Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerler günaydııınnnn hepinizeee:))
yeshill'ciğim ben pozitif sonucu konuşurken pat diye sordum doktora valla:)) Adam prensipte birşey olmaz ama bebeğiniz kıymetli bebek, ileride birşey ters giderse kendinizi suçlarsınız, o yüzden gelin şu kese görmeyi bir atlatalım ondan sonra dedi. Dediği gibi en güzeli biraz daha sabretmek.
:)) benim eşimde valla cmtsi ben sorcam diyo kaydirigubbakcemile3
benim kasıklarımda gün içinde ayakta durunca filan çok şiddetli kasılma oluyor sanki rahmim aşağı düşcekmiş gibi.sizede oluyomu? bendr.aradım şimdi normal dedi bebek büyüdüğü içindir dedi.
hadi cannıııııımmmmmm:)) yok artık:)) şaka şaka kuzu sen onlar gitti die diilde işte evin boşluğu üzmüştür belki seni ama bir gece sadece sonra alışıverirsin tekrar kocişinle yalnızlığa geçer üzme kendinikızlar kayınvalidemgil gittiler ama bu seferde kötü oldum haa sabah ayrılırken ağladık alışmışız walaaa ev boş geldi okuldan gelinceee(
günaydın canım sağoll bu ne güzel neşe olumunekankayizsmile:sm_cool::1hug:
canım benmmmm nesen hiç eksilmesin sennin:)))
günaydın kuzulaaaarrr
ben transfere gidiorum benim yavrucakı koydurup geleyyimm özlemiştir artık o beni:))
hepinize şimdiye kadar olan destekleriniz için sonsuz sonsuz kere teşekkür ederim..siz olmasaydınız hiç bu kadar rahat stressiz bi tedavi geçiremezdim ben yarın girebilicem siteye artık bu gece hastanede yatışşş( çok öpüorum sizi dua edin banaaaaa:))