- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.321
canım ben de bilmiyordum ama ilk sayfalardan itibaren oursan konu daha netleşir mesala hep kız ve hep erkek doğuran pekçok kadın var bunu kızlar için asit erkekler için alkali vücut yapısının sonucu olduğu sanılıyor ve kız isteyenler asidik beslenirken erkek isteyenler alkali besleniyor konunu özü kısaca bu...
olur canım olur bende bulamadım kızılcığı reçelini alıcam inş.
selamlar, bebekleri yola çıkan herkesi öncelikle kutluyorum. darısı isteyenlere...
sorum ateş ile yada kit ile yumurtlama günü takibi yapanlara. söylenildiği gibi bulduğunuz gün adet gördüğünüz günden 14 gün önceye denk geldi mi?
travet daha önceki soruma geri döndüğün için ayrıca teşekkür ediyorum.
sonra dua ve istediğin şey olmuş gibi düşünmek çok önemliymiş buda benim etrafımda istediğine ulaşanların söyledikleri...
tamam canım bişey daha sorcam biz istediğimiz kadar beslenelim erkekten x krozomu gelirse kız y kromozomu gelirse erkek olcak bunun başka kaçarı yok. o zaman erkekleri beslemek lazım bence...
selam kizlar ben eski nikim baklava....nasilsiniz...bernurcum sen nasilsin.....benim bebisde 5 ayini doldurdu cok sükür..tekmelerini hareketlerini hissediyorum artik
ismini ferman düsünüyorum..
baklavaaaaaaa
nasılsın bacummmmmmm
kız maşallah sana süpersin
nasılsın
prensesin nasıl büyüttünmüü
şimdi paşamızımı doğurucan ay yer onu teyzesiiiiiiiii
daha sık gir
haber ver ne yapıyosun nasılsınnnnnn
ayyyyyy çok özledim hepinizi yaaaaaaaa((((
selam kizlar ben eski nikim baklava....nasilsiniz...bernurcum sen nasilsin.....benim bebisde 5 ayini doldurdu cok sükür..tekmelerini hareketlerini hissediyorum artik
ismini ferman düsünüyorum..
pardon suzancım
tam okuyamamışım
malum 2 çocuk:)))))
bana sormamışsın:)))))))
hayırlı olsun cnm kac kızın var bırde dıyet vajınal dus yaptınmı cat ıgnesı oldunmu? bıraz cok soru sordum ama kusura bakma cnm bende ekım gıbı denemeyı dusunuyorum
tamam canım bişey daha sorcam biz istediğimiz kadar beslenelim erkekten x krozomu gelirse kız y kromozomu gelirse erkek olcak bunun başka kaçarı yok. o zaman erkekleri beslemek lazım bence...
iyim canimcim seni sormali..sende büyütmüsündür oglusunu....cagla kizim 14 aylik oldu teyzesi..cokta cadi...ama cokta sevimli benim minik cadim....bizde son günlerde bayagi bi yogunuz....boya badana isleriyle ugrasiyoruz..baklavaaaaaaa
nasılsın bacummmmmmm
kız maşallah sana süpersin
nasılsın
prensesin nasıl büyüttünmüü
şimdi paşamızımı doğurucan ay yer onu teyzesiiiiiiiii
daha sık gir
haber ver ne yapıyosun nasılsınnnnnn
ayyyyyy çok özledim hepinizi yaaaaaaaa((((
yok canim nerde....bayagi bi ugrastik..her bilgiyi edindik..ama tatli bi kizim oldu...bu hamileligimde tamamen allaha havale ettim herseyi..yani hic birsey yapmadim...oluruna biraktim.....okadar kafaya takmistimki ,,ama olmayinca olmuyo kismette ne varsa o oluyo..çok merak ettim şimdi devrimc66 bu topikteki bilgilerle mii hamile kaldın canım eksta neler yaptın ?
hayirlisi olur insallah canim..allah gönlünde ne varsa onu versin......bende cok iyim bu hamilelikte hic mide bulantisi cekmedim..rahat geciyor simdilik....canım iyiyiz biz...hala bebek çalışmalrına başlayamadım
benim sükluslar düzensiz ve düzene girmesini bekliyoruz ki tarih alıcam yine ben aynı kişiden :)))))
sen nasılsın? senin adına çok ama çokkkkk sevindim
paşamız kesinleşmiş sağsalim gelsin inşallahhhhh
sende daha sık gel olur mu?
sana soracaklarımız var :))))
sagol canim benimdevrimcin ne guzel canimsin benim yaaaa Allah gonlundekini sana nasip etti guzelim sabrin sonu selamet saglicakla pasamizi kucagina al guzelim benim
ya benimde bu konuda kafam karışık aynı şekilde beslenip hem oglu olan hem kızı olan çok tanıdıgım var nasıl oluyo acaba benim dr erkekten x gelir yumurtayı döllerse kız y gelirse erkek kadının hiç rolü yok dedi cinsiyet erkekten dedi bitek yumurta çatladıgında tek ilişki dedi bide karbonatlı duş dedi dr acaba o ilaçları eşimle kulansak bide keçi boynuzunu eşime içirsem yetmezmi ya ben zaten zor hamile kalıyorum 8 ay 10 ay sonra hamile kalıyorum yani ben 10 ay diyetmi yapmalıyım oda çok zor yumurta takibi çat ignesi bide dua yapıp oglu olan varmı lütfen yardım 3 kızım var arkadaşlar bu son:26::26: şansım yaşim 35 oldu artık :26:
maşallah Allah kızlarınızı bağışlasın. 10 ay diyet yapmanıza gerek yok. 2 ay önce başlamanız yeterli. olay bence yumurta çatladığı gün tek ilişkiyle bitiyor. diyetlerimiz y sperminin hareketini kolaylaştırıyor. Herşey Allahtan öncelikle. ama denemekte fayda var. benim anlamadığım ilişkiden sonra yatıcaz ya bir süre, daha sonra mı karbonatlı duş yapıcaz? ayağa kalkınca işin büyüsü bozulur gibi geliyor bana.
sagol canım dr bana ilişkiden önce duşu yap sonra ilişki dedi karbonat akali yapıyo harelde allah herkesin göynüne göre versin senin kaç çocugun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?