Ben geçen hafta döndüm işe. Pek iş yapabildiğim söylenemez ya. Test yaptırmaktan ve bebeğimi düşünmekten başka birşeyle zor ilgileniyorum.
Ben de ctesi gidiyorum doktora. Daha erken bence ve kalbini duyamayacağız ama doktor herşey yolundamı diye bakacak. Şu günler ne yavaş geçiyormuş meğer. Hamile kalana kadar ayrı bir bekleyiş, sonrasında daha da zor bir bekleyiş.. ömrümü beklemekle geçiyor.
Gelbebek canım haberlerini okudum, benim 8 embriyodan 5 tanesi 5. güne kadar dayandı. Hepsi de 2. kalite üstelik. Senin 4 tane 1. kalite embriyon var ve 1 tane transfer edilecek. 2-3 tanesi dayanır bence kesin. Kalanları da dondurursun inşallah
woow bunu duymak da süper oldu bişey sorucam pellycim 8 embrionun 5 tanesi dayanmış ya o diğer 3 ü kaçıncı kaliteydi hatırlıo musun yani 1. kalitenin dayanamayıp 2. kalitenin dayanması gibi bişey oluo mu merak ettim onun için sordum cnm..
daha beklicemiz çok zaman var ama güsel zaman bunlar heyecanlı kıymetini bilmek lazım dimi ama sürekli adrenalin insanı daha da güzelleştirir:))