- Konu Sahibi bebekloiding
Benim testim yine aynı çıktı iki gün sonra tekrar test yap dediCanm naptın kan verdinmi bidaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim testim yine aynı çıktı iki gün sonra tekrar test yap dediCanm naptın kan verdinmi bidaha
Stres ilaçlarla alakalı olabilir hayırlısı olsun hakkınızdaYoksa neden kahverengi leke gördüm anlamadın
E 2 ne demek bilmiyorumBir sey sorabilir miyim hepinize reglin 2.günü başlanan tedavinin 4 ya da 5. günü e2 yüksek mi çıkması gerekiyor. Bu e2 hemen mi yükseliyor eğer yumurta doluysa.
Estradiol diye bi hormonmus. Sanırım yumurtanın dolulugunu kalitesini gosteriyorE 2 ne demek bilmiyorum
Vallahi bilmiyorum sevil üzül düşün durStres ilaçlarla alakalı olabilir hayırlısı olsun hakkınızda
Ooo bılmıyordum saolunEstradiol diye bi hormonmus. Sanırım yumurtanın dolulugunu kalitesini gosteriyor
ALLAH ım yüzüme güler eşimde izin verirse İNŞALLAHHayırlısı böyleymiş yapacak bisey yok bidaha deniceksın
Ben hep istiyorum daAnladım hayırlısı olsun ınsallah . Siz istiyorsanız tabi oda yardımcı olur size
O zaman eşinizi ikna edersiniz :)Ben hep istiyorum da
Hayırlısı kafasına taş düşerde İNŞALLAHO zaman eşinizi ikna edersiniz :)
Tövbe de kız adamın kafasına nie taş düşsünHayırlısı kafasına taş düşerde İNŞALLAH
Aklı başına gelsin 30u geçerim ona kalırsaTövbe de kız adamın kafasına nie taş düşsün
Aynen öyle nasipBişey olmaz nasibinizi Allah yazdığı zaman yasıcaksınız
Yarın en son cumartesi günü 22.92 di canım doktorum cuma günü tekrar çağırdı ama ben yarın mı versem yoksa çarşamba günü mü versem karar veremedimCanm naptın kan verdinmi bidaha