Süper Anneler - 2011

cnm pekı yumurtlama gunu tek ılıskı onları damı yapmadın ?
hayir canim hic özel birsey yapmadim....hangi gün oldugunuda bilmiyorum...hatta hamile oldugumu ögrendimde 6-7 haftalikti ..adetim zaten düzensizdi pek süphe etmedim..sonra test yaptimki hamileyim..

mimozam hosbulduk canim....insallah sende yakinda verirsin güzel haberler

adı ne canım lütfen söylede onada gidelım inşallah yanılmıştır inşşşş.
akşama tel açıp haberı vereyım beklıyorum cnm neolur

cnm bence yine dr.abartmistir........cok duyorum öyle...ama bebek cok saglikli doguyo..allahin izniylen insallah birsey yoktur.

gelincik seni çok iyi anlıyorum canım benim kardeşim de hamileyken sanki kendim doğuracakmışım gibi heyecan yaşardım umarım iyi haberlerini alırız kardeşinin boşuna dememişler teyze anne yarısı diye ...
kızlar ben antalya dayım ve yumurta takibi için vital kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum özel hastane muane için 50 tl veriyormuşuz telefonla aradım adetimin 2. günü gel dediler ama utandığımdan soramadım bu takip sürekli olacak her gittiğimde ücret verecekmiyim sizlerinki nasıl olmuştu telefon açıp soracam başka biri gibi ama mesai bitti ...​

inş.canım enbüyük dileğim allah büyükk
suzan361 canım sen antalyadamı oturuyorsun yoksa

evet düden şelalesi taraflarında sen nerde oturuyorsun hangi doktora gidiyorsun vital hakkında ne düşünüyorsun amma şey sordum ama kafama takıldı işte.... vital deki doktorla görüşmemizde bana pekte umut vermedi doğal yollarla hamile kalmaya odaklan ,son kararı doğa verir falan dedi tek yolu pdg oda yasak falan ümidin bittiği noktaya geldim sayesinde bakalım adetin 2. günü gidecem haa bir de gün aşırı ilşki diyor hayatta yapmam 2 kızım sık ilişkiyle oldu dedim adam bayğı bir güldü erkek te olabilirdi dedi....bu doktarlar bizim uyguladığımız yöntemlere niye inanmazlar anlamadım....bi de yönteme inanmayan birine kontrole gitmek doğrumu kendi kendime soruyorum ...Allahım herşeyin hayılısını bilir takmıyacam yaaaaaaaaaaaa........

evet bende antalyadayım canım konyaaltındayım.fakat 1yıl oldu buraya taşınalı hiç dr gitmadım henüz ismini duydum oranın sadece
bende anlamıyorum bu kadar yöntem var ve gülüyorlar işi şansa bırakacak belli şahsen bende tedırgin olurdum böyle bı dr sen bılırsın canım yınede rabbim sağlıklı hayırlı bi erkek evlat versın inş.

slm canim..bende 2 aydi takip ettiriyorum doktorum ben 15 euro ödüyorum 4 kez giitm ben, ama ben gec gittim yumurtlama günüme yaklasirken.niye 2. gün gitceksin daha belli olmazki ne zaman yumurtluyacagin..ben her gitmemde ödedim...

slm canim..bende 2 aydi takip ettiriyorum doktorum ben 15 euro ödüyorum 4 kez giitm ben, ama ben gec gittim yumurtlama günüme yaklasirken.niye 2. gün gitceksin daha belli olmazki ne zaman yumurtluyacagin..ben her gitmemde ödedim...

özellikle sordum adetin başladıktan sonra 2. gün dedi vardır bir bildiği ben de anlamadım......

gelıncık sıkma canını bır şey çıkmaz ınş benım teyzemın eltısnın ıkı oğlu vardı ve 3 çocuguna hamıle kaldı onunda testınde problem çıkmıştı hatta kocasıda doktor kendısının doktorlr kesın özürlü dıyorlardı çok karasız kalmıştı aldırmak konusunda ama talıhıne tevekkul oldu çok guzel sağlıklı bır kız çocugu oldu doktorlar çok yanılıyolar ....

Merhaba arkadaslar gelincik insallah birsey yoktur...beni tanimiyanlar benimde 2 kizim var su an 3 düysünüyorum hayirlisini istiyorum ama 1 tanede oglum olsa cok mutlu olurum her gün dua ediyorum hepimize.fazla giremiyorum ne yazik kiillaki is ev isi yok yemek drkene zaman geciyor su gibi.dua ediyorum namaza baslarim Ramazandan eri Allah kabul eder insAllah.Esime Cinko ictiriyorum eger iciyorsa tabi,

ben neyler yesem acaba muz cevic havuc baska kim erkek bebek istiyor?<Basari olan varmi ve neyler yapdi??

iyi geceler öptüm

ezgin ,pengue,naz81 ve diğer arkadaslar hepinizen allh razı olsun içime su serptın pengue bi nevi inş yoktur bişeyi
kardeşimde zaten bebeğini ne olursa olsun aldırmıcanı söylyor kıyaaz insan tabii ALLAH tan gelene kabul duanın etkısıne çoook inanıyoruz RBBİM büyük

cnm üzülme ALLAHTAN şifalar diliyorum.inşallah düzelir

Dua edeelim kizlar elli agayi düz olsun o önemli tabikii saglikli suhatli dünyaya gelsin bebis...

selam kızlar nasılsınız malum okul dönemi açılıyo ben de bu sene işe başladım geçen hafta hayırlısı ile kızım da benimle özel okula başladım...henüz devlete ihtiyaç duymadım bakalım hayırlısı olur inşallah ..kızım artık 2,5 yaşına giriyo hem sınıfımda hem eğitim hayatına başladı kızımı hem annesi hem öğretmeni oldum bu yıll hayırlısı inşallah..

si,z neler yapıyorsunuz bakalım

ben bir türlü anlayamıyoruum bunu... kız bebek için artı duygusal ve eksi fizikselin aynı anda mı olması gerekli, örneğin kırmızı yukardayken aşağıda mavi mi olmalı

kizlar bugün adet oldum...bu ay gene denicez son 3 ay adetimi yaziyim, biseyler hesaplayan var banada yardimci olursaniz sevinirim
Kiz bebis istiyorum..insallah yüce rabbim yüzümü güldürür o tadi banada taddirir...

dogum tarihim 7.8.81 esimin 19.4.78

31.07.2011 13:30
25.08.2011 11:30
18.09.2011 11:05

cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar..

Teravet canim sen baya bilgilisin masAllah senin neyin var canim yani hangi cinsiyetleri var cocuklarin Allah bagislasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…