• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubatta transfer olucaklar

Selamlar...
Medical park İzmir de 2016 da ilk tüpbebeğimi 5AA ile oldum şu anda 2 yaşımda bir oğlum var.. Aynı tedaviden 3 blast embriyom vardı geçen ay çözülürken üçü de bozuldu..
31 ocakta opu oldu anestezi esnasında öksürmeye başlamışım sadece 2 yumurta alınabilmiş.. İkisi de döllenmiş grade 1 olan 5 hücreli embriyoyu 2 şubatta transfer ettiler.. 6 şubatta gonapeptyl vurulacağım 8 şubatta E2 P4 bakılacak.. 15 şubat b_hcg bakılacak.. Hepimize hayırlısı..
Benimde transferm 2subatta oldu hayirli olsun cnm ins tutar

Oğlumda apitera mix + kullanmıştım.. Bu tedavide bulamadım ama yine de arı sütü bal polen propolis karışımı kullandım.. İnşallah güzel sonuçlar alırız.. Ben günde 1 dilim ananas ve kabak çekirdeği de yemeye başladım.. Taze ceviz badem fındık da yiyorum.. Ara sıra belime ağrılar giriyor

A Asli2016 benim de doktorum Funda hanım. Yarın bir kontrole gideceğim bir de konuşacağım. Normalde çarşamba günü 5. Gün embriyosu koyacaktı ama salı ginü 4.gün koyalım dedi. İşin açıkcası ben de hiç 4.gün daha da embriyosu transferi olan duymadım. Çiğ kabak çekirdeği mi?

A Asli2016 benim de doktorum Funda hanım. Yarın bir kontrole gideceğim bir de konuşacağım. Normalde çarşamba günü 5. Gün embriyosu koyacaktı ama salı ginü 4.gün koyalım dedi. İşin açıkcası ben de hiç 4.gün daha da embriyosu transferi olan duymadım. Çiğ kabak çekirdeği mi?
Evet herşey in tuzsuz kavrulmamış olanı ☺️
Hakan bey amerikadan geldi o geldiğinden beri genelde 5. Güne bırakmıyorlar transferi..herşeyin hayırlısı..

Transferi olan arkadaslar sakinmisiniz ? Geciyomu zaman :)))??
Vallahi ben çalışıyorum 2 yaşında oğlum da var. Ama hayat ne kadar yoğun olursa olsun aklınız karnınızdakinde☺️☺️
Ben oğluma hamile iken '' oğlum içeride ne olup bittiğini bilmiyorum, içeride bu şekilde duracağına dışarı çık gözümün önünde ol'' dedim.. Sonuç 34+2 de oğlum geldi ☺️☺️ içerisi bilinmeyen bir dünya...

Aaayy, ben de transferi bekliyorum, bana da zaman geçmek bilmiyor.. transfer olanlar da sonucu bekliyor.
Hem heyecanlıyım, hem korkuyorum.
Adetimin 2. günü bugün..
normalde duygusal olurdum. Bugün sinirliydim. Mesela koku hassasiyetim çok arttı. İştahım az, herşeyi yiyesim gelmiyor. Yani hamilelik belirtisi ile çok benzer adet belirtisi işte.

Aaayy, ben de transferi bekliyorum, bana da zaman geçmek bilmiyor.. transfer olanlar da sonucu bekliyor.
Hem heyecanlıyım, hem korkuyorum.
Adetimin 2. günü bugün..
normalde duygusal olurdum. Bugün sinirliydim. Mesela koku hassasiyetim çok arttı. İştahım az, herşeyi yiyesim gelmiyor. Yani hamilelik belirtisi ile çok benzer adet belirtisi işte.
Korkucak bisey yok transfer kolay sadece bi aleti rutin muanede oldugu gibi takarken kasiliyosun okadar .hassasiyetin hormonigneleri ilaclaridir cnm

Back