Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

kızlaaaaaarrrrr hamileyiiiiiiimmmmmmmm!!!hem de ikizzzzzzzz

cnm 2 gündür girememiştim çok da merak ediodum şimdi girebildim okuyunca çoook sevindimm sonuna kadar böyle olumlu güsel olsun hep çok çok tebrikler arkadaşım kuzucukları da sev bizim yerimize:)

iremcim nasıl oldun döndün mü diyarbakıra sen güzelce dinlen hatta raporda al sonra uzun uzun anlat olanları

Hamileyim,bugun doktora gittim karnim cok sisti butun gece uyuyamadim,su toplamis,ama kan degerlerinde pozitif cikti transferimin 10 gunu bugun,cok cok sevindik allahima cok sukur...allahim istereyne herkeze nasip etsin

yarın idrar testi yapıcam korkuorum ama eşim çok istio yarın tarnsferin 11.günü ve 22 marta kan testim var acayip kasık ağrılarım oluyo sanki adet olacakmışım gibi

selam arkadaşlarrr hamileleri canı gönülden tebrik edyorum rabbim bu duyguyu hepimize nasip etsin inşallahhh

benimde transferin 5. gününe giriyorum 26 mart test tariim

çok şiş karnım ve belimde ağrım var midem bulanıor 1 haftadır istifar ediyorum rabbim hakımızda hayırlısnı versin

wintersun
ben 4.sıradaydım ya beni çıkar demiştim ...ama sana daha öncede yazmıştım birşeyler beni görmedin okuyamadın heralde ben bu ay dondurulmuşa yetiştim hem 4.sıramı kimseye vermemişsin ...beni tekrar yazabilirmisin bahçeci, ilk deneme dondurulmuş transfer 28mart ...lüffeeeeennn...senin bu liste hamiş çıkarıyoo herkesii:))))))))))))

bu listeye nasıl giriliyo ya bende mart sonu başlıcam tüp bebeğe ne olur banada dua edin ilk denemem ve çok korkuyorum

HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 mart

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................iğneler başladıı.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................adet bekleniyor............
:CüvCüv:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…