• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

Gelbebek daha belirti olmaz:
1- 5. gün embriyosu ise tutunması 24-72 saat arasında oluyor. Yani şu ara tutunmak üzere ya da yeni tutunmuştur
2- Hamilelik belirtilerine neden olan hormon bhcg ve o da embriyo tutunduktan 3-4 gün sonra salgılanmaya başlıyor. Yani kanda en erken 7. gün görebilirsin (3. gün trasnferinde 9. gün)
3- şu günlerde kasık ağrısı, göğüste şişkinlik ve ağrı gibi belirtiler olablir, bunlar progesteron ve opu yüzünden. 5.-6. günden itibaren az da olsa farketmeye başlayabilirsin
4- Belirtiler herkeste farklı. Benim 4., 5. ve 6. günler ciddi başım ağrıdı. Ağrı kesici alacak ve beni uyutmayacak kadar şiddetli idi. Midemde felaket gaz oluyordu. Sürekli geğirme ile beraber... Bunlar 3 gün sürdü. 7. gün kanda baktırdım ve değerim 40 çıktı. Bu arada 7. gün ve sonrasında 6 kere falan idrar testi yaptım ama hep negatifti.
5- Ben kesinlikle tutmadığına inanıyordum, hiç bir şey hissetmedim. Bir an önce öğrenip kurtulmak için testi o kadar erken yaptım...

cnm benim çok saol desteğin içi valla inanılmaz taktım kafama benimde transferden bigü önce başladı bu nezle yani trsnsferden hemn sonra da hapşırıodum ara ara bi de şey sorcam güselim ya size sonta taktılar mı ilk idrar da ıkınmak zorunda kaldınız mı benim kasıklarım acayip ağrıodu çünkü sanki böle çok idrarım var gibiydi ama kesinlikle sürgüe yapamadım ıkındıkça biraz biraz geldi ondan çok korkuorum çünküü transferden hemen sonra oldu bu olay bi de şu an hiç belirtim yok 3. gn normal mi sizce

Canım ben de transferden sonra 7. gün tam da işe geri döndüğüm gün grip olmuştum. Hapşırdım öksürdüm, canım yandı ama yapacak birşey yoktu.

Evet kızlar sonucu aldım wintersun cum koca bir negatiffff

hayırlısı olsun rabbim hepimizin gönül muradını versin

Canım elden birşey gelmiyor. Hiç kendini üzmeden hemen toparlanarak bir sonraki denemeye hazırlanmaktan başka yapacak birşey yok. Emin ol sabır ve emek ile hepimiz yavrularımıza kavuşacağız.

bende de belirti yoktu sadece altıncıı gün hafif kan gördüm o kadar benim transferin 18. günü hala belirti yok birazdan doktora gidicem keseye bakıcaz hayırlısıyla görseydik onu yani çok erken belirti için bak benim kaç gün oldu normal hayatıma devam ediyorum bazen diyorum ki acaba hamile değilmiyim hiç bir farklılık yok bende

kalçadan iğne yiyorum hergün onun ağrısından başka bi derdim yok hiç bişey hissetmiyorum 7 .gün bende baktırıcam kanda insan meraktan ölcem sanıyor belirti arıyoruz hep

ben yedinci gün idrarda yapmıştım çıkmıştı kaçıncı gün transferi seninkisi 5.gün transferiyse belki çıkabilir idrarda ama çıkmazsa yok demek değildir çünkü idrarada geç çıkabiliyor bence bekle derim kaçıncı günündü senin ama haklısın insan çatlıyor meraktan

cnm bana transferden sonra hemen sürgü verdiler dr.um hemen yapabilirsin hiç sorun değil dedi.

benimde transfer sonrası 4-5-6 günlerde başım çok ağrıdı. minoset içtim valla günde bir tane.

benimki 5.gün embriyosuydu benim 6.gün pembe lekelenmem oldu.8.günde açık kırmızı kanamam oldu biraz daha fazlaydı. ama hemen kesildi. bende 9.günde idrarda silikten daha belirgin gördüm ikinci çizgiyi.10.gün zaten test günümdü 168 çıkmıştı. 12.gün 361 çıktı. kısmet olrsa yarın keseyi görmeye gidicem. benim regl günüm test sonucumdan sonraydı.ben hep korktum regl olcam ve düşcek diye. ama şimdi reglim 1 hafta geçti. geçen hafta çok karnım ağrıyodu.3 güne kadar kasıklarıma arada bir batmalar oluyodu ama şimdi hiç bi belirtim yok. benim regl zamanı göğüslerim şişmezdi ama şimdi şiş ve hassas o da ilaçlardan bence. belirti arama bence herkesde farklı oluyor. birçoğuda psikolojik. opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canlar hepinize ayrı ayrı gerçekten bi başkası için söledikleriniz verdiğiniz bilgiler çok değerli olabilior çok çoooooooooook saolun:)))keseyi görcek olan fıstıklsr içinizi fera tututn dah öncede dediğim gibi o kuzucuklar sizi anne olarak seçtiler bi daha hiç bir yere kıpırdamazlaaaaaaaaarr:I)))

Evet kızlar sonucu aldım wintersun cum koca bir negatiffff

hayırlısı olsun rabbim hepimizin gönül muradını versin

canım benm takma kafana dedik ya hayırlısı ise olsun diye msn de demekki hayırlı değilmiş diyip pollyannacılık oynayalımmm
sen yaktın mı bi sigara:))):delphin::delphin:

Gelbebek daha belirti olmaz:
1- 5. gün embriyosu ise tutunması 24-72 saat arasında oluyor. Yani şu ara tutunmak üzere ya da yeni tutunmuştur
2- Hamilelik belirtilerine neden olan hormon bhcg ve o da embriyo tutunduktan 3-4 gün sonra salgılanmaya başlıyor. Yani kanda en erken 7. gün görebilirsin (3. gün trasnferinde 9. gün)
3- şu günlerde kasık ağrısı, göğüste şişkinlik ve ağrı gibi belirtiler olablir, bunlar progesteron ve opu yüzünden. 5.-6. günden itibaren az da olsa farketmeye başlayabilirsin
4- Belirtiler herkeste farklı. Benim 4., 5. ve 6. günler ciddi başım ağrıdı. Ağrı kesici alacak ve beni uyutmayacak kadar şiddetli idi. Midemde felaket gaz oluyordu. Sürekli geğirme ile beraber... Bunlar 3 gün sürdü. 7. gün kanda baktırdım ve değerim 40 çıktı. Bu arada 7. gün ve sonrasında 6 kere falan idrar testi yaptım ama hep negatifti.
5- Ben kesinlikle tutmadığına inanıyordum, hiç bir şey hissetmedim. Bir an önce öğrenip kurtulmak için testi o kadar erken yaptım...

cnmmm çok saol bi güzel özene özene uzuuun uzuun yazmışsın çoook teşekkür ederim zaman ayırdığın ve sorulabilcek akla gelebilecek her konuda aydınlattığın için...

yok üzülmüyorum canım ya artık 3 gundur belirsizlik daha kötü ilk başta ağladm üzüldüm dun arkadaşım aradı kayseriden dediki kızım anan seni bir kere doğurdu sen kaçtane doğurcan allah bilir dedi değmez ne alıyısun dedi rahatladım tabii yaa üzmüycem artık kendimii canım

sen naptın ondan haber ver tedavi nası gidiyor

canım yarın yumoşlar toplanacak benimde çok heyacanlıyım valla inşallah hakkımızda hayırlısı olur:emir_bebek::emir_bebek:

günyadın canlarrr nasılsınız bakalım gelbebek çıkıyomusun bugün dışarı benm de kayınvalidemler olmadan gecireceğim ilk hafta sonu yayılıyorum walla kahvaltıda yapmadım internetten film indirdim onu izliyorummm

Back