Süper Anneler - 2011

12.gün gidip yumurta varmı diye bakıcak dr.3 4 gün boyunca testere dişli aslanpençesi çayı içtim sadece

Son düzenleme:

yaw gurbetcim düşük sonrası bende aynen böle oldum ve hala düzene giremedim ahanda gördün.iğneye bile vucut hazır değilmiş benim.ben test için gün sayarkene daha regime 1 hafta varken regl oldum.gittim kist...hap verdi ve ben içmedim:))d.kontrol hapını içmedim aşırı kanamam oldu.bugün gittim oh kist gitmiş.şimdi bu ay ne yapacağıma karar veremedim.takip mi rastgelemi?????:26:

prensesinin dogum gununu kutluyorm Allahim uzun saglikli omurler versin gelin oldugunuda gorursun insallah:)))

cok sagol canimm insallahhhh

Turkiyem tebriklerr!! rabbim kucagina almayida nasip eder gönlündeki olur insallahhh rabbim saglik versin

canımmmm hayırlı uğurlu olsun rabbim mutluluğunu daim etsin ne güzel rabbim kocaman hayırlı bir genç kız olduğu günleride göstersin inş.

insallahhh canimm cümlemizin kizlari insallah

bende kanlı akıntıya sevinmiştim yerleşme kanaması sanıp meğer kist olmuş(((
.kstimide atmışımve tsh t4 ve prolaktin tahlili verdim geldim.yarın çıkar sonuçlar.inşallah bi sorun çıkmaz..

fatoş kızının d.günü kutlu olsun canım..

kizz bendede mi oldu acaba kist? kist olunca ne oluyor adetin gecikiyormu offf
cok teskkür ederim canim benimmm

merhaba herkese
arkadaslar 17 eylul iliskim oldu
bugun 26 eylul ve 3 gundur belimde siddetli agri var
31 -de reql olucam
bakalim nasil olucak sonuc
dua edin benim icin erkek bebisim nerdesin gel artik biricigim
ablalarin ozledi seni)))

Allah hayırlı ,mutlu bir ömür versin inşallah.
bizim yerimize de öp annesi kuzucuğunu...

bir de ben sayayımda rahatlayayım anneannemin 4 kız bir oğlan- teyzelerimin toplam 6 kız hiç erkek yok- dayımın 2 oğlu var annemin 4 kız -kardeşimin 1 kız- benim 2 kız -bir kardeşim bekar biri yeni evlendi çocuk yapmaya korkuyor o da oğlan delisi....gelelim baba tarafına maşallah herkeste çifter çifter oğlanlar babaannemde 3 oğlan 1 kız doğurmuş yazık bir tek babamın oğlu olmamış ve ben aklım erdiğinden beri ki 5.sınıfa başladığımda 4 kız kardeştik arkaarkayadoğurmuş annem babamdan , babaannemden, dedemden hep bir erkekk evlat lafı duyardık ben annem her doğum yaptığında kardeşim oldu diye sevinirken annemin neden beni dışarı yolladığını yanlız kalmak istediğini çok sonrları anladım yanlız kalıp ağlamak istermiş allahım keşke bize de az torpil geçseydin diyorum sanki erkek evlat doğuranların başı göğe eriyor ama ne yapayım ben bunları evlendiğimden beri değil doğduğumdan beri duydum o yüzden biz istedikçe allahım vermiyor....
birde üstüne üstlük eşimin ilk evliliğinden oğlu var bu kadarı da benim için çok fazla önceleri severim dedim sevemedim evlenir evlenmez 7 ay sonra hamile kaldım tabii o zamanlar hiç bu yöntemleri bilmiyordum ve kızım oldu kaynanam başladı benim çocukluğumdan beri duyduğum laflar yetmiyormuş gibi vah vah soyumuz burdan üreyecekti gitti eşimin boşandığı kadını ima ederek gitti oradan üredi aklı sıra bunu söyleyerek beni daha çok sevdiğinide vurguluyor falan işte çok uzattım 2. bebek yine kız bu sefer kocanın ağzı açıldı bana bir daha doğurma diyor belkide 3. hiç yapamıyacam ama burda olmak hoşuma gidiyor başaranların öykülerini okuyunca moral depoluyorum ....belki benimde olur diye avunuyorum .Allah hepimize kolaylık versin...

demin diğer topicte okudum. fhna isimli bi üye doktora gitmiş. doktor yumurtlama olmuş bugün ilişki olsun demiş. kızı olmuş. doktorların gözlemi ile ilişki yapanların bu şekilde genelde kızı oluyor.neden acaba?

teravet cim

aynı şekilde arkadaşımın kızkardeşine doktor bugün yumurtlaman olmuş eve gidince dene demiş
hemde 2 oğlu var ve deli gibi kız bebek isteyen biri
ama 3.bebekte erkek oldu

herzaman kız olmayabiliyor :))))

merhaba herkese
arkadaslar 17 eylul iliskim oldu
bugun 26 eylul ve 3 gundur belimde siddetli agri var
31 -de reql olucam
bakalim nasil olucak sonuc
dua edin benim icin erkek bebisim nerdesin gel artik biricigim
ablalarin ozledi seni)))

tatlim sen gecmi yumurtladin? benimde ayin 31 inde olmam lazim 14 ünde gece iliski oldu. 13 ünde yumurtladim bi bucuk gün sonra oldu iliski.. sansim varmi acaba umut oldun bana

Allah hayırlı ,mutlu bir ömür versin inşallah.
bizim yerimize de öp annesi kuzucuğunu...

cokkk sagol canimm amiin insallah hepimizin yavrularina

hayırlı sabahlar anne ve anne adayları :)

günaydiiiinnn

hayırlı sabahlar ,,

hayirli sabahlarrr

ya kizlar spermler 6-7 saatde ulasiyormus yumrutaya dogrumu
o zaman bu ay tutmazsa ben kesinlikle o sümüksü akintiyi görünce o gecesi iliskiye girecem. ama biyerdede o akintinin y leri ileri sürükledigini okudum burdami okudum hatirlamiyorum dogrumu? offf adam gece 23 de isden cikiyo. napsam akintiyi görünce isden cik bayildim demin hemen eve gel diye kandirsammi

bi yandanda düsünüyorumda arkadasima iste o clearblue ovulasyon testini önermistim. oda erkek istiyordu hayirlisiyla. bi kizi var 5 yasinda rabbim bagislasin. herneyse o gülen yüz sabah cikmis aksam iliski olmus. sonuc erkek. yani gülen yüz cikinca 24-48 saat icerisinde yumurtlanacagi yaziyo. zaten yumurtlayinca o gülen yüz cikmiyo. o gülen yüz cikinca aksami yapti. ama bisi diyecem kocasina durmadan findik fistik yedirmis. ve iki günde bir iliski olmus ama prez. ile. spermleri yenilemek icinmis. ve iliskide arkadasim bol bol org. olmus. sanirim bu org. olayi dogru..

canım fındık fıstık ve sık ilişki erkek bebek için önerilmiyordu diye biliyorum
org işi doğru olabilir bende ne tıkırtı var ne sıkırtıııııııı
ne güzel ya Rabbim gönlüne göre vermiş bizede nasip olur inş.

insallah canim. bilmiyorum ama ben bol bol yedirdigini biliyorum. bakalim yarin benim doktorum var. idrarla birlikte halen kan geliyor. karnimda agriyo ama adet oldum diyecek gibi bisi yok ortada. ped var ped'de bir iki damla oluyo oda en fazla. yoksa sadece idrarda.
yarini zor bekliyom valla. bide öglenden sonra öffff.. acaba bunlarda cat ignesi yapiyormu hic sanmiyorum istee

insallah canim. bilmiyorum ama ben bol bol yedirdigini biliyorum. bakalim yarin benim doktorum var. idrarla birlikte halen kan geliyor. karnimda agriyo ama adet oldum diyecek gibi bisi yok ortada. ped var ped'de bir iki damla oluyo oda en fazla. yoksa sadece idrarda.
yarini zor bekliyom valla. bide öglenden sonra öffff.. acaba bunlarda cat ignesi yapiyormu hic sanmiyorum istee

Peygamber Efendimiz: Erkek çocuk isteyenler hanımlarından sonra boşalsın ve kız çocuğu isteyenlerde hanımlarından önce boşalsın buyurmuşlardır. Bu hadisin anlamı bu gün anlaşılmıştır, çünkü iki türlü sperm vardır xy-kromozomu taşıyan spermler ki bulara erkek kromozomlu sperm veya kısaca erkek sperm denir. xx-kromozomu taşıyan spermlere ise dişi sperm denir.

Erkek sperm daha hızlı hareket eder, fakat kısa ömürlüdür, çabuk ölür. Dişi spermler yavaş hareket eder, fakat uzun ömürlüdür. Şayet erkek hanımından önce boşalırsa, sperm hızlı hareket etse de yumurta henüz ortada olmadığından ölür ve mücadeleyi dişi sperm kazanır ve çocuk kız olur. Eğer erkek hanımından sonra boşalırsa yumurta rahim’e gelmiş olacağından hızlı hareket eden erkek sperm hedefe ulaşır ve çocuk erkek olur.

Eksi bir yöntemde şöyle şayet erkek aşırı yorgun ve kadın dinlenmiş halde cinsel münasebet kurarlarsa, doğacak çocuğun kız olacağı ve erkek dinç, kadın yorgun iken cinsel münasebet olursa doğacak çocuğun erkek çocuk olması tecrübe edilmiştir. Şayet cinsel münasebet adet kesildikten sonra 8-15 günler arasında olursa

günaydınnnnnnnnn bacılarrrrrrrr

gurbet cim iyi de adetten her bayan aynı anda kesilmiyor ki
kimi 4 günde kimi 7 gündekimide bemim gibi 10 kadar sürüyor

mesela ben 10+8 desem zaten yumurtlamam geçmiş olur
7+8 desem zar zor bir ihtimal

bilemiyorum yaniiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…