• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

burdaki yorumlara baktım genellikle transferin 8.ve 9. günü yapmışlar azda olsa 2.çizgi çıkmış ve kan testinde pozitif çıkmış.Bugün bi de adet olmam gerek olmadım son dört gündür çok kötü kasık ağrılarım ve bel ağrım var sanki adet olcakmışım gibi kızlar yıkıldım sabah ya anlatamam çok umutluydum.özellikle 11.güne bıraktım daha belirgin olsun diye ilçede olduğum için burda kan testine bakmıolar o yüzden pazartesiyi beklicem.

dedi ya değerin düşükse yani mesela bazılarınınki 200 falan oluyor seninki 60 falan sa idrarda çıkmaz sanırım olumsuz düşünme bugün gidebilseydin belli olurdu aslında

hastaneden günü bize o tarihi verdiler ondan 14.gün oluyo bakıyorum bazılarında 10. ve 12. gün bakılıo neden bu kadar geç anlamadım siz böyle konuşunca ne bileyim umutlanıorum ben mi abarttım acaba diyorum.ya burdaki yorumlar beni böyle düşündürdü idrar testi yapanlar hiç olmazsa 2.çizgi bile belli belirsiz çıkardı diyorum ya:((

canım benm sen çok yıpratma kendini olabilir de olmayabilirde bu hepimiz için geçerli ama sana tek sölemek istediğim şey ve de arkadaşlara doktor hangi gün diyorsa o sölediklerini kanda baktırın arkadaşlar
diyarbakıra döndüm ya ben burda hem akrabam hem de arkdaşım olan biri var ailecek ziyarete geldiler ellerinde 26 günlük bebekleri ile öptüm kokladım sööle onu hatırlıyorum ben mesela bütün hamiş belirtileri vardı bende sölüyoduma ama inanmıyodu evde tabi testler eksik olmadığı için test verdim bişey çıkmadı sonra biz onunla halılar yıkadık kaldırdık ettik ama hamişmiş o zmanlar idrar testinin güvenirliliği kan testi kadar değil dayanmaya çalış canım

he bu arada ben adet olmadığım zman ciddi merak ederdim kasığımda ağrı var diye doktora gidiyodum acile .. bakıyolardı sonra hamile de olabilirim diyodum hemen kana bakıyolar dıııı ayyyyyyyyyyyyy utandımmmm:)))

aynen bende öksürük için gitmiştim doktora ilaç vercekti dedim belki hamileyimdir o zaman test yapalım demişti umut işte çok zor

ha bu arada benm 5.gün embriyosu olduğu için kan testi için 10 gün sonrasına verdiler

wintersun seninle ben hemen hemen aynıyız zaten ben bir gün önce senden benim de 5.gün embriyosu .bu şekilde şans daha da artıyormuş sanırım

kızlar nasılsınız

wintesun gelmişsin canım ne kadar kaldı sana nasıl oldun iyissindir umarım biraz daha

neşecin erken daha bence yok diye moralini bozma bekle biraz daha sabırrr

kızlar bun catlatma iğnemi yapıcam pazar yumoşlar toplanıyorrr

melony hadi hayırlısı kaç tanae var yumoş haberin var mı

tşk ederim canım saol
dun 13 14 adet yumoş var dedi doktorum

ya kızlar cok uzun sürmüüyo demi bu toplama kaç dakika birde narkozdan hemen sonra uyanıyomusunuz nası oluyor

yani benim ameliyathaneye girmemle çıkmam tam bir saat sürdü ben hemen ayıldım ama narkozdan sonrası kişiden kişiye değişen bir durum o gün akşamı biraz sancım olmuştu ani hareketlerde öksürürken falan kasıklarım çok ağrımıştı ama ertesi gün geçti sen bunlara kafanı takma zor b ir operasyon değil emin ol

yani benim ameliyathaneye girmemle çıkmam tam bir saat sürdü ben hemen ayıldım ama narkozdan sonrası kişiden kişiye değişen bir durum o gün akşamı biraz sancım olmuştu ani hareketlerde öksürürken falan kasıklarım çok ağrımıştı ama ertesi gün geçti sen bunlara kafanı takma zor b ir operasyon değil emin ol

yok aslında cok takılmıyorum aslında düşük yaparken ,septum ameliyatı olurken yaşadım ama insan o masaya yatıpta narkozu yiyoya o ürkütü işte yaşasamda ürküyo insan

ayyy canım sende heyecanlı ksımlara geldin haaa......hadi hayırlısı bakalımmm duaşarımız sennle..

canım bende idare eder işte başımdan gecenleri de uzuznnn uzunnnnnn anlattım bugün:))))

walla uyusacak lokal olacak dediler ama ben normal bi tepki vermedim galiba muhabbet ettim bazen ıkındım sıkındım hatta ertesi gün kendimi kasmaktan karnım 100 mekik çekmiş gibi acıyoduuu belki de ohss olmamam içindi ama fayda etmediii:)

valla benim karnımda aynen acıyodu hatta dedim ki doğum yapmadım ama doğursam anca bu kadar acır galiba bu karın. ertesi gün geçti ama değer bir kaç gün sonra mutlu haberi alınca unuturuz herşeyi ben unuttum bile şimdiden o acıları

Back