• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

kıslaaaaarr günaydın hepinize gene döktürmüşsünüz hızınıza yetişilmio valla:)
arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum bugün son iğnelerimi oldum akşama da çatlatma iğnesi olucam amaaaaa benim şu anda karnım inanılmaz şiş acayip sesler gelio karnımın içinde kasıklarım ağrıo normal mi bu durum

canım 17 senemi bekledin allahım sabır versin ben 5 yıldır bekliyorum ama o kadar uzunki zaman inşallah hepimiz anne oluruz inşallah

selll 17 yıl mı offf canm yaaa

evet canım 93 yılında evlendim 17 yaşında oyıldır bu yıldır bayagı bişey sığdırdım.birazda saglıgımdan oldum aslında.birde çocugu olmamanın zor yıllarını geçirdim.etraf konuşmalar kayınvalide felan.7 aşılama 4 laparoskopi 1 histereskopi 2 rahim filmi 4 tüpbebek 1 dondurulmuş embriyo transferi ilk ikide kimyasal gebelik.şimdi istanbula gidecegim nisanda.offf ya içimin acısını bir gösterebilsem.

ya merak ettim canım ya ilk denemenmiydi .benim ilk denemem benim sorunum eşimin sperm sayısı çok düşük çıktı. 2 yıl önce gitmiştik ama biz inanamadık tabi bide maddi durum 2 yıl bekledik nitekim olmadıda.şimdi ilk denememize başladık dün ilk iğnelerimi oldum bihter hanım beni çok rahatlatıyo senin niye olmadı kusura bakma aynı yerde yaptırıyoz ya çok merak ediyorum gerçekten o yüzden bu kadar soru soruyorum

canım ikimizde sebebsiz infertiliteyiz .ben şasımı denemek başka şehire gitmeyim diye yaptırdım olmadı.en son memorialde semra hanım rahim filmi istedi.sol tüpümün içi sıvı doluymuş alındı .yazık olmuş sana dedi çünkü bu sıvı hamileligi engeller bebek olsa dahi rahime akar embriyoyu öldürür dedi.bakalım şimdi tekrar deneyecegiz.bende hep pra biriktirip ya yılda yada 2 3 yılda bir yaptırdım.benim bütün tedavilerimde hepsi en güzeldi.yumurtalar 1.kalite embriyolar.işte böyle sana kolay gelsin.güzel haberini alırız.bizim bir tanıdıgın erkek infert. ikiz bir oglan bir kızı oldu...............darısı sana bana

sel76 hiçç canını sıkma arkadaşım ve umutlu ol..bak benim kuzenim 22 yıllık evli 20 yıl uğraştırlar ege üniversitesinin ilk denekleri neredeyse ne ilaçlar ne tedaviler....karı koca ikisindede sorun vardı, kuzenim tüm bu tedavilerin 10. yılında göğüs kenseri oldu 5 yıl onunla uğraştı onu da yendi şimdiiiii 2 yaşında bir kızı var yine tedaviyle oldu ama oldu sonunda o yüzden hep derim sen sakın istemekten vazgeçme:)

transfer yaptıran arkadaşlara bir soru sormuştum cevap gelmemiş :(((((
ben herzaman siteye girecek kadar sık vakit bulamıyorum (hostesim çünkü uçuyorum)
pazar gününede az kaldı sonra yatıcam takip edemeyebilirim...

transfer yaptıran arkadaşlara bir soru sormuştum cevap gelmemiş :(((((
ben herzaman siteye girecek kadar sık vakit bulamıyorum (hostesim çünkü uçuyorum)
pazar gününede az kaldı sonra yatıcam takip edemeyebilirim...

Ne sormuştun? 5-6 sayfa geriye gittim ama göremedim ben...

bu arada tüp bebek merkezi arayan arkadaşalr maddi durumları müsaitse(ki yardımcıda oluyorlar) yeditepe cem fıçıcıoglunu kesinlikle tavsiye ederim gözüm kapalı güveniyorummmm

kızlar benim kafam karışık bana bilen biri yardım etsin ne olur ben 28 yaşındayım dr um yumurta sayımın yaşıma göre düşük olduğunu söyledi merak etmememi rahat olmamı söyledi.ben biraz önce incir kürünün yumurta sayısı ve kalitesini artırdığını okudum şimdi başlasam faydası olurmu,dün iğnelerime bşladım çünkü

kızlar benim kafam karışık bana bilen biri yardım etsin ne olur ben 28 yaşındayım dr um yumurta sayımın yaşıma göre düşük olduğunu söyledi merak etmememi rahat olmamı söyledi.ben biraz önce incir kürünün yumurta sayısı ve kalitesini artırdığını okudum şimdi başlasam faydası olurmu,dün iğnelerime bşladım çünkü

nur bende 28 yaşındayım bende de aynı sorun var doktorumun bana söylediğine göre kadınlar yumurtaları cep te doğarlarmış ve oher ay o cepten harcalarmış yani sonradan yumurta sayısını arttırmak gibi bi şans yok dedi..hatta ben sordum benim annem bile daha menepoza girmedi nie benim böyle die o da dediki yeni nesil de bu sorun çok yoğun 20 yaşında menepoza giren bir sürü hastam var canını sıkma dedi ortalama 43-44 yaş gibi menepoza girebilrsin dedi o yüzden hiç akılmaya gerek yok daha 16 yıl var:) sen kürü bir dene bakalım zararı olmaz

canım ikimizde sebebsiz infertiliteyiz .ben şasımı denemek başka şehire gitmeyim diye yaptırdım olmadı.en son memorialde semra hanım rahim filmi istedi.sol tüpümün içi sıvı doluymuş alındı .yazık olmuş sana dedi çünkü bu sıvı hamileligi engeller bebek olsa dahi rahime akar embriyoyu öldürür dedi.bakalım şimdi tekrar deneyecegiz.bende hep pra biriktirip ya yılda yada 2 3 yılda bir yaptırdım.benim bütün tedavilerimde hepsi en güzeldi.yumurtalar 1.kalite embriyolar.işte böyle sana kolay gelsin.güzel haberini alırız.bizim bir tanıdıgın erkek infert. ikiz bir oglan bir kızı oldu...............darısı sana bana

canım hiç üzülme ne olur bak hepimiz aynı sorunlarla mücadele ediyoruz.Ümidimizi kaybedersek nasıl anne olabiliriz

nur bende 28 yaşındayım bende de aynı sorun var doktorumun bana söylediğine göre kadınlar yumurtaları cep te doğarlarmış ve oher ay o cepten harcalarmış yani sonradan yumurta sayısını arttırmak gibi bi şans yok dedi..hatta ben sordum benim annem bile daha menepoza girmedi nie benim böyle die o da dediki yeni nesil de bu sorun çok yoğun 20 yaşında menepoza giren bir sürü hastam var canını sıkma dedi ortalama 43-44 yaş gibi menepoza girebilrsin dedi o yüzden hiç akılmaya gerek yok daha 16 yıl var:) sen kürü bir dene bakalım zararı olmaz

canım dr banada aynısını söyledi ama biz 2 sene önce eşimle gittiğimizde eşimin sperm sayısı düşük çıktı bende herşey normaldi.O zamanlarda tedaviyi başlatamadık hemen, bu zamanaymış kısmet .dün söyleyince şok oldum.dr banada takılmamamı söyledi tedavide başarı şansını düşürmez ama artık tedavi için beklemememiz gerektğini söyledi.Zaten bizde başladık hayırlısıyla inşallah allahım inşallah herşey yolunda gitsin ne olur:Saruboceq:

canım dr banada aynısını söyledi ama biz 2 sene önce eşimle gittiğimizde eşimin sperm sayısı düşük çıktı bende herşey normaldi.O zamanlarda tedaviyi başlatamadık hemen, bu zamanaymış kısmet .dün söyleyince şok oldum.dr banada takılmamamı söyledi tedavide başarı şansını düşürmez ama artık tedavi için beklemememiz gerektğini söyledi.Zaten bizde başladık hayırlısıyla inşallah allahım inşallah herşey yolunda gitsin ne olur:Saruboceq:

gidicek gidicek iç merak etme sonuçtaq bize bi yumurta bi de sperm lazım o da var nasılsa can sıkcak hiç bi şey yok ama geç kalmamak lazım işte tedavi içine bizde başladık zaten her şey çok güsel olcak:)

Nur kaÇ yumurtan vardı kı benı ılk muayne ettıĞınde daha ılaÇlara baŞlamadan Önce 9 tane vardı bu sayı az mı canım ya gerÇı doktorum bıŞı demedı

:nazar:HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBİR GÜN MUTLAKA:(((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMİŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BİR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................yumoş büyütüyorrr.........

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMİŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BİR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMİŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................iğneler başladıı.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMİŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................adet bekleniyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 mart

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................yumoş büyütüyor........................

31-pretty53...........................................................................................................................yumoş büyütüyor
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMİŞLERİMİZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkİKİZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:İKİZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:[/COLOR

Back