- Konu Sahibi fatmaali24
-
Sagolasn cnm ins.İnşaallah hepimiz hamiş oluruz bu çok zor bir süreç allah emeklerimizin karşılığını versin inşaallah
Bugun oldum canimm .bundan sonrasi dua sabir ins hayirli sonuclar alirizTransfer oldu mu? Merak ettim :)
Benim acibadem maslakArkadaşlar tedavilerimizi hangi hastane ve doktorda olduk
Benimde canım doktorumuz aynıBenim acibadem maslak
Bulent tras cnm
Senin transfer nasil gecti canim .hayirli olsun .Arkadaşlar tedavilerimizi hangi hastane ve doktorda olduk
Canım vallaha iyidi ben biraz kasıldım bülent bey lütfen bana yardımcı ol şu alete takayım dedi sıkma kendini bak embriyoların kaliteli lütfen kendini serbest bırak dedi bir kaç kez uyardı en son serbest bıraktım canım yandı aleti takarken transferi yaptıktan sonra elimi tutup inşallah hamilesin dediSenin transfer nasil gecti canim .hayirli olsun .
Ben yurt dışındayım..Arkadaşlar tedavilerimizi hangi hastane ve doktorda olduk
ah ne güzel söylemiş, ne güzel davranmış sana. :)Canım vallaha iyidi ben biraz kasıldım bülent bey lütfen bana yardımcı ol şu alete takayım dedi sıkma kendini bak embriyoların kaliteli lütfen kendini serbest bırak dedi bir kaç kez uyardı en son serbest bıraktım canım yandı aleti takarken transferi yaptıktan sonra elimi tutup inşallah hamilesin dedi
Bende il dışından geliyorum izmirden istanbula otelde kalıyorum pazartesi döneceğimBen yurt dışındayım..
Ayy iyimis dr.muzda ayni demek.ben basta alette kastim ama sonra rahattim .benimde hemn lavoboya kalkmam beni endiselendiriyo.kismetimizde vardir ins bebeklerimiz bizimledir.sana hoca kac tane embriyo transfer etti?Canım vallaha iyidi ben biraz kasıldım bülent bey lütfen bana yardımcı ol şu alete takayım dedi sıkma kendini bak embriyoların kaliteli lütfen kendini serbest bırak dedi bir kaç kez uyardı en son serbest bıraktım canım yandı aleti takarken transferi yaptıktan sonra elimi tutup inşallah hamilesin dedi
Canım benim beş embriyom genetik teste gitti 4tanesi sağlıklı geldi iki tanesini koydu iki tanesi donuk sen histeraskopi gebelik aşısı kasılma aşısı falan oldunmu.Ayy iyimis dr.muzda ayni demek.ben basta alette kastim ama sonra rahattim .benimde hemn lavoboya kalkmam beni endiselendiriyo.kismetimizde vardir ins bebeklerimiz bizimledir.sana hoca kac tane embriyo transfer etti?
Gebelik asisi ve kasilma asisi oldum sadece.bian once sonucu ogrenelimCanım benim beş embriyom genetik teste gitti 4tanesi sağlıklı geldi iki tanesini koydu iki tanesi donuk sen histeraskopi gebelik aşısı kasılma aşısı falan oldunmu.
Aynen canım ayın 12si test günümGebelik asisi ve kasilma asisi oldum sadece.bian once sonucu ogrenelim
Ins canm ilk ve son olur.hayirli haberler alip sagliklada kucagina alirsin.kasilma ignesi transfer gunu damardan verilen bi igne rahim kasmayip embriyolari atmamasi icin demisti dr.İzmir de medical parkta ilk denememi yapıyorum inşallah da son olur Gebelik aşısını duydum ama kasılma aşısını hiç duymamıştım, ne için yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?