- 14 Temmuz 2019
- 494
- 463
- 35
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Merhaba Atakent acibademe gitmeyi düşünüyorum doktorunuz kimdi acabaHayır atakent benimki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Atakent acibademe gitmeyi düşünüyorum doktorunuz kimdi acabaHayır atakent benimki.
Bende insulın dirençi çıkmışdı 5-6 ay önce o zamanda akşam yemeyinde 1 tane matofin 500mg kullanıyorum,Bende transfer sürecindeyim ama şeker yüksek çıktı sende nasıl durumlar
Opu dan önce şekere bakılıyor ama o zaman bakılmamışmıydıkı ?Bende transfer sürecindeyim ama şeker yüksek çıktı sende nasıl durumlar
Merhaba Nadiye hanım doktorumMerhaba Atakent acibademe gitmeyi düşünüyorum doktorunuz kimdi acaba
Bakıldı herşey normaldi , bir anda değişti doktorda şaşırdı . Mümkün değil dedi ekrana bakıp , birkaç gündür yürüyüş yapıyorum bakalım düselir inşOpu dan önce şekere bakılıyor ama o zaman bakılmamışmıydıkı ?
Nasıl oldukı o , ınshAllah düşer olmazsa doktora ilaç yazdır transfer zamanı izin var kullanımaBakıldı herşey normaldi , bir anda değişti doktorda şaşırdı . Mümkün değil dedi ekrana bakıp , birkaç gündür yürüyüş yapıyorum bakalım düselir inş
Normalde 3 aylık periyotlarda değişen birşeymiş sanırım ? Sizin bilginiz var mi ?Nasıl oldukı o , ınshAllah düşer olmazsa doktora ilaç yazdır transfer zamanı izin var kullanıma
Aaaa siz de mi 10 aralıkta tramafer oldunuzzz ben deeAmin canım 10 aralikta inşallah.
Ağustos ayında genetikli transfer olmuştum şuan 19 haftalığızMerhaba genetikten sonucumuz geldi . Çok şükür transfer olucak bu ay genetik tarama ile anne olan veya anne adayı olan var mı anlatabilir mi
Evet bugün 4.günümAaaa siz de mi 10 aralıkta tramafer oldunuzzz ben dee
Ayyy bana da dua eder misin Salı kontrol var şeker düzenli çıkarsa transfer olacağım Allah’ın izniyleAğustos ayında genetikli transfer olmuştum şuan 19 haftalığız
Canım rabbim sabır versin.merhaba arkadaşlar ben de bu ay 5. tüp bebeğimi yaptırmıştım 2ab değerindeydi yine kimyasal oldu bu kimyasalımla 3 kez kimyasal gebelik geçirdim.
şuan şırnaktayız tedavi için burası bitince yazın istanbula tayin isteyeceğiz ve genetikli tüp bebek düşünüyoruz maddi manevi çok yorulduk.genetikli tüp bebek kaça mal oldu ve istanbulda bir yer önerir misiniz bana?
2si aynı opu da toplanan son bu ay transfer olduğum farklı opu da tek o kalmıştı hepsi de 5. gün embriyosuydıCanım rabbim sabır versin.
Kimyasallarım aynı opuda toplanan yumurtalarla mi oldu ?
Benımde yok ben evelndım kılo aldım ustune hormonlar kaldırdı onda ınsulın dırencım çıkdı annemde şeker var genetık olur dedık ilaça başladık ama böyle çok bilgi. YokNormalde 3 aylık periyotlarda değişen birşeymiş sanırım ? Sizin bilginiz var mi ?
İlaçlar mı yaptı anlamadım bende canımBenımde yok ben evelndım kılo aldım ustune hormonlar kaldırdı onda ınsulın dırencım çıkdı annemde şeker var genetık olur dedık ilaça başladık ama böyle çok bilgi. Yok
İnşallah sorunsuz geçer kontrolün transfer olursunAyyy bana da dua eder misin Salı kontrol var şeker düzenli çıkarsa transfer olacağım Allah’ın izniyle
Bizde dogudayız tedaviyi İstanbul şişli Memorialde olduk Mayıs ayında bizim tedavi masrafı ignelerle birlikte hemen hemen 300 bine maal oldu yapilan işlemlere göre fiyat değişiyor tabi şuan tedavi ucretinide bilmiyorum ama ben merkezden memnundum. Embriyolara pgt yapıldı hastanenin kendi genetik labaratuvarinda yapiliyormus işlem. Labaratuvarlarinin kalitesini duymuşsunuzdur belki. Ben tavsiye ederim en azından gidip ön görüşme yapın ön görüşme ücretsiz zatenmerhaba arkadaşlar ben de bu ay 5. tüp bebeğimi yaptırmıştım 2ab değerindeydi yine kimyasal oldu bu kimyasalımla 3 kez kimyasal gebelik geçirdim.
şuan şırnaktayız tedavi için burası bitince yazın istanbula tayin isteyeceğiz ve genetikli tüp bebek düşünüyoruz maddi manevi çok yorulduk.genetikli tüp bebek kaça mal oldu ve istanbulda bir yer önerir misiniz bana?
transfer oldunuz mu?Bizde dogudayız tedaviyi İstanbul şişli Memorialde olduk Mayıs ayında bizim tedavi masrafı ignelerle birlikte hemen hemen 300 bine maal oldu yapilan işlemlere göre fiyat değişiyor tabi şuan tedavi ucretinide bilmiyorum ama ben merkezden memnundum. Embriyolara pgt yapıldı hastanenin kendi genetik labaratuvarinda yapiliyormus işlem. Labaratuvarlarinin kalitesini duymuşsunuzdur belki. Ben tavsiye ederim en azından gidip ön görüşme yapın ön görüşme ücretsiz zaten
Evet transfer oldum 19 haftalık gebeyim şuan. 4.denememizdi onuda İstanbulda denemistik ordaki ilk denemede pozitif aldım. Doktorum ipek nur düzgünerdi. Ancak orda tek doktora muayene olmuyorsunuz tedavi sırasında ve dosyanız kurula çıkıyor dozlarınız ve transfer planlanması vs hersey orda konuşuluyor. Taksit var mı bilmiyorum opu gününe kadar her muayenede kan ücreti alınıp kalan ücretten düşülüyordutransfer oldunuz mu?
sizin ilk tüp bebek denemeniz mi? hangi hocaya gittiniz?
hastaneye ödemelerde taksitlendirme var mı?