- 30 Eylül 2024
- 49
- 37
- 31
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
İnşallahMaalesef .. ama kısa sürede düzelir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahMaalesef .. ama kısa sürede düzelir inşallah
Bende genetık yapdırdım ocakda düşünüyorumMerhaba genetikten sonucumuz geldi . Çok şükür transfer olucak bu ay genetik tarama ile anne olan veya anne adayı olan var mı anlatabilir mi
Lucrın vurluyırk hormın basklıyıb transfer olcak ayda kı yumurta durdursun , bende orda tedavı oluyorumAcıbadem Maslak benim de . Sizin de Maslak mı ? Lucrin in neden vurulacaği bilgisi alamadım henüz sabah hastaneye gideceğiz o zaman sorucam
Bende gönderdim 5 gün embriyosu 3ab dedi ocakta transfer yaptıracam bendeBende genetık yapdırdım ocakda düşünüyorum
5 cı gun olmasa zaten genetıye yolamıyı 3 , 3 ab ye takılma onemlı olan genetıkde sağlıklı gelmesı gerisi boşBende gönderdim 5 gün embriyosu 3ab dedi ocakta transfer yaptıracam bende
Siz nerde tedavi oluyorsunuz5 cı gun olmasa zaten genetıye yolamıyı 3 , 3 ab ye takılma onemlı olan genetıkde sağlıklı gelmesı gerisi boş
Acıbadem maslakSiz nerde tedavi oluyorsunuz
Benim şeker yükseldi canım ay sonu transfer planlanıyordu bilmiyorum hemen düşer miLucrın vurluyırk hormın basklıyıb transfer olcak ayda kı yumurta durdursun , bende orda tedavı oluyorum
Sana da vurdular mi lucrinLucrın vurluyırk hormın basklıyıb transfer olcak ayda kı yumurta durdursun , bende orda tedavı oluyorum
Benım ınsılın direncim vardı zaten matafin 500 kullanıyorum , Allah yardımcınız olsun ilaç dirytle duşer, Acıbadem maslakmı?Benim şeker yükseldi canım ay sonu transfer planlanıyordu bilmiyorum hemen düşer mi
2 cı transferımde kullanmışdım , şimdikden başladığımızda kulşanckasın dedıler ama ben ocağa duşumuyorum zaten o zaman evetSana da vurdular mi lucrin
Acıbadem Maslak evet ama ilaçsiz düşürmek istiyorum karbonhidrat kestim be yürüyüş yapıyorum etki eder mi hemen bilemedimBenım ınsılın direncim vardı zaten matafin 500 kullanıyorum , Allah yardımcınız olsun ilaç dirytle duşer, Acıbadem maslakmı?
Bende şeker yuksek deyılde ınsulın dırencu var , belkı sizre vardır , bülent hocan kendı hastasımısınız?Acıbadem Maslak evet ama ilaçsiz düşürmek istiyorum karbonhidrat kestim be yürüyüş yapıyorum etki eder mi hemen bilemedim
Evet Bülent hoca doktorum , eğitim hemşireniz dilek hanım miBende şeker yuksek deyılde ınsulın dırencu var , belkı sizre vardır , bülent hocan kendı hastasımısınız?
Evet Dilek hanım , kaç yaşındasınız? Kaç embryon yoladınız genetıye ? Kaçıncı deneme ?Evet Bülent hoca doktorum , eğitim hemşireniz dilek hanım mi
35 yaşım 2 tane geldi genetikten (Rabbim sağlıkla anne olabilmemizi nasip etsin) ilk denemem. Sizin yaş ? Kaçıncı deneme ? Kaç embriyo ?Evet Dilek hanım , kaç yaşındasınız? Kaç embryon yoladınız genetıye ? Kaçıncı deneme ?
Bende 36, 3 olcak bende 2 embryon genetekli , ilk denemede genetıkmı yapdırdınız neden ?35 yaşım 2 tane geldi genetikten (Rabbim sağlıkla anne olabilmemizi nasip etsin) ilk denemem. Sizin yaş ? Kaçıncı deneme ? Kaç embriyo ?
Sen hangi aşamadasn bu arada? Genetik sebep yok en kaliteisni bulmak istedik CNmBende 36, 3 olcak bende 2 embryon genetekli , ilk denemede genetıkmı yapdırdınız neden ?
Transfer aşamasındayaım ama daha yapmıyorum yılbaşında sora yapdırcağım,bende 2 başaraız var diye genetıklı yapdıyorum ilkde demedıler generık onda şaşırdımSen hangi aşamadasn bu arada? Genetik sebep yok en kaliteisni bulmak istedik CNm
Bende transfer sürecindeyim ama şeker yüksek çıktı sende nasıl durumlarTransfer aşamasındayaım ama daha yapmıyorum yılbaşında sora yapdırcağım,bende 2 başaraız var diye genetıklı yapdıyorum ilkde demedıler generık onda şaşırdıb