hadi halaya kızlarr olee :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
iyi akşamlar arkadaşlar.... bayadır yazamıyorum kusura bakmayın biraz ağrılarım fazla... tedavisi başlayan arkadaşlara hayırlı olsun.... hamişlerimize hayırlı olsun bebeişlerimizede hoşgeldin diyorum..... bebeğimin ilk resmini gördüm 8 mm o kadar küçükki. eşimle sevinçten nerdeyse duvara asıcaz... 26sında tekrar gidicez doktora....
mikemon canım hayırlı olsun kaçıncı gün test yaptırdın...
canım yaaa inşalah bende bebeklerimi en yakın zamanda görürürm senin gibi.ne güzel duygu dimi yaaa?benim bugün 12.günümdü canım değerim 1857:))
ayyyyy uçuyorum ben yaaaaaaopuyorumnanaktan
canım benim Allah mutluluğunu daim etsin Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
inşallah canım tez zamanda hayırlısıyla sizin de olsun.dua ediyorum hepinize hep edicem de.biliyomusunuz akşam cevaplarınızı okurken eşim de vardı o da dua etti sizlere...[/
canım benim inan çok sevindim ALLAHIM bizlerede nasip etsin tez zamanda
inşallah canım tez zamanda hayırlısıyla sizin de olsun.dua ediyorum hepinize hep edicem de.biliyomusunuz akşam cevaplarınızı okurken eşim de vardı o da dua etti sizlere...
mart sonunda ben de başlıcam adet bekliyorum.bahçecide halit fırat erden hocamla.4.denemem ama bahçecide ilk.bakalım ne olcak bu kez.
buarada kıslar aranızda puregon kullanırken rahsızlık yaşayan oldumu benim biras midem kötü de
buarada kıslar aranızda puregon kullanırken rahsızlık yaşayan oldumu benim biras midem kötü de
kızlaaaaaarrrrr hamileyiiiiiiimmmmmmmm!!!hem de ikizzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?