selll 17 yıl mı offf canm yaaa
ya merak ettim canım ya ilk denemenmiydi .benim ilk denemem benim sorunum eşimin sperm sayısı çok düşük çıktı. 2 yıl önce gitmiştik ama biz inanamadık tabi bide maddi durum 2 yıl bekledik nitekim olmadıda.şimdi ilk denememize başladık dün ilk iğnelerimi oldum bihter hanım beni çok rahatlatıyo senin niye olmadı kusura bakma aynı yerde yaptırıyoz ya çok merak ediyorum gerçekten o yüzden bu kadar soru soruyorum
transfer yaptıran arkadaşlara bir soru sormuştum cevap gelmemiş((((
ben herzaman siteye girecek kadar sık vakit bulamıyorum (hostesim çünkü uçuyorum)
pazar gününede az kaldı sonra yatıcam takip edemeyebilirim...
arkadaşlar günaydınnnnn gidiyorum kan sonucumu almaya 13:00 te belli olacak nooolur bana sanş dileyinnnn
kızlar benim kafam karışık bana bilen biri yardım etsin ne olur ben 28 yaşındayım dr um yumurta sayımın yaşıma göre düşük olduğunu söyledi merak etmememi rahat olmamı söyledi.ben biraz önce incir kürünün yumurta sayısı ve kalitesini artırdığını okudum şimdi başlasam faydası olurmu,dün iğnelerime bşladım çünkü
canım ikimizde sebebsiz infertiliteyiz .ben şasımı denemek başka şehire gitmeyim diye yaptırdım olmadı.en son memorialde semra hanım rahim filmi istedi.sol tüpümün içi sıvı doluymuş alındı .yazık olmuş sana dedi çünkü bu sıvı hamileligi engeller bebek olsa dahi rahime akar embriyoyu öldürür dedi.bakalım şimdi tekrar deneyecegiz.bende hep pra biriktirip ya yılda yada 2 3 yılda bir yaptırdım.benim bütün tedavilerimde hepsi en güzeldi.yumurtalar 1.kalite embriyolar.işte böyle sana kolay gelsin.güzel haberini alırız.bizim bir tanıdıgın erkek infert. ikiz bir oglan bir kızı oldu...............darısı sana bana
nur bende 28 yaşındayım bende de aynı sorun var doktorumun bana söylediğine göre kadınlar yumurtaları cep te doğarlarmış ve oher ay o cepten harcalarmış yani sonradan yumurta sayısını arttırmak gibi bi şans yok dedi..hatta ben sordum benim annem bile daha menepoza girmedi nie benim böyle die o da dediki yeni nesil de bu sorun çok yoğun 20 yaşında menepoza giren bir sürü hastam var canını sıkma dedi ortalama 43-44 yaş gibi menepoza girebilrsin dedi o yüzden hiç akılmaya gerek yok daha 16 yıl var:) sen kürü bir dene bakalım zararı olmaz
canım dr banada aynısını söyledi ama biz 2 sene önce eşimle gittiğimizde eşimin sperm sayısı düşük çıktı bende herşey normaldi.O zamanlarda tedaviyi başlatamadık hemen, bu zamanaymış kısmet .dün söyleyince şok oldum.dr banada takılmamamı söyledi tedavide başarı şansını düşürmez ama artık tedavi için beklemememiz gerektğini söyledi.Zaten bizde başladık hayırlısıyla inşallah allahım inşallah herşey yolunda gitsin ne olur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?