• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

ay bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun önceki denemelerimde hami kalmıştım bundada kalırım inş.

evet ilk denemem iki kere aşılama denedik olmayınca mikroenjeksiyon denedik olumlu sonuç ümit ediyorum çünkü bizim hiçbir sorunumuz yok ne eşimde ne bende gerçi sebebi bilinmeyen durum daha kötü ama yinede çok umutluyum ben

wintersun canım ben 25 martta sonuç alıcam yaz istersen listeye bu arada liste hiç fire vermedi galiba maşallah nazar olmasın

wintersun canım ben 25 martta sonuç alıcam yaz istersen listeye bu arada liste hiç fire vermedi galiba maşallah nazar olmasın

evet canm ya bende çaktırtmamaya çalışıyom ama maşallaaahhhhhhh ööle .. tabi haber vermeyenlerde var

arkadaşlar bana essemanın attığı gibi düzeltme yapmam için mesaj atarsanız düzelmem daha kolay oluyor bi de artık toparlanmaya başladım ya daha çok ilgilenirim
normal paylaşmak için yazdığınızda bilgilerinizi okuypppp geciom bazen kusuruma bakmayınnnkaydirigubbakcemile3

tek transfer oldu cnm maleseffff :(((
salı oldu transfer perşembe öğlende diyarbakır a yola çıktımmmm evdeyim şimdi....

neşecim moralini bozma bugün bence test yap sen kan testi bak benden doktor 10. gün istedi az çok belli olur kendini harap etme zaten bugün geçti say bence yaptır şuan imkanın varsa adet belirtisi falan var mı idrarda çıkmayabilir değerin düşükse idrarda çıkmaz

nesecim benm bildiğimde test günü ama kan testi günü...
idarada daha gec belli oluyor

ilahi nese erken canım daha hele idrar için çok çoook erken kanda çıkmasa belki der insanda idrar da olmasını beklemek zor zatenn..

Back