- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Yapar hormonlarİlaçlar mı yaptı anlamadım bende canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapar hormonlarİlaçlar mı yaptı anlamadım bende canım
ALLAH kucağınıza alıp hayırlarla sağlıcakla büyütmenizi de nasip etsin inşallah amin darısı bize de inşallah amin..Evet transfer oldum 19 haftalık gebeyim şuan. 4.denememizdi onuda İstanbulda denemistik ordaki ilk denemede pozitif aldım. Doktorum ipek nur düzgünerdi. Ancak orda tek doktora muayene olmuyorsunuz tedavi sırasında ve dosyanız kurula çıkıyor dozlarınız ve transfer planlanması vs hersey orda konuşuluyor. Taksit var mı bilmiyorum opu gününe kadar her muayenede kan ücreti alınıp kalan ücretten düşülüyordu
Amin inşallah Allah herkese hepimize nasip etsin. Ben 33 yaşındayım 12 yumurta toplandı 11 döllendi 6 tane 5.gün embriyosu oldu birinin kalitesi çok düşüktü onu dondurmaya gerek görmedi embriyolog imha etmek istedi bizde kabul ettik 5 embriyoya pgt yapıldı 4 sağlıklı bir mozaik olarak geldi eşime de tesa işlemi yapıldı ve yapay zeka kullanıldı benim kullandığım iğne bir tedavi masrafına denk geldi dediğim gibi yapılacak işlemlere göre değişiyor ücretALLAH kucağınıza alıp hayırlarla sağlıcakla büyütmenizi de nasip etsin inşallah amin darısı bize de inşallah amin..
kaç yumurta toplandı sizden kaçı kaldı kaç tanesini genetik yaptırdınız ki ?
300 bin hani bayağı yüksek bir meblağ ilaçlarla da olsa malum..
yaş kaç?
ben yeni 40 oldum
amin inşallah cümlemiz için amin...Amin inşallah Allah herkese hepimize nasip etsin. Ben 33 yaşındayım 12 yumurta toplandı 11 döllendi 6 tane 5.gün embriyosu oldu birinin kalitesi çok düşüktü onu dondurmaya gerek görmedi embriyolog imha etmek istedi bizde kabul ettik 5 embriyoya pgt yapıldı 4 sağlıklı bir mozaik olarak geldi eşime de tesa işlemi yapıldı ve yapay zeka kullanıldı benim kullandığım iğne bir tedavi masrafına denk geldi dediğim gibi yapılacak işlemlere göre değişiyor ücret
Evet eş kaynakliydi bizim sorunumuz eşim azosperm. Üretim var ama dışarı çıkış yoktu eşimden işlem yapılıp alındı yani şırınga ile alınıyor spermler. İğneden kastım yumurta toplama işlemine kadar kullanılan iğneler gonal f cetrotide ve ovitrelle. Doz yuksekliginden dolayı 2 güne bir iğne alıyorduk o yüzden tedavi ücretine denk geldi benim. Ama intralipit serum ve piezzo da kullanılıyor merkezdeamin inşallah cümlemiz için amin...
cevap yazdığınız için de teşekkür ederim...
5 tanesini de genetiğe yollayınca biraz daha fazla ücret çıkmıştır tabii ki ..yapay zeka teknolojisinden yararlanmayı biz de istiyoruz gerçekten..eşiniz de bir problem var mıydı? benim eşimde ileri hareketlilikte gerilik var sperm sayısında bir sorun olmasa da ...tesa işlemi ne oluyor acaba?
size yapılan iğne ne içindi hani tutunması içinmiydi acaba?
evet yüksek dozlu kullanılınca ilaçlar da bayağı pahalıya gelmiştir...Evet eş kaynakliydi bizim sorunumuz eşim azosperm. Üretim var ama dışarı çıkış yoktu eşimden işlem yapılıp alındı yani şırınga ile alınıyor spermler. İğneden kastım yumurta toplama işlemine kadar kullanılan iğneler gonal f cetrotide ve ovitrelle. Doz yuksekliginden dolayı 2 güne bir iğne alıyorduk o yüzden tedavi ücretine denk geldi benim. Ama intralipit serum ve piezzo da kullanılıyor merkezde
İkisi arasında fark var mı, banada genetikli yaptırın dedi doktor hangisi oluyor ?Ngs mi yaptirdiniz yoksa belli bir rahatsizlikicin pgt-m mi yaptirdiniz
Merhaba 9 yumurta toplandi,4 tane 5.gun embriyom pgt ye gonderildi ve sadece 1 tane embriyom saglikli geldi. Sizin ne sebeple pgt yapilmisti acaba11 yumurta toplandi 4 tane 5.gün embriyosu oluştu..3 tane gönderdik genetiğe 1 tane sağlıklı geldi
Olumsuz bir tedaviden çıkınca herkes böyle oluyor emin olun bu duyguları yaşayan sadece siz değilsiniz. Üzülmeyin diyemem üzülün ağlayın acınızı yaşayın ve bir sonraki tedaviye odaklanın ve ona hazırlanın. Benimde ilk tedaviden son tedaviye kadar başıma gelmeyen şey kalmadı inanın önce pozitifi aldığıma sevinemedim bile ya kaybedersem korkusu oldu bu defada. Delirmis gibi sürekli hastaneye gitmek istiyordum yani pozitif almaylada bitmiyor. Bir türlü gebeligin sağlıklı olduğuna kendimi ikna edemedim. Bizi en iyi yine biz anlarız. Hiç bir şey için geç değil daha iyisi olacak bunun düşüncesiyle bekleyin.evet yüksek dozlu kullanılınca ilaçlar da bayağı pahalıya gelmiştir...
biz de yorulduk maddi olarak da manevi olarak da yollar da yordu git gel...
kafamız çok karışık sanki sıfırlandık hakkınızı da helal edin beni çok bilgilendirdiniz...
artık hala hormonlardan mıdır? şuan adet oldum kimyasal gebeliğim sonlandı tam olarak ağlayıp içimi dökemedim bile...
kardeşimin bebeği var onlar da buraya atandılar gece onlarda kaldım gece hiç uyumadım üstü açık mı? altı ıslak mı acaba diyerek saçlarını okşayarak sabah edemedim bir yandan adet sancısı böyle karmakarışık duygular içindeyim...
insanların merakla arayıp ne oldu demesi...
bu intralipit ve piezzo ne oluyor acaba onu bilmiyorum...
bir de bazı yerlerde embriyo yapıştırma oluyormuş o mu yoksa?
Merhaba bende dengeli translokasyon var ondan pgt yapıldıMerhaba 9 yumurta toplandi,4 tane 5.gun embriyom pgt ye gonderildi ve sadece 1 tane embriyom saglikli geldi. Sizin ne sebeple pgt yapilmisti acaba
Anladim tesekkur ederimMerhaba bende dengeli translokasyon var ondan pgt yapıldı
çok doğrı söylüyorsunuz inanın ben de pozitifi görsem kalp atışına kadar zaman geçmez sonra doğurana kadar yine zaman geçmez bu kadar olumsuzu gördüğüm için..Olumsuz bir tedaviden çıkınca herkes böyle oluyor emin olun bu duyguları yaşayan sadece siz değilsiniz. Üzülmeyin diyemem üzülün ağlayın acınızı yaşayın ve bir sonraki tedaviye odaklanın ve ona hazırlanın. Benimde ilk tedaviden son tedaviye kadar başıma gelmeyen şey kalmadı inanın önce pozitifi aldığıma sevinemedim bile ya kaybedersem korkusu oldu bu defada. Delirmis gibi sürekli hastaneye gitmek istiyordum yani pozitif almaylada bitmiyor. Bir türlü gebeligin sağlıklı olduğuna kendimi ikna edemedim. Bizi en iyi yine biz anlarız. Hiç bir şey için geç değil daha iyisi olacak bunun düşüncesiyle bekleyin.
İntralipit serum bağışıklık destekleyici serum olarak geçiyor transferden önce transfer günü ve transfer sonrası uygulatabiliyorsunuz sizin tercihiniz. Piezzo da opu günü döllenme sırasında yumurtaya elektrik aktivasyonu veriliyor döllenme sayısını artırdığı düşünülüyor bunları hep araştırın gittiğiniz zaman sorun
Geçicidir o zaman dmi canım evvelAllahYapar hormonlar
Merhaba Nadiye hanımdan memnunmusunuz pozitif sonuç alabildiniz miMerhaba Nadiye hanım doktorum
Merhaba bende gidiyorum memnunmusunuz çok aklımda soru işareti kaldı doktor Nadiye hanım için içim rahat değil bir türlü memnunmusunuz sebepsiz infertiliteyiz hemen başlattı bizi adetimin ilk günüydü diye iyi doktordu güler yüzlü ama bazı soru işaretlerim oluştu sizin nasıl geçti memenın kaldınız mıMerhaba Nadiye hanım doktorum
Tamda sormak istediğim soruyu sordunuz..acıbadem Atakent evime çok yakın o yüzden Nadiye hanımı düşünüyorum ama çok içime sinmiuorMerhaba bende gidiyorum memnunmusunuz çok aklımda soru işareti kaldı doktor Nadiye hanım için içim rahat değil bir türlü memnunmusunuz sebepsiz infertiliteyiz hemen başlattı bizi adetimin ilk günüydü diye iyi doktordu güler yüzlü ama bazı soru işaretlerim oluştu sizin nasıl geçti memenın kaldınız mı
Ben memnunum çok ilgili doktor..sizin aklinizda ne kaldi?Merhaba bende gidiyorum memnunmusunuz çok aklımda soru işareti kaldı doktor Nadiye hanım için içim rahat değil bir türlü memnunmusunuz sebepsiz infertiliteyiz hemen başlattı bizi adetimin ilk günüydü diye iyi doktordu güler yüzlü ama bazı soru işaretlerim oluştu sizin nasıl geçti memenın kaldınız mı
Sonuç alabildiniz mi ya çok duyduğum bir doktor olmadığı için bir de Atakent Acıbadem’den burada bazı yorumlar var hiç memnun değiliz falan diye o yüzden çok takıldım buna yeni başladım daha ama doktoru konuşma şekli beni tatmin etti ama ben Memorialle başlayacaktım piyazı çok yüksek çıkınca Acıbadem‘e geri geldim Memorial de çok fazla test istediler ama Acıbadem hiç böyle bir şey istemedi istememesi yüzünden şüphelendimBen memnunum çok ilgili doktor..sizin aklinizda ne kaldi?
Bunu konuştunuzmu doktorunuzla sorsaydiniz neden az test yapiliyo diye.aklinizda soru olduğu zaman sorabilirsin.Sperm testi..hormon testi..rahim filmi..en son genetik test yaptirmistim devletteç
Sonuç alabildiniz mi ya çok duyduğum bir doktor olmadığı için bir de Atakent Acıbadem’den burada bazı yorumlar var hiç memnun değiliz falan diye o yüzden çok takıldım buna yeni başladım daha ama doktoru konuşma şekli beni tatmin etti ama ben Memorialle başlayacaktım piyazı çok yüksek çıkınca Acıbadem‘e geri geldim Memorial de çok fazla test istediler ama Acıbadem hiç böyle bir şey istemedi istememesi yüzünden şüphelendim