk sabah..tam olarak hatirlamiyor tam nezamndi diye ama tek iliskide olmus, ya ya yumurtlamaya cok yakindi ya o gündü diye hatirliyor ama hic ne ates ne bir baska bisey yapmis benim tahminem bi kac gün öncede tek iliskiyle hamile kalmis olabilir yumurtlamasi gec olduysa kiz sperminler yasamista olabilir. ilk cocugu oglan tabiki kiz istedim diyor sonucta bir oglum var dedi, yüce rabbim gönlüne göre verdi darisi basimiza....

işte ya ne stres ne bekleme bişey yok gördünmü bizde stres yapıyoz ay çatladı ay çatlamadı 3 gün 5 gün derken zaman akıyor ya hayırlı olsun gönlüne göre vermiş rabbım
evıne hoşgeldın canım :)
buarada bende dün çatladım çoook çok tuhaf netten ovülasyon siparişimi verdım dün geldi gecesınden daha yapmaya fırsatım olmadan çatladı ateşimden anladım sabah hemen gittim test yaptım 7de ki bılıyorum sabah idrarıyla yapılmamalı ama dayanamadım silik çizgi çıktı
gecede ateşim baya çıkmıştı fakat misafırım var oğlumdanda fırsat bulamayınca yarın yaparım demştim sanırım oara çatladı
naz81 dengesiz bir çatlamam var benım yaaaaa ne bu baksana
ilk ay 14.gün 2.ay 16.gün 3.ay 11.gün senındemı böyle yada normalmı bu nebıleyım.

yok be güzelim tutmadi tek iliski ya .. bakalimbu ay 10-11-12-13 arasi yiiimiirtliicam allahatn hayirlisi yumurtlama testim vs. hepsi hazir beklemedee allahimmm gönder bana hayirlisiysaaa saglikliii oglusumuuu ara verecem cocuk yapmaya cünkü :))))
bakalim bu aydan umutluyum, kaynanamlar gelmeden halletmem lazim :))))))))))))) yoksa ne orga ne cocuk yapmaya konsantre olamicam haftaya yumutlamam lazim ay heycananldim :37:

Günaydın Fatoş hayırlısı olsun inşallah bu ay tutar durmak yok yola devam
bir şey sormak istiyorum yumurtlama testini nasıl kullanıyorsun saati falan önemli mi bende bu ay denemeyi istiyorum ama kararsızım ekim 6-7 gibi yumurtlama zamanım tam çatladığı anda ilşkiye girsem tutacak gibi hissediyorum ama kendi kendime gelin güvey olma durumum da olabilir :) bazen tavuk gibi hissettiğimde oluyor gıt gıt gıdakk
ha bir de ben çatlama zamanlarına yakın kasık ağrısı çekiyorum acaba ağrı başladığında çatlamamı oluyor çünkü bu kasık ağrısı gün boyu yada 5-6 saat sürüyor

selam kızlar
4 gündür siteye giremiyordum işyerimdeki denetim yüzünden
fatoşcuğumm üzülme onlarında vardır bir hayrı muhakkak olmadı misafirlerin gidince olur :78:
ya bende doğru bi takvimden bakıp o ay çalışmlarımıza hız vermek istiyorum yorumcudan bakamıyorum nereden bakayım sizce
ovilasyon testi 180 milyon şuan veremem okadar:37:tavsiye edebileceğiniz bir takvim varmı arkidişler
bu arada ramazandan sonra kilo verdim diyorum diyeti biraz erteleyim pekmez süt filan az kilo alayım sonra diyet dolunay takvim ve yumurta günleri derken hamiş kalırım inşallah oğluşuma.tesbih namazıda kılacağım inş.inanın çok güzel maneviyat ve hissiyat veriyor insana

selam kızlar
4 gündür siteye giremiyordum işyerimdeki denetim yüzünden
fatoşcuğumm üzülme onlarında vardır bir hayrı muhakkak olmadı misafirlerin gidince olur :78:
ya bende doğru bi takvimden bakıp o ay çalışmlarımıza hız vermek istiyorum yorumcudan bakamıyorum nereden bakayım sizce
ovilasyon testi 180 milyon şuan veremem okadar:37:tavsiye edebileceğiniz bir takvim varmı arkidişler
bu arada ramazandan sonra kilo verdim diyorum diyeti biraz erteleyim pekmez süt filan az kilo alayım sonra diyet dolunay takvim ve yumurta günleri derken hamiş kalırım inşallah oğluşuma.tesbih namazıda kılacağım inş.inanın çok güzel maneviyat ve hissiyat veriyor insana

yorumcuda üyeliğim vardı önceden ama süresi bitmiş yeniden üye olursam bakarım sana ama ne kadar doğru o takvim hiç bilgim yok hiç denemedim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah namaz ve dua insanın huzur bulmasına çok yardımcı oluyor yeter ki o andan herşeyden sıyrılıp gerçekten Allah la baş başa kalabilelim işte o onlar gerçekten çok sırlı çok özel bence :71:

yorumcuda üyeliğim vardı önceden ama süresi bitmiş yeniden üye olursam bakarım sana ama ne kadar doğru o takvim hiç bilgim yok hiç denemedim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah namaz ve dua insanın huzur bulmasına çok yardımcı oluyor yeter ki o andan herşeyden sıyrılıp gerçekten Allah la baş başa kalabilelim işte o onlar gerçekten çok sırlı çok özel bence :71:

petunyaaacığım bende üye oldum gold üyelik istiyo uyuslar:36:

Evet Teravet hep ayni seyler yumurtlama günü erkek diyorlar ama burda bazi forumda kizi olanda olmus Allah biliyor ...insAllah olur gönlümüzdeki benimde 2 kizim var artik hayirlisinla oglum olmasini istiyorum insAllah .kadin Doktoruna gitmeyi düsünüyorum yumurtlama gününü Ultrasonla bakabileceyini söylemis di?bakalim?

benimde 14 aylık bir kızım var yumurta takibi çat iğnesi ve tek ilişki ile hamile kaldım daha sonra dr geç yumurtlamaolmuş dedi takiple bu nasıl olabiliyo hala aklım almadı

benimde 14 aylık bir kızım var yumurta takibi çat iğnesi ve tek ilişki ile hamile kaldım daha sonra dr geç yumurtlamaolmuş dedi takiple bu nasıl olabiliyo hala aklım almadı

canım bu şekilde olan çok var ne güzel sağlıkla kucağına almışsın Allah bizede verir inşallah ne tatlıdır şimdi o 14 aylık tam sevilmelik mıncıklanmalık:emir_bebek:

Son düzenleme:

Hayirli olsun kizin canim ama ben cat.ignesi vurulmadim ovulation testi ve kadin koktorum yumurtlamami ölcdu ve o gün cok agrim vardi bakalim Allahim hayirlisini versin insAllah oglum yolldadir tek iliski baska kisi olan varmi yani hamile kalan????

oyyy oyyy yerim onu bennn :69: cok tatliii

Olsun hayirlisi arti canim bencede tutabilir ama zor tek iliski bakalim bende tutdumu insAllah tutmusdur.insAllah seninde tutar kaynanalar gelmeden:16::16::16::16:

işte ya ne stres ne bekleme bişey yok gördünmü bizde stres yapıyoz ay çatladı ay çatlamadı 3 gün 5 gün derken zaman akıyor ya hayırlı olsun gönlüne göre vermiş rabbım
evıne hoşgeldın canım :)
buarada bende dün çatladım çoook çok tuhaf netten ovülasyon siparişimi verdım dün geldi gecesınden daha yapmaya fırsatım olmadan çatladı ateşimden anladım sabah hemen gittim test yaptım 7de ki bılıyorum sabah idrarıyla yapılmamalı ama dayanamadım silik çizgi çıktı
gecede ateşim baya çıkmıştı fakat misafırım var oğlumdanda fırsat bulamayınca yarın yaparım demştim sanırım oara çatladı
naz81 dengesiz bir çatlamam var benım yaaaaa ne bu baksana
ilk ay 14.gün 2.ay 16.gün 3.ay 11.gün senındemı böyle yada normalmı bu nebıleyım.

bendede düzensiz ama 3 aydir 10.-12 arasi oluyorum hep agrimdan farkediyorum önceden insallah bidaha ki ay da böyle olur...Benim adet agrim basladi galiba tutmadi bu ay gene esim diyordu bu kezde tutmadi diye ..icinemi ne dogdu ya...

bidahakine daha yakin iliskiye girmek istiyorum bu ay sanke gercekten 4 gün fazlaydi....doktora gidermiyim bilmiyorum testler tam dogrusunu söylüyor..doktorum catlicak dedi catlamadi o gün bile test negativdi...tek follikele göre söylüyor doktor iste ama vucudunu nasil olacak bilemezki...ben diete devam edicem...umudum bidahaki haftaya bakalim artik...

Back