Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim ne olsun beklemedeyiz işte az ayakta çok oturarak ve yatarak vakit geçiyor
Tinycim en son histreskopi yaptırdığımda haberleşiyorduk dimi :) valla 2 ay daa normal deneyelim dedik ama yine hüsran malesef sonunda selman beye ya aşılama ya tüp die gittik eşiminde ısrarıyla tüp de karar kıldık gibi.. ee hastane olarakta bize en yakın medicana yoksa ben bahçeciyi falanda araştırdım ama çok uzak gidip gelemem die medicana olsun dedik, seninde hakkında hayırlısı canım inşallah emeklerimizin karşılığını alırıs..'
narcım şansımıza tek embriyo vurdu biliyorsun. kısmet demekten başka birşey gelmiyor elden. bende bahçaci ve umutu çok araştırdım ama seninde dediğin gibi bizlere çok yakın. umarım seçimlerimizde yanılmayız. gelişmeleri yaz lütfen. çok çok kolay gelsin canım
slm kızlar mikemondan haberi olan var mııııı?
yok canım yaaa benm sıkıntıların hepsiiii aynennnnnnnn dewammm yarın evime dönücem ama..
kızlar cmtsi tek embriyo transferim oldu. 5.gün embriyosu. 6 tanede dondurduk. şuan evdeyim grip oldum hapşırıp duruyorum.allahtan ateşim yok. 23 mart test günüm.heyecanla bekliyorum. genelde uzanıyorum ayakta fazla kalmıyorum. bugün 4.gün ılık suyla duş aldım. ilk gün eve gelince tuvalet kağıdında çok hafif kan gördüm sonra kesildi. şuan bi belirtim yok.arada bir regl olcakmışm gibi belim ağrıyo .okadar.
kızlaaaaaarrrrr hamileyiiiiiiimmmmmmmm!!!hem de ikizzzzzzzz
kızlaaaaaarrrrr hamileyiiiiiiimmmmmmmm!!!hem de ikizzzzzzzz