- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.701
Aahhh aaahhh kızlar bende sizler gibi planladığım gibi hamile kalsam keşke... Benim gönlümde biçok kişinin tersine kız hasreti var allahın ve sizlerin gücüne gitmesin ama erkek çocukları hiç sevmiyorum... Sanırım bu yüzdende allah beni cezalandırıyo istesemde gebe kalamıyorum.
Sizlere nankörsünüz vs gibi bişe demek istemiyorum sakın yanlış anlamayın ama inanın istediğiniz zaman hamile kalabilmeniz bile bi mucize allahtan sağlıklısını isteyin tabiki şansınızı deneyin duyduklarınız zararsız şeyler yapmakta sakınca yok ama çokta takmayın allah hayırlı sağlıklı evlat versin yeterki...
Ben birazda kaderciyim bence çocuklarımızın ne olcağı nasıl olcağı çoktan belli dua edin bol bol.
Bizim bi komşumuzun 2 kızı varmış herkese dermiş bi oğlum olsun isterse çok kötü olsun yeterki oğlum olsun ve allah ona bi erkek vermiş ama ne erkek doğumundan ölümüne kadar eziyet! Bütün mahalle yaka silkmişti terbiyesizliğinden serseriliğinden bikaçkez hapise girdi babasının durumu iyidi elinde avucunda ne varsa sattı tazminat ödedi ve sonunda 20 yaşında vurularak öldürüldü ailesine gün yüzü göstermedi...
Allah korusun sizlerin başına gelmesin bunlar ama allahın işinede fazla karışmamak isyan etmemek lazım ya benim gibi hiç çocuğunuz olmasa? Evlatlarınızın kıymetini bilin sonuçta sizlerde kız doğdunuz...
Fatos naber? nasil oldun?
selam herkese gecmisi okuyordum tatlim :)
valla tutmasi bu ay düsük bi ihtimal cünkü ben cok gec yaptim iliskiyi.13 ünde yumurtladim 14 ünde gece.. :)) beklemyiorum bu ay tutmasini. gelecek aya kaldi. gecen ay ayin 31 inde olmustum adet. her ay 1-2 gün geriye gidiyo benim adet. ama 3 gün önce cok kalin bir akinti geldi cok az kanla karisik. simdide yine sadece idrarda görülebilecek cok ama cok az sekilde kan geliyor. dün gene kahverengi geldi. bu ayki gibi hic olmamisti. niye böyle oldum acaba enfeksiyon felanmi var diye düsünmeye basladim. bakalim bekliyorum allahtan hayirlisi.. bekliyorum valla. sizlerde durumlar nasil?
DOKTORA GIT BENCE NORMAL DEGIL BUUUUUU ay bide benim 10. gunun adetimin dun wc kana bulandi yaww duzene giremedim herhal
ezgin canim ben ekstra birsey yapmadim sadece namaz dua ve Alah teslimiyet canim benim baskada birsey yok guzelim iki rekat Allah rizasi icin namaz kildim
ilk rekatta kafirun suresi
ikinci rekatta ihlas suresi
ve sonunda yaetel kürsi okudum ve dua etim hayirlisindan erkek evlat nasip et Allahim diye sonra abdesli iliski bu kadar sagima dondum yattim
valla tutmasi bu ay düsük bi ihtimal cünkü ben cok gec yaptim iliskiyi.13 ünde yumurtladim 14 ünde gece.. :)) beklemyiorum bu ay tutmasini. gelecek aya kaldi. gecen ay ayin 31 inde olmustum adet. her ay 1-2 gün geriye gidiyo benim adet. ama 3 gün önce cok kalin bir akinti geldi cok az kanla karisik. simdide yine sadece idrarda görülebilecek cok ama cok az sekilde kan geliyor. dün gene kahverengi geldi. bu ayki gibi hic olmamisti. niye böyle oldum acaba enfeksiyon felanmi var diye düsünmeye basladim. bakalim bekliyorum allahtan hayirlisi.. bekliyorum valla. sizlerde durumlar nasil?
DOKTORA GIT BENCE NORMAL DEGIL BUUUUUU ay bide benim 10. gunun adetimin dun wc kana bulandi yaww duzene giremedim herhal
ezgin canim ben ekstra birsey yapmadim sadece namaz dua ve Alah teslimiyet canim benim baskada birsey yok guzelim iki rekat Allah rizasi icin namaz kildim
ilk rekatta kafirun suresi
ikinci rekatta ihlas suresi
ve sonunda yaetel kürsi okudum ve dua etim hayirlisindan erkek evlat nasip et Allahim diye sonra abdesli iliski bu kadar sagima dondum yattim
kizlar bugün kizimin dogum günü tam iki yasina girdi :)) öyle bir mutluluk var ki icimde anlatmaam icim fikir fikir aklim fikrim onda cok özlüyorum yavrumu, calisiyorum ben.. allah izin verirse haftasonu dogum günü yapacam kizisima. prensesim iyiki var hayatimda rabbim uzun ömürler versin evlatlarimizaa
aaaaaaaaaaaa süpeeeeeerrrr tebrık ederım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın rabbım çok sevındım canımmm
sen erkek mı istiyordun türkıyem hatırlaymadım.öyle negatif düşünme bence belkıde çok rahat geçicek düşünceler etkıler vucüdüpozitif düşün.
cinsıyetı belli olunca unuta haber et bıze emi.
naz81 senınde haberını beklıyorum inş.
tebrik ederim canım
ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
bizi habersiz bırakma
cnm tebrik ederim sag saglim kucagina alirsin ins bebisini
kizlar bugün kizimin dogum günü tam iki yasina girdi :)) öyle bir mutluluk var ki icimde anlatmaam icim fikir fikir aklim fikrim onda cok özlüyorum yavrumu, calisiyorum ben.. allah izin verirse haftasonu dogum günü yapacam kizisima. prensesim iyiki var hayatimda rabbim uzun ömürler versin evlatlarimizaa
:))) benim bir kizim birde oglum var,bu 3.kiz istiyorum bende Allahm hayirlisini versin hepimize,canim sizler gibi bu konuda cok bilgili degilim ben,sizler masallah cok bilgilisiniz ,kiz olmasi için yada hamile kalmak için ozel bise yapmadim,yumrtlama gunu felan hiç takip etmedim,bu arada canim hep tatli cekiyo benim,cikolata felan cok yiyorm,dun isteydim ben gece calisiyorm bi fabrikada gece 12 de canim yesil fasulye cekti halbuki hiç sevmem yesil fasulyeyi,Allahim yardim etsin girdik bi yola bakalim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?