Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

kızlar bende yeni geldim kontrolden cumartesi büyük gün inşallah yumoşlar toplanıyo herşey yolunda gibi ama sanırım herşey yeni başlıyo asıl. allahım hepimizin yanında olur inşallah

wintersuncum allah kavuştursun mu diyeyim,gözünaydınmı diyeyim bilemedim şimdi valla ama iyi olduğuna çok sevindim canım

kızlar gunaydın

transferden sonra pek girmedim bugun 7. gunum ağrılarım azaldı hatta hiç kalmadı rahatım ii çok şükür cumartesi buyuk gun bekliyorum 4 gozle

sizler nasılsınızz

hoşgeldin canım iyi olmana sevindim.nasıl geçti bu dönem benimde cmt yumoşlar toplanıyo heyacanlıyım biraz inşallah minişin sana sımsıkı tutunur

wintersuncum allah kavuştursun mu diyeyim,gözünaydınmı diyeyim bilemedim şimdi valla ama iyi olduğuna çok sevindim canım
saol canım walla bende hangisini kabul etsem bilemiyorummmm:kedi:

kızlar benide ekleyin listeye. 2.denemem. dondurulmuşlarla tedavim başladı ege üniv. önümüzdeki hafta transfer :))
ekledim canım hayırlı olsuunnnnn hoşgeldin aramızaaa:ecrin_bebek:bebişinle dön burdann
günaydın kızlar benim tedavim 1 ay ertelendi tam yumoşları büyütecektik ki bende guatr çıktı

canım hiççç canını sıkma biz anne adayları iyi olcaz ki bebişlerimiz de ii olsun ya sonra çıksaydı çok zorlanıyolar hamişler guatr kontrol edilemediğindee...

HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBıR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................sonuç bekliyor ...............10 nisan

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMıŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BıR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart
HAMıŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BıR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMıŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................yumoş büyütüyor........................

31-pretty53..................................................memorial........................................sonuç bekliyor......................12 nisan

32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMıŞŞŞŞŞ

33-aysun5538.................................................1...............................................................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2..............................ege üniversitesi....................................dondurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2....................................anatolia................................................yumoş büyütüyor
:CüvCüv:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
kızlar sanırım adet oldum kanamam başladı 4 gun var teste daha

ama az az devam ediyo teste kadar böle az az devam ederse testi yapcaz yok çoğalırsa umudumuz başk bahara kalcak
hayırlısı ne diyelimm

kızlar sanırım adet oldum kanamam başladı 4 gun var teste daha

ama az az devam ediyo teste kadar böle az az devam ederse testi yapcaz yok çoğalırsa umudumuz başk bahara kalcak
hayırlısı ne diyelimm

Canim testi yaptirmamak dogru olmaz, her durumda testi yaptirman lazim
hatta gecikmeden yarin yaptirman daha dogru olur, doktoruna da haber vermelisin, babyprin ya da coraspin kullaniyorsan onu keser, hatta belki baska bir ilac verir. Yarin sabah bence testini yaptir, gunu gelince bir daha yaptir hatta. Benim transferimden sonra verdikleri kagitlarda regl seklinde kanamaniz olsa bile testinizi yaptirin diyordu.

canım saten kestim ben coraspirini 4 5 gun oldu midemden dolayı çıkarmı kanda varsa yaptırsam eşimi ikna edebilirsem

canım saten kestim ben coraspirini 4 5 gun oldu midemden dolayı çıkarmı kanda varsa yaptırsam eşimi ikna edebilirsem

Melonycigim sanirim 8. gunundesin. 8. gunde kanda pozitif sonuc alinabiliyor. ama negatif cikmasi ayni idrarda oldugu gibi bebegin olmadigi anlamina gelmiyor. Bence yarin mutlaka doktorun ile gorus test yaptirayim mi, dusecekse engelleme sansimiz var mi diye sor. Bu arada da mutlaka uzan ve dinlen. Ayaga kalkma, calisiyorsan rapor al derim. Insallah bebegin seninledir canim.

Bu arada coraspini sen mi kestin doktor mu kes dedi? Benim de midem yaniyor ondan mi acaba?

evet doktorum kesti canım ama renni surup verdi kullan dedi bişe olmazmış ya doktorum demezmiydi bana yarın test yaptır diye bence benimki olumsuz ondan bişe demedi hem kanamam da azaldı özellikle şu jel var onu yaptıktan sonra hatta yapınca tüp baya bir battı kan oldu ama sonra kanamam kahverengiye dondu hatta nası deyim böle turk kahvesi toz gibi gelio anlatabilidım umarım yarın adetim sökerse ararım eşimle konuştum yok 2 gun daha dur diyor bana ama yarın ikna edebilirsem giderim teste yoksa cumtesi gitcez teste

cnm benim arkadaşım resmen 3 gün kanaması olduğunu ve herkese tutmadı demeye başladığını anlatmıştı bana onunda kırmızı kanamadan kahverengiye dönmüş ama kan testini yapınca pozitif sonucu almıştı hemde şu anda ikizleri var. benimde kanamam olmuştu açık kırmızı ama dr.yat dedi ve testi mutlaka yap dedi çünkü kanama hiçbirşeyin belirtisi değil dedi. hiç bir anlama gelmiyor dedi.

haymatlos cnm bende coraspini 6.gün kanamadan dolayı kesmiştim ama benim hala mide yanmalarım oluyor.estrofem ve progynex kullanıyorum ben onlarda yapıyor olabilir.erken gebelik belirtiside olabilir. benim midem yanıyor ve ardındanda çok acıkıyorum.daha keseyi görmeden evde yata yata 4 kilo aldım bile

yeshillciğim benim de mide yanmalarım oluyor, özellikle öğün aralarında. Ben ara ögün yapmayı beceremiyorum. Öyle azıcık azıcık yemeyi beceremiyorum. 3 ögün gayet sağlam yiyip bir daha yemek ile uğtraşmak istemiyorum normalde. Bu mide yanmaları ara öğün ihtiyacından oluyormuş. Ana öğünde yediklerimizi azaltıp araya öğün koymalıymışız. Bugün çok kararlıyım bunu yapmaya, hadi bakalım hayırlısı:)))

Bu arada benim doktorum hamileliğin ilk üç ayı 0 kilo alacaksın dedi. Transfere 100 kg girdim, daha bir değişiklik yok. İnşallah olmaz, çok tırsıyorum çok kilo alıp da son aylarda kımıldayamamaktan...

kızlar kanamam artarak devam ediyor doktorum yarın test yaptır anlayalım ona göre hareket edelim dedi bugun teste bişe çıkmayabilir dedi..

ben geldiiiiiiiiiiimmmmm:=) hepinize slm
melony cim dur bakalım sen hiç bi şey düşünme şimdilik yarın teste göre davranırsın sene sakın şimdi moralini bozup üzme kendini..
ben şu an acayiiip gribim hapşuruyorum öksürmemeye çalışıorum ama engelleyemiorum transferden çıktıktan sonra sürgüye tuvaletimi yapmaya çalışıp yapamadım kasıklarım inanılmaz ağrıodu mecburen biraz ıkınmak zorunda kaldım sizin anlıcanız transferden sonra olmaması gereken herşeyi yaptım herley bünyemde mevcut şu an merekla bekliorum sonucu:)))) bu arada iremcim benim sonuç tarihim 10 nisan listeye bi el atsan:))))

hadi canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın beraber seviniriz takma kafana hapşırsan da öksürsen de ıkınsan da neyse o rabbim verirse olur

doğru diosun arkadaşım ben de o yüzden koyverdim zaten vücudum ne yapmak istiosa izin veriorum yapıcak bir şey yok:)))))

ben de yarın doktora gidicem benim sonucum pozitif çıktı şimdi keseyi görmeye gidicez .ya ne zor bir süreç önce yumurta kaç tane gelişti onu bekliyorsun sonra kaç tanesi döllendi onu bekliyorsun sonra test sonucunu sonra keseyi görmeyi sonra kalp atışı duymayı gerçekten büyük sabır isteyen bişey hamileyim deyip rahat edemiyorsun yani süreç devam ediyor...

merhaba arkadaşlar herkese...ben de tüp bebek tedavisine başladım...dün 3. kontrolüm vardı sağda ve solda toplam 7 tane yumurta gelişmeye başlamış ortalama 13-14-15 mm boyutlarında iki üç tanesi de 9-10 mm boyutlarındaymış...yarın yine kontrolüm var...büyük ihtimalle cuma çatlatma iğneni yaptırırız dedi drum...sizce yumurta sayısı nasıl arkadaşlar siz bu aşamalardan geçmişsiniz ne de olsa...allah sağ salim hepimize de bebeklermizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…