• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubatta transfer olucaklar

Vallahi ben çalışıyorum 2 yaşında oğlum da var. Ama hayat ne kadar yoğun olursa olsun aklınız karnınızdakinde☺️☺️
Ben oğluma hamile iken '' oğlum içeride ne olup bittiğini bilmiyorum, içeride bu şekilde duracağına dışarı çık gözümün önünde ol'' dedim.. Sonuç 34+2 de oğlum geldi ☺️☺️ içerisi bilinmeyen bir dünya...
Sende cocuk ve is oldugu icin cnm belki yogun tempodan okadar kendini dinlemezsin diye dusunuyorum.geciyomu zamn sana :))

yaptırmadım canım bende bu cumartessi randevum var fertijine de betül hanım var ona gidecem ama şimdi öğrendim ki sgk raporu malesef geçmiyormus. Peki ne kadar maddi olarak tutttu.
Vallaha canım benim embriyolarım genetik teste gitti histeraskopi oldum ekstra gebelik aşısı ve kasılma aşısı 45 bin tuttu

Korkucak bisey yok transfer kolay sadece bi aleti rutin muanede oldugu gibi takarken kasiliyosun okadar .hassasiyetin hormonigneleri ilaclaridir cnm

Sonuçtan korkuyorum aslında. Daha önce transfer olmuştum. Bu ikinci olacak. Patlayacak bomba gibiyim valla :-)

Bi de kliniği aradım. Bugün güya ultrasona gidecektim. Ayın 2 sinde adet oldum. Cumartesi gününe denk geliyor diye bugün gidecektim. Aramadan gelmeyin dediler diye aradım. Neymiş doktor bakmış eski ultrason sonuçlarıma. Gitmeme gerek yokmuş. Sinir oldum. Zaten kendimde de sinir var. Ayın taa 13’üne randevu verdiler ultrason için. Geç değil mi?
Tamam bende problem yok. Eşimden kaynaklı tedavi oluyoruz ama yani. Hiç mi bakmayacaklar şimdi 13’üne kadar? Tuhaf geldi.
Çok önemli diye biz mi abartıyoruz? Bilemedim.

Bi de kliniği aradım. Bugün güya ultrasona gidecektim. Ayın 2 sinde adet oldum. Cumartesi gününe denk geliyor diye bugün gidecektim. Aramadan gelmeyin dediler diye aradım. Neymiş doktor bakmış eski ultrason sonuçlarıma. Gitmeme gerek yokmuş. Sinir oldum. Zaten kendimde de sinir var. Ayın taa 13’üne randevu verdiler ultrason için. Geç değil mi?
Tamam bende problem yok. Eşimden kaynaklı tedavi oluyoruz ama yani. Hiç mi bakmayacaklar şimdi 13’üne kadar? Tuhaf geldi.
Çok önemli diye biz mi abartıyoruz? Bilemedim.
Vallahi benim eski kadın doğumcum adet gününden başlayarak 3 günde bir usg bakalım diyordu ☺️☺️

Bilmem banada tuhaf geldi ama sen gerilme stres yapmamaya calis transfer onceside rahimi hazirlik icin ilac kullaniyolar bildigim.

Bilmem banada tuhaf geldi ama sen gerilme stres yapmamaya calis transfer onceside rahimi hazirlik icin ilac kullaniyolar bildigim.
östrojen ve progestanim var. Ama niye beni kontrol etmiyolar ki.. neyse vardır bir bildiği deyip sakin olmaktan başka yapacak bişeyim yok.

östrojen ve progestanim var. Ama niye beni kontrol etmiyolar ki.. neyse vardır bir bildiği deyip sakin olmaktan başka yapacak bişeyim yok.
Aynen cnm oyle yap zorlu sureclerden geciryoruz hepimiz ilaclar hormonlar zaten geriyo tedaviler hassas dusunuyo olabilirsin belkidee.sen bebisine transferle kavusacagin gune hep odaklan guzel dusun guzel olsun

Back