Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun gelbebek, 10 nisana az kaldı :)) Bol bol taze meyve ye, kuru kayısı ve kuru erik ve su iç canım. Ben transferden sonraki gün resmen kabız gibiydim, çok zorlanmıştım. ilaçların etkisi maalesef. Moralim çok bozulmuştu ama bebeğim tutundu yine de.
Essema seni merak ediyordum, benim de ctesi sabah randevum. Dediğin gibi beklemek ve merak hiç bitmiyor. Kalp atışını duyunca inanacağım ancak hamile olduğuma ki o da ancak 10 gün sonra belki..
ben de yarın doktora gidicem benim sonucum pozitif çıktı şimdi keseyi görmeye gidicez .ya ne zor bir süreç önce yumurta kaç tane gelişti onu bekliyorsun sonra kaç tanesi döllendi onu bekliyorsun sonra test sonucunu sonra keseyi görmeyi sonra kalp atışı duymayı gerçekten büyük sabır isteyen bişey hamileyim deyip rahat edemiyorsun yani süreç devam ediyor...
benim transferimde çarşamba oldu ilk gün baya yattım ama 2. gün iğne için kalktım hastaneye gittim merdiven inip çıktım test tarihini bana 12 mart olarak verdiler ama ben 9. 10. gün kesin yaparım herhalde allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
slm arkadaşlar
Bende tedaviye başladım 2. denemem anatoliada iğneleri yaptırıyorum haftaya yumurta toplanacak. Listeye benide eklerseniz sevinirim. teşekkürler
İnşallah Rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Hepimiz için hayırlısı olsun.
gelbebek değişimi yaptım canımmm çoook sewindim kaç tane transfer edildi cevaplamak istemezsen özelden de mesaj atabilirsin:)))
bu ara durakladık hadi kıslar hadi melony bekliom bak elim kaşınıyooooo hamiş yazmak istiyommm
canım adet oldumm ben söledimya sanada bugun dahada arttı iice adet oldum artık testimide verdim 1 saatten cıkar ama ümidim yok hiç doktor yaptır dedi onun için yaptırdık walla ne olduğu cıksada bende ona göre davransam artık yatcammı kalkcammı bilemedim:delphin:
canım üzülme hayırlısı olsun inşallah
Evet kızlar sonucu aldım wintersun cum koca bir negatiffff
hayırlısı olsun rabbim hepimizin gönül muradını versin
bende sabahtan beri ay hapşırdım ay öksürdüm ay nie ii bakmadım kendimede hasta oldum aaaayyyy kendi kendimi gerdim sonra kızdım gene kendime bırak bi dedim yaa isteyerek mi hasta oldun olcağı varmış oldun napalım yani sonuçta güsel olcaksa bütün bunlara bakmıcak pozitif olcak zaten,ha olmayacaksa belki bunlar olmamasına bahane olacak olmayacak şu andan itibaren yapcak bişey var mı yok..velhasıl arkadaşlar bu sürekli evde yatma durumu hiç hoş değilmiş insan kafayı yemiş gibi kendi kendine kurup duruo..sıkıldıııııııııımmmmmmmm
cnm bende aynen senin g,b, olmuştum 5 gün boyunca hemde transferden hemen ertesi gün böle ateşim çıkcak gibi oluyodu ama çıkmıyodu,hapışırık,burun akıntısı,öksürük bende anlamamıştım nerden çıktı bu hastalık diye. birde bana şiddetli öksürme filan diyolardı elimde değildi ama bende çok üzülmüştüm ya tutmazsa diye. olcaksa onlara bakmıyor.olcaksa oluyor.