Süper Anneler - 2011

selam kızlar....
baklava nasısın canım hoşgeldin allah hayırlı etsin oğlunu canım:))))
kıxlsr dün gece sabaha kadar iki kasığımdada sancı vardı uyuyamadım üstelik mantar oluşmuş bende.drumu aradım.tek kullanımllık fitil verdi gidip aile hekimime yazdırdım.hamile kalırsam sakıncası varmı dedim yok dedi..
ogün muayenede görünmüyordu ama akıntım çokçok azda olsa vardı oda tek kullanımlık kullan bişi olmaz dedi...yani galiba gerçektende phı çok yükselttik galiba....zatten eğer yumurtam tuttuysa bugün hala rahime inmemiş olacak kadar erken.daha yumurtlamadan sonraki 4.günüm.sancıar acaba tuttuğu içinmi kızlar.....
gerçi ç.iğneside sancı yapıyo.şimdi en az 14 gün beklemem lazım çünkü iğne gebelik testini biraz bozuyo.

dün gece attım fitili.gece wcyw kalktım akıp gitti zaten.
ne iğrenç bişi ya yağ gibi böğğğğğ
neyse kızlar ben bu ay erkenden test yapamıycam.en az iğneden sonraki 15 16.güne kadar beklemem lazım...testi silik pozitif yapıyo regl günü öncesi yapılınca...

teravetin dediğine göre karbonatlı su phı düşürüyor....
mesea benim yum öncesi ph 8 civarıydı.iğneden sonraki 30 saat civarı 9a kadar çıkmış gibiydi.eğer karbonatlı su kullansam 8 8.5 arasına inecekti.vajen phı düşükse kullanın.

nasıl yanı mımozacım sımdı sen vajınal dusu ph yuksekse yapmayınmı dıyon cnm ama hep onceden deneyenler ve oglu olanlar yapmıs hem dıyete hem vajınal dus öle degılmı sen yapmadınmı ılıskıden önce vajınal dus yumurta akı felan

CNM YA INS HAMISINDIR CUNKU CEVREMDE KIM OGLUNA HAMISSSE HEP KASIK AGRISI CEKTILER ILK BASDA INS SENINDE ÖLE OLUR

slm kızlarrrr nasılsınızz hepınızı cook osledımm
tatıldeyım suann super gıdıyorr
kımler hamıle ne var ne yokk
kendınıze ıyı bakınnn herkese selamlarrrr

mimozacığım benim bu ay kasıklarım sürekli ağrıdı yarın veya pazartesi olmam lazım beklemedeyim inşallah.arasıra beni kızdırıyor çocuklar bağırıyorum kasığıma ağrı saplanıyor eğer hamişsem çekeceğim var kızmamam lazım demekki ilk defa bu ay böyle bişey yaşıyorum.hayırlısı olsun inşallah

hoşgeldin orkdm bende seni çok ösledım kız valla yokluğun belli oluyor.nasılsın talıl bittimi senınde.
mimoza maşallah ph zirve yapmışki mantar riskı oluşmuş inş. hamılesındır canım hayırlı ve sağlıklısıyla
naz81 ben henüz aramadım canım kızılcık reçelini umarım buluruz
buarada kızlar canım çok sıkkın dün kardeşimin hamileliğinin 2li testinin kötü çıktığını duydum 2.bebeğine hamıleydı dünyası yıkıldı tabii hepimizinde.ilk bebeği sağlıklı yaşı25 akraba evliliği değil ne bileyım yaaaa inanmak istemıyoruz ama ya gerçekse
amniyosentez yaptırmak istemıyor yanılma payı varmıdır duydunuzmu hiç ne olur bişey söyleyın
süreklı değildir inanma diyorum içini ferah tut bebeğini sterse sokma dıyorum ama aslında bende çooook üzülüyorum gece hiççç uyuyamadım sürekli dua edıyorum sizdende ricam dua edın ne olur inş. yoktur bişeyı

bn 3. adetimi 10 gun onceden yie oldum herhalde bu gidisle 24 gunde bir adet olucammm:84: ama yumurtlamla duzgun cok sukurrrr

allah göynüne göre versin hayırlısından içyoruz canım

inşallah bi sorun çıkmaz.zaten akraba evliiği değil sorun sadece malesef...çok tanıdığım var akraba ama bi sorun yok.fakat arkadaşımın oğlu otistik.ve bırak akrabalığı biri türkiyenin bi ucu diğeri bi ucu....allah vermesin.sağlık herşeyden önemli..ama amniyosentez yaptırın bence

canım hayırlısından ogluşun yola çıkmıştır neler denedin

be yapmadım yumurtayı bi kee yaptım tiskinerek ama hayatta tekrar denemem....

cnm çok üzüldüm ,aynı şey benim kuzenimin başına gelmişdi ,çok ünlü radyoloji görüntüleme uzmanı var ankarada ona gitmişdik ,bu adamın nette de çok tavsiye eden var ,down denilen bir çok bebeği kurtarmış .bizde gittik animo sentez yapmadan cocukda hiç bir sıkıntı yok dedi güvenle yaptırabilirsiniz için rahat etsin dedi yaptırdık temiz cıkdı.inşallah sizin doktorunuzda yanılmışdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…