• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

yok canım ya bildiğin adet kanaması karın ve bel ağrım da tam yerinde maşallahhhh

cnm moralizni bozma dicem ama olmuyor biliyorum. benim de 6.günü ve 8.günü kanamam olmuştu. 8.günde olan epey kırmızı ve bir günlük pedi doldurcak kadardı. ama devamı gelmedi. bende çok üzüldüm kaybettim bebeğimi dedim. 9.gün idrarda test yaptım silikte olsa çıktı. 10.gün kan değerim 168. yarın sabah testi tekrar yaptırıcam katlanmışmı diye bakıcaz. ama benimde belim çok ağrıyor. çok korkuyorum. sabah gene idrar testi yaptım çizginin görünümü hala silik moralim bozuldu. ama bir tek şeyle avunuyorum burdan okuduğum bazı arkadaşlar şakır şakır kanamalarına rağmen hamile kaldılar. umudunu yitirme.

kızlar birde ben böğürtlen çayı içiyorum günde bir fincan sizede tavsiye ederim. içince sancım geçiyor. bebişin rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş. ve ben transfer sonrası 7 akşam taze ananas da yedim.

nilnil çok tebrik ederim canımcım inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın tatlım
darısı bizede olsun inşallahhhhhhhh

wintercim sakın moralini bozma adet kanaması olurken bile hamile olanlar var inşallah seninkide öyledir dualrımdasın tatlım inşallah pozitifi görücez bizde

kıslaaaaarr günaydın hepinize gene döktürmüşsünüz hızınıza yetişilmio valla:)
arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum bugün son iğnelerimi oldum akşama da çatlatma iğnesi olucam amaaaaa benim şu anda karnım inanılmaz şiş acayip sesler gelio karnımın içinde kasıklarım ağrıo normal mi bu durum

cnm benimde akşam çatlatma iğnem var sabah senin gibiydim kasık ağrılarım çoktu muaneye gittim doktora sordum büyüdüler olabilir dedi uyudum sonra şuan geçti gibi fazla yok ağrı ama şiş aynı gün toplanacak yumoşlarımız inş hayırlı haberide beraber yazarız buraya benim ilk denemem memorial da yaptırıyorum sen nerde yaptırıyosun

canlarım olmadı malesef kan testi de verdim geldim 0.55 kısmet değilmiş dondurulmuşlara gidicem artıkkk:(

canlarım olmadı malesef kan testi de verdim geldim 0.55 kısmet değilmiş dondurulmuşlara gidicem artıkkk:(

sağlık olsun üzülme demek isterdim ama zor biliyorum kaç embriyo transfer edilmişti nerde yaptırdın ben yeniyim burda ve ilk denemem olucak bide embriyo kalitelerini merak ediyorum cuma günü benim yumoşlar toplanıcak çok heyecanlıyım

wintersun hayırlısı bölemiş canımm.üzülme bak bende dondurulmuş emriyo ve tuttu biras dinlen başlarsın.allah yar ve yardımcın olsunnn

umudunuzu hiç kaybetmeyin kızlarrr.bol bol dua edin.yer yüzünde edilen her duayı allah kabul edermiş.yalnız vaktini ve zamanını beklermiş.allahım hayırlısını nasip etsinnn

Back