• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubatta transfer olucaklar

Senin transfer nasil gecti canim .hayirli olsun .
Canım vallaha iyidi ben biraz kasıldım bülent bey lütfen bana yardımcı ol şu alete takayım dedi sıkma kendini bak embriyoların kaliteli lütfen kendini serbest bırak dedi bir kaç kez uyardı en son serbest bıraktım canım yandı aleti takarken transferi yaptıktan sonra elimi tutup inşallah hamilesin dedi

Canım vallaha iyidi ben biraz kasıldım bülent bey lütfen bana yardımcı ol şu alete takayım dedi sıkma kendini bak embriyoların kaliteli lütfen kendini serbest bırak dedi bir kaç kez uyardı en son serbest bıraktım canım yandı aleti takarken transferi yaptıktan sonra elimi tutup inşallah hamilesin dedi
ah ne güzel söylemiş, ne güzel davranmış sana. :)

Ayy iyimis dr.muzda ayni demek.ben basta alette kastim ama sonra rahattim .benimde hemn lavoboya kalkmam beni endiselendiriyo.kismetimizde vardir ins bebeklerimiz bizimledir.sana hoca kac tane embriyo transfer etti?

Ayy iyimis dr.muzda ayni demek.ben basta alette kastim ama sonra rahattim .benimde hemn lavoboya kalkmam beni endiselendiriyo.kismetimizde vardir ins bebeklerimiz bizimledir.sana hoca kac tane embriyo transfer etti?
Canım benim beş embriyom genetik teste gitti 4tanesi sağlıklı geldi iki tanesini koydu iki tanesi donuk sen histeraskopi gebelik aşısı kasılma aşısı falan oldunmu.

İzmir de medical parkta ilk denememi yapıyorum inşallah da son olur Gebelik aşısını duydum ama kasılma aşısını hiç duymamıştım, ne için yapılıyor?

İzmir de medical parkta ilk denememi yapıyorum inşallah da son olur Gebelik aşısını duydum ama kasılma aşısını hiç duymamıştım, ne için yapılıyor?
Ins canm ilk ve son olur.hayirli haberler alip sagliklada kucagina alirsin.kasilma ignesi transfer gunu damardan verilen bi igne rahim kasmayip embriyolari atmamasi icin demisti dr.

Selamlar...
Medical park İzmir de 2016 da ilk tüpbebeğimi 5AA ile oldum şu anda 2 yaşımda bir oğlum var.. Aynı tedaviden 3 blast embriyom vardı geçen ay çözülürken üçü de bozuldu..
31 ocakta opu oldu anestezi esnasında öksürmeye başlamışım sadece 2 yumurta alınabilmiş.. İkisi de döllenmiş grade 1 olan 5 hücreli embriyoyu 2 şubatta transfer ettiler.. 6 şubatta gonapeptyl vurulacağım 8 şubatta E2 P4 bakılacak.. 15 şubat b_hcg bakılacak.. Hepimize hayırlısı..

Back