• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

kızlar gunaydın

transferden sonra pek girmedim bugun 7. gunum ağrılarım azaldı hatta hiç kalmadı rahatım ii çok şükür cumartesi buyuk gun bekliyorum 4 gozle

sizler nasılsınızz

yeshill'ciğim ben pozitif sonucu konuşurken pat diye sordum doktora valla:)) Adam prensipte birşey olmaz ama bebeğiniz kıymetli bebek, ileride birşey ters giderse kendinizi suçlarsınız, o yüzden gelin şu kese görmeyi bir atlatalım ondan sonra dedi. Dediği gibi en güzeli biraz daha sabretmek.

:)) benim eşimde valla cmtsi ben sorcam diyo kaydirigubbakcemile3
benim kasıklarımda gün içinde ayakta durunca filan çok şiddetli kasılma oluyor sanki rahmim aşağı düşcekmiş gibi.sizede oluyomu? bendr.aradım şimdi normal dedi bebek büyüdüğü içindir dedi.

:)) benim eşimde valla cmtsi ben sorcam diyo kaydirigubbakcemile3
benim kasıklarımda gün içinde ayakta durunca filan çok şiddetli kasılma oluyor sanki rahmim aşağı düşcekmiş gibi.sizede oluyomu? bendr.aradım şimdi normal dedi bebek büyüdüğü içindir dedi.

Bence de normal canım, benim de oluyor, yorulduğumu ilk önce rahmim anlıyor sanki:)) İki elinin işaret parmakları ile başparmaklarını birbirine yapıştır, ortada oluşan üçgen gibi birşey rahmin. O kasıla gevşeye büyüyecek ve koca bir bebek için uygun hale gelecek, kolay mı:))))

slm kızlar nasıl gidiyorrrr gerçi okudum aldım haberlerinizi ama...
okulum başladı ya rtık sadece akşamları takılabiliyorum ööle oluncada size yetişemiyorummm:((
canım doktorun sana diyecekki yarın gece çatlatma iğneni vurulacaksın işte o zman perhiz başllıyor 36 saat zaten yumoş çatlama süresi 1.5 gün bir gün öncesi de yeterli oluyor en sağlıklısı 2-5 gün benm bildiğim 3-5 te olabilir

nil nil sen ne sordun canım bulamadımm???

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBıR GÜN MUTLAKA:(((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................yumoş toplandııı.........

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMıŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BıR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart
HAMıŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BıR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMıŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................yumoş büyütüyor........................

31-pretty53...........................................................................................................................yumoş büyütüyor

32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMıŞŞŞŞŞ

33-aysun5538.................................................1...............................................................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2..............................ege üniversitesi....................................dondurulmuşlarla denenecek

:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
kızlar kayınvalidemgil gittiler ama bu seferde kötü oldum haa sabah ayrılırken ağladık alışmışız walaaa ev boş geldi okuldan gelinceee:((

kızlar benide ekleyin listeye benimde ilk denemem benimde 1 nisanda toplanacak yumuşlar şaka gibi 1nisan ekleyin benide

kızlar kayınvalidemgil gittiler ama bu seferde kötü oldum haa sabah ayrılırken ağladık alışmışız walaaa ev boş geldi okuldan gelinceee:((
hadi cannıııııımmmmmm:)) yok artık:)) şaka şaka kuzu sen onlar gitti die diilde işte evin boşluğu üzmüştür belki seni ama bir gece sadece sonra alışıverirsin tekrar kocişinle yalnızlığa geçer üzme kendini

yok walllaaaa kandırmıyom kız ben doğru düzgün dua bile edemeden enjekte ettilerrrr:)))

günaydın kuzulaaaarrr

ben transfere gidiorum benim yavrucakı koydurup geleyyimm özlemiştir artık o beni:))
hepinize şimdiye kadar olan destekleriniz için sonsuz sonsuz kere teşekkür ederim..siz olmasaydınız hiç bu kadar rahat stressiz bi tedavi geçiremezdim ben yarın girebilicem siteye artık bu gece hastanede yatışşş:(( çok öpüorum sizi dua edin banaaaaa:))

günaydın kuzulaaaarrr

ben transfere gidiorum benim yavrucakı koydurup geleyyimm özlemiştir artık o beni:))
hepinize şimdiye kadar olan destekleriniz için sonsuz sonsuz kere teşekkür ederim..siz olmasaydınız hiç bu kadar rahat stressiz bi tedavi geçiremezdim ben yarın girebilicem siteye artık bu gece hastanede yatışşş:(( çok öpüorum sizi dua edin banaaaaa:))

canım benim hadi bakalım allah yardımcın olsun.:Saruboceq: miniğin sana sımsıkı tutunsun inşallah

Back