• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubatta transfer olucaklar

Kızlar, birşey soracağım. 6 şubatta transferim var. Estrofem günde 3 defa alıyorum. Dün akşam da gece yatarken 1 tane progestan kullanmaya başladım. Bu sabah itibarıyla sabah akşam crinone jel kullanmaya başladım. Bu sabah jeli kullandıktan 1 saat sonra wc ye çıktım ve kanamam oldu. Panik oldum doktora kontrole gittim. Rahim de hiç bir şey yok tertemiz. Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ya da duydunuz mu?
Crinone jeli kullanirken lekelenmeyada kahverengi leke olabiliyor endise etme bende de onceden olmustu cnm

Kızlar, birşey soracağım. 6 şubatta transferim var. Estrofem günde 3 defa alıyorum. Dün akşam da gece yatarken 1 tane progestan kullanmaya başladım. Bu sabah itibarıyla sabah akşam crinone jel kullanmaya başladım. Bu sabah jeli kullandıktan 1 saat sonra wc ye çıktım ve kanamam oldu. Panik oldum doktora kontrole gittim. Rahim de hiç bir şey yok tertemiz. Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ya da duydunuz mu?
Jel aparatını içeri sokarken tahriş ettiyseniz kanamıştır

F fatmaali24 canım bugün transferin vardı hayırlısı olsun. Nasıl geçti? İnşallah güzel haberini vereceksin
Insallah hepimiz mutlu haberler aliriz .transfer rahatti bisey anlamadim bile 15 dk surdu odaya aldilar sonrasinda.yalniz transfere sikisik aldiklari icin sonrasinda15dk sonra lavobaya kalktim ins. Sorun olmaz

Insallah hepimiz mutlu haberler aliriz .transfer rahatti bisey anlamadim bile 15 dk surdu odaya aldilar sonrasinda.yalniz transfere sikisik aldiklari icin sonrasinda15dk sonra lavobaya kalktim ins. Sorun olmaz
Ay, ne güzel transferi olmuşsun. Şimdi en sonki aşama beklemedesin :) umarım sağlıklı bir hamilelik oluşur. Ben de bugün regl oldum. Östrojen bantı taktım. Pazartesi günü kontrole gidicem.

Hayırlı olsun canım aramızda birgün var sorun olmaz kaç embriyo koyuldu kaçıncı gün embriyosu

Back