- Konu Sahibi fatmaali24
-
3gun embriyosu dondurulmus 2tane koydular cnmF fatmaali24 bildiğim kadarıyla sizin ilk denemenizdi değil mi? Size kaçıncı gün kaç tane embriyo koydular?
Insallah.hayirli olsunnBende varım 1 şubatta transfer oldum 3.gün 2 embriyo koyuldu inşallah tutar
Benimde transferm 2subatta oldu hayirli olsun cnm ins tutarSelamlar...
Medical park İzmir de 2016 da ilk tüpbebeğimi 5AA ile oldum şu anda 2 yaşımda bir oğlum var.. Aynı tedaviden 3 blast embriyom vardı geçen ay çözülürken üçü de bozuldu..
31 ocakta opu oldu anestezi esnasında öksürmeye başlamışım sadece 2 yumurta alınabilmiş.. İkisi de döllenmiş grade 1 olan 5 hücreli embriyoyu 2 şubatta transfer ettiler.. 6 şubatta gonapeptyl vurulacağım 8 şubatta E2 P4 bakılacak.. 15 şubat b_hcg bakılacak.. Hepimize hayırlısı..
Aynı gün transferimiBende varım 1 şubatta transfer oldum 3.gün 2 embriyo koyuldu inşallah tutar
Dr hakan bey.. Sizin Doktorunuz kim.. Size de hayırlı olsun..
Evet herşey in tuzsuz kavrulmamış olanı
Evet canım aynı gün transferi teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlı olur inşallahInsallah.hayirli olsunn
Ben hiç değilim vücudumda hiç birşey hissetmediğimde panik oluyorum sanki benimle değiller gibiTransferi olan arkadaslar sakinmisiniz ? Geciyomu zaman :)))??
Al bendende okadar. Kendimi dinliyorum resmen .hayirlisiyla gelse test gunu .cnmBen hiç değilim vücudumda hiç birşey hissetmediğimde panik oluyorum sanki benimle değiller gibi
Allah hayirli sonuclar hepimize almayi nasip eylesin.agir ilerliyor sanki zamn :))Geçmiyor zaman durdu sanki
Vallahi ben çalışıyorum 2 yaşında oğlum da var. Ama hayat ne kadar yoğun olursa olsun aklınız karnınızdakindeTransferi olan arkadaslar sakinmisiniz ? Geciyomu zaman :)))??
Korkucak bisey yok transfer kolay sadece bi aleti rutin muanede oldugu gibi takarken kasiliyosun okadar .hassasiyetin hormonigneleri ilaclaridir cnmAaayy, ben de transferi bekliyorum, bana da zaman geçmek bilmiyor.. transfer olanlar da sonucu bekliyor.
Hem heyecanlıyım, hem korkuyorum.
Adetimin 2. günü bugün..
normalde duygusal olurdum. Bugün sinirliydim. Mesela koku hassasiyetim çok arttı. İştahım az, herşeyi yiyesim gelmiyor. Yani hamilelik belirtisi ile çok benzer adet belirtisi işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?