• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubatta transfer olucaklar

Benim hiç bulantım olmadı 🙈 hiç takılma her haftanın öne çıkan belirtisi farklı oluyor. Güzel haberlerini alacağım inanıyorum sen de inan önceki deneyimlerini düşünme nasip bu kezmiş diye düşün bebişi üzme annesi 😊 ve bence iletişim kurmaya başla seni rahatlatacaktır arada konuş onunla artık kalpleri atan minicik bir canlı var içimizde hergün binbir çaba ile büyüyor desteğe ihtiyacı var ☺ Düşünsene şimdi 2 cm falandır seninki 😍 şimdi tam kaç hafta canım seninki?

Ben bugun 10. haftaya girdim canim. Stresim saniyorum ucuncu ayin sonuna yaklastigim icin artti; insallah iyi haberler aliriz hep. Valla korkudan hicbirseye sevinemiyorum inan...

Hormonlar da, tabi ki zor sahip olmakta etkili 😊 ama ninelerimizi düşünsene tarlada bağda evde ne işler yapmışlar gene de doğmuş sağlıklı olanlar. Bebeğinin sağlığına inan güven ona 🙏🏻 Sağlıkla büyüyüp sağlıkla kucağına gelecek inşallah 😊 doğduklarında çok başka şeyleri konuşuyor olacağız 🙈🙏🏻

Insallah guzelim, keske biz de oyle hicbirsey bilmeden hissetmeden gecirebilseydik; maalesef bu kadar ogrenmek zorunda kaldik.
Annem ve anneannem de ayni seyi soyluyorlar; anneannem zaten hic doktor gormemis, annem de bir kere gittim sonra da dogurdum kizim biz boyle hormonlar progesteronlar takviyeler bilmedik, hicbirsey de hissetmedik bulanti falan diyor. Biz herhalde psikolojik uyduruyoruz 🤔

Ben bugun 10. haftaya girdim canim. Stresim saniyorum ucuncu ayin sonuna yaklastigim icin artti; insallah iyi haberler aliriz hep. Valla korkudan hicbirseye sevinemiyorum inan...

Insallah guzelim, keske biz de oyle hicbirsey bilmeden hissetmeden gecirebilseydik; maalesef bu kadar ogrenmek zorunda kaldik.
Annem ve anneannem de ayni seyi soyluyorlar; anneannem zaten hic doktor gormemis, annem de bir kere gittim sonra da dogurdum kizim biz boyle hormonlar progesteronlar takviyeler bilmedik, hicbirsey de hissetmedik bulanti falan diyor. Biz herhalde psikolojik uyduruyoruz 🤔
Canım selam nasılsın? Nasıl gidiyor?
Ben bu haftayı baya hasta geçirdim ancak toparladım. Senin kontrolün bugün müydü?

Canım selam nasılsın? Nasıl gidiyor?
Ben bu haftayı baya hasta geçirdim ancak toparladım. Senin kontrolün bugün müydü?

Cok gecmis olsun canim, nedir bu ya bir kurtulamadin nezleden usutmeden falan. Insallah bundan sonra cok rahat gecirirsin.
Benim kontrolum dundu evet. Cok sukur hersey yolundaymis, kanama alani da yok olmus. Benim hergun biraz biraz kahverengi akintim hala devam ediyor; ama tedirgin degilim bu konuda artik sebebini bildigim icin. Prolutex ignemi de gunde bire dusurdu, aslinda bu haftada birakmam gerekiyordu; ama bu kanama isi cikinca ucuncu ay bitene kadar devam edelim dedi. Aman bir daha bir komplikasyon olmasin da ben raziyim igne yapmaya 🤗🤗🤗
Sende hastalik disinda moral nasil? Pazartesi degil mi kontrolun?

Back