Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))
ilk tüp bebek denemem adet günümü bekliyorum. kayseri sevgi hastanesinde olcak, bide biraz anlatırmısın yaşadıklarını canım, ben çok heyacanlıyım 5 yıl bekledik inşallah buna değer iğneler beni korkutuyo
meraba kızlar bu site bana çok iyi geldi valla başından ayrılamıyorum hiç.Ben 5 yıllık evliyimm.5yıldır çocuk sahibi olmadık ,eşimin sperm sayısı düşük bende problem yok.Doktor tüp bebekten başka şansımız olmadığını söyledi ama biz 2 sene daha bekledik bunun üzerine ve olmadı.Şimdi tüp bebeğe başlıcaz adet günümü bekliyorum.Çok heyacanlıyım,bilmediğim bi süreç yaşıcam 28 yaşındayım 28 kere iğne olmamışımdır belki korkum daha çok iğnelerden ama ne olursa olsun umutluyum,ve eşimi herşeyden çok seviyorum.kaydirigubbakcemile3
canım bende senin gibi çok korkuyordum dün ilk iğnemi yaptım inan hiç birşey hissetmiyorsun hiç ama hiç anlamıyorsun bile kilo alımına gelince diğer arkadaşlarda oldumu bilmiyorum ben 20 gündür vitamin ve antibiyotik kullanıyorum birde iğneye başladık bakalım kilo ALDIM ne yazık ki ama olsun bebeğim için razıyım ben o bana tutunsun dünya ya geldikten sonra verrim fazla kilolarımı artık :)
kızlarrrrrr günaydın nasılsınız bugün transferimizin 4.günü pazartesi oldum transferi wintersun sen de salı oldun galiba nasıl gidiyor nasıl geçiyor günlerin
bu arada ben hiç kilo almadım sadece karnımda gaz şişkinliği oldu ilaçlardan dolayı ama iki gündür onlar da bitti transferden sonra geçti galiba biraz anesteziden dolayı oluyor gaz
HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:
isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi
1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 mart
23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart
kızlarrrrrr günaydın nasılsınız bugün transferimizin 4.günü pazartesi oldum transferi wintersun sen de salı oldun galiba nasıl gidiyor nasıl geçiyor günlerin
oo kızlar kaynatmışsınız ama ben gelinceye kadar kimse kalmamışşşşkafamçokkarıştı
canım benm transfer öncem çok zorlu geçti istanbulda oldu biliyosunuz acıbademde doktor ve hemşirelerden aşırı memnun kaldım nasıl onu da söliyeyim çünkü yumoş toplama işleminden sonra hergün hastaneye gittim perşembe yumoş toplandı akşam şişmeye başladım zaten gitmedende ohss (karında su toplanması) olacağımı biliyodum ertesi gün artık nefes alamamaya filan başladım doktora gittik testler filan evet su var ama çok rahatsız edici değil dediler o akşam ve gece daha da zorlu geçti doktoru aradım gel dedi bu sefer aSIL doktorum baktı yani çok değil gibi ama istersen alalım suyu dedi aldılar beni içeri çok değil dedikleri fazladan 1 litre su aldılar suyu transferden 1 gün önce aldılar bi nevi transfere de biraz hazırlanmış oldum ertesi gün transfer için gittik 12 yumoş 5. güne yetişmiş onlardan bi tanesini transfer ettiler cem bey %50 şansım olduğunu söyledi oran biraz yüksek gibi geldi bana umarım öööledir..
transfer sonrasından kalan embriyolarımı dondurdular bilmiyorum sizdede transfer sonrası donduran oldu mu ne kadare aldılar ama bizden 995tl sırnaşık şey aldılar bi daha denemek istediğimde onlardan secip koyacaklarmış 5 yıl saklanıyomuş ve onun transfer ücreti tüp bebek fiyatı değilmiş şimdi 1000 tl miş her yıl biraz artarmış tüp bbek gibi...
salı transfer oldu canım ama ben daha yeni yeni farkına varıyorum çünkü acılarım yeni yeni azalmaya başladı onun da nedeni varnaniknanik perşembe yola çıkıcaz diye doktorumu aradım eşim aradı daha doğrusu çünkü ben yine fenalaştım ağırlaştımm doktorda gitmeden mutlaka yanıma gelin dedi transfer oldu bitti naparsanız yapın demedi zaten beni her gördüklerinde irem hanımmm hala mı ii olmadınız filan demeye başladılar hasta bakıcıları bileeyerimseniben
neyse dünde gittik hastaneye doktor elle muayene etti böyle gidemezsin sen dedi tekrar aldılar beni o malum sandalyeye başladılar yine su almaya bu sfer 1.5 litre çıktı tamam deidler beni gönderdiler bugün daha iiiyim suyu kendim atmaya başladım ama doktora da sormuştum ne zman biter diye hamile kalırsan dewam edebilir demişti şimdide geçiyo aha diyorum tutmadı heralde akannehirakannehir
işte canlar yaşadıklarımın ayrıntıları bunlar yaz yaz dediniz laelaelaelaelae umarım okuyamayacak kadar sıkamamışımdır sizi...olumunekankayizsmilea.s.a.s.
HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:
isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi
1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 mart
23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart
hayatım sonucun iyi sen neden ağlıyosun ki hamilesin işte bebeğin hayırlı olsun güzelim bak hemşehrimişizde balıkesirde hangi doktora gitmeyi düşünüyosun
slm winters umarım müjdeli haberlerini alırız listemizz güzel haberlerle dolsun zor bi tedavi süreci atlatmışsın rabbim emeğini boş çevirmez sen içini ferah tut
kızlar bi sorum olucak sabahları uyandığınızda adet olucakmışsınız gibi hafif kasık ağrınız oluyomu sizinde ben bi kaç gündür böleyim daha önce 2 kez hamile kaldım eşim normal daha öncede böle olmuştu diyo ama ben hatırlamıyorum (((((((((