• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

iyi akşamlar arkadaşlar.... bayadır yazamıyorum kusura bakmayın biraz ağrılarım fazla... tedavisi başlayan arkadaşlara hayırlı olsun.... hamişlerimize hayırlı olsun bebeişlerimizede hoşgeldin diyorum..... bebeğimin ilk resmini gördüm 8 mm o kadar küçükki. eşimle sevinçten nerdeyse duvara asıcaz... 26sında tekrar gidicez doktora....
mikemon canım hayırlı olsun kaçıncı gün test yaptırdın...

iyi akşamlar arkadaşlar.... bayadır yazamıyorum kusura bakmayın biraz ağrılarım fazla... tedavisi başlayan arkadaşlara hayırlı olsun.... hamişlerimize hayırlı olsun bebeişlerimizede hoşgeldin diyorum..... bebeğimin ilk resmini gördüm 8 mm o kadar küçükki. eşimle sevinçten nerdeyse duvara asıcaz... 26sında tekrar gidicez doktora....
mikemon canım hayırlı olsun kaçıncı gün test yaptırdın...

canım yaaa inşalah bende bebeklerimi en yakın zamanda görürürm senin gibi.ne güzel duygu dimi yaaa?benim bugün 12.günümdü canım değerim 1857:))

canım yaaa inşalah bende bebeklerimi en yakın zamanda görürürm senin gibi.ne güzel duygu dimi yaaa?benim bugün 12.günümdü canım değerim 1857:))

inşallah canım benim... henüz hiç bişe anlaşılmıyo küçük siyah bi nokta ama yinede güzel....

mikemon hayırlı olsun canım . allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. darrısı bizlerin başına :)))

merhaba arkadaşlar.bende tüp bebek yaptırdım.bugün 6.günüm.ınşallah bu sefer bebeğime kavuşurum.
hamile kalan arkadaşlar sizdeki belirtiler neydi.

inşallah canım tez zamanda hayırlısıyla sizin de olsun.dua ediyorum hepinize hep edicem de.biliyomusunuz akşam cevaplarınızı okurken eşim de vardı o da dua etti sizlere...

mikemoncum bende çok tebrik ederim , allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin inşallah..

mart sonunda ben de başlıcam adet bekliyorum.bahçecide halit fırat erden hocamla.4.denemem ama bahçecide ilk.bakalım ne olcak bu kez.

mart sonunda ben de başlıcam adet bekliyorum.bahçecide halit fırat erden hocamla.4.denemem ama bahçecide ilk.bakalım ne olcak bu kez.

aynı dönemler orda olacağız canım benimde mart sonu adetim gecikmez ise iğnelerden kontrole gideceğim ben mustafa beye çıkıyorum

aslında ben de ilk ondan randevu almıştım ama yurt dışında olduğundan değiştirmek zorunda kaldım.samsundan gelicem ben nasip olursa.halit beyin de çok iyi old.duymuştum içim rahat.tüplerimi aldı şubatta.senin problemin ne zübeyde

buarada kıslar aranızda puregon kullanırken rahsızlık yaşayan oldumu benim biras midem kötü de :(

canım bendede 2 gundur mide bulantısı var birde 2 gundur üşütmüşüm gibi titriyorum ve hiç halim yok gerçi bugun iilaçlar bitti yarın catlatma iğnemi ovitrelle yapıcam pazar toplanıyor yumoşlar hakkımızda hayırlısı olsun

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 mart

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................iğneler başladıı.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................

Son düzenleme:
Back