Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar benim tedavim 1 ay ertelendi tam yumoşları büyütecektik ki bende guatr çıktı
kızlar gunaydın
transferden sonra pek girmedim bugun 7. gunum ağrılarım azaldı hatta hiç kalmadı rahatım ii çok şükür cumartesi buyuk gun bekliyorum 4 gozle
sizler nasılsınızz
saol canım walla bende hangisini kabul etsem bilemiyorummmm:kedi:wintersuncum allah kavuştursun mu diyeyim,gözünaydınmı diyeyim bilemedim şimdi valla ama iyi olduğuna çok sevindim canım
ekledim canım hayırlı olsuunnnnn hoşgeldin aramızaaa:ecrin_bebek:bebişinle dön burdannkızlar benide ekleyin listeye. 2.denemem. dondurulmuşlarla tedavim başladı ege üniv. önümüzdeki hafta transfer :))
günaydın kızlar benim tedavim 1 ay ertelendi tam yumoşları büyütecektik ki bende guatr çıktı
kızlar sanırım adet oldum kanamam başladı 4 gun var teste daha
ama az az devam ediyo teste kadar böle az az devam ederse testi yapcaz yok çoğalırsa umudumuz başk bahara kalcak
hayırlısı ne diyelimm
Canim testi yaptirmamak dogru olmaz, her durumda testi yaptirman lazim
hatta gecikmeden yarin yaptirman daha dogru olur, doktoruna da haber vermelisin, babyprin ya da coraspin kullaniyorsan onu keser, hatta belki baska bir ilac verir. Yarin sabah bence testini yaptir, gunu gelince bir daha yaptir hatta. Benim transferimden sonra verdikleri kagitlarda regl seklinde kanamaniz olsa bile testinizi yaptirin diyordu.
canım saten kestim ben coraspirini 4 5 gun oldu midemden dolayı çıkarmı kanda varsa yaptırsam eşimi ikna edebilirsem
Melonycigim sanirim 8. gunundesin. 8. gunde kanda pozitif sonuc alinabiliyor. ama negatif cikmasi ayni idrarda oldugu gibi bebegin olmadigi anlamina gelmiyor. Bence yarin mutlaka doktorun ile gorus test yaptirayim mi, dusecekse engelleme sansimiz var mi diye sor. Bu arada da mutlaka uzan ve dinlen. Ayaga kalkma, calisiyorsan rapor al derim. Insallah bebegin seninledir canim.
Bu arada coraspini sen mi kestin doktor mu kes dedi? Benim de midem yaniyor ondan mi acaba?
cnm benim arkadaşım resmen 3 gün kanaması olduğunu ve herkese tutmadı demeye başladığını anlatmıştı bana onunda kırmızı kanamadan kahverengiye dönmüş ama kan testini yapınca pozitif sonucu almıştı hemde şu anda ikizleri var. benimde kanamam olmuştu açık kırmızı ama dr.yat dedi ve testi mutlaka yap dedi çünkü kanama hiçbirşeyin belirtisi değil dedi. hiç bir anlama gelmiyor dedi.
haymatlos cnm bende coraspini 6.gün kanamadan dolayı kesmiştim ama benim hala mide yanmalarım oluyor.estrofem ve progynex kullanıyorum ben onlarda yapıyor olabilir.erken gebelik belirtiside olabilir. benim midem yanıyor ve ardındanda çok acıkıyorum.daha keseyi görmeden evde yata yata 4 kilo aldım bile
ben de yarın doktora gidicem benim sonucum pozitif çıktı şimdi keseyi görmeye gidicez .ya ne zor bir süreç önce yumurta kaç tane gelişti onu bekliyorsun sonra kaç tanesi döllendi onu bekliyorsun sonra test sonucunu sonra keseyi görmeyi sonra kalp atışı duymayı gerçekten büyük sabır isteyen bişey hamileyim deyip rahat edemiyorsun yani süreç devam ediyor...