• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

ay inşallah kızlar yaaa..çok ama çok heyecanlıyım anlatamam...

çok güsel heyecanlar bunlar arkadaşım tadını çıkar bol bol, hayal kur hamilim ben die nazlan oooooohhhh..yarında sonucunu alır almaz haber ver bizde çok sevinelim seninle beraber emi şekerim inşallaaahh pozitif olcak herşey..

kızlarrr ya sanki kanamam biraz daha azaldı gibi mutlu oldum aranızda yok değilmi adet kanamsı tedavi sürecinde 9 10 gun süren

çok güsel heyecanlar bunlar arkadaşım tadını çıkar bol bol, hayal kur hamilim ben die nazlan oooooohhhh..yarında sonucunu alır almaz haber ver bizde çok sevinelim seninle beraber emi şekerim inşallaaahh pozitif olcak herşey..

canım yaa çok teşekkür ederim ay inşallah poziif sonucu hepberaber alıcaz.hemen haber vericem size canlar..

selam kıslarr saat 12 de tek embriyo transfefrim gerçekleşti..hala ohhs den kalan sular var karnımdaa.ve de hala agrısı tabi..cok zorlanıyorum...o heyecenı yasayamadım bile

iyi dileklerinixiçin hepinize tesekkur ediyorumm.26 mart test gunum..bu arada listeyle eskisi gibi ilgilenemiyorumm idare edin artık:))

selam kıslarr saat 12 de tek embriyo transfefrim gerçekleşti..hala ohhs den kalan sular var karnımdaa.ve de hala agrısı tabi..cok zorlanıyorum...o heyecenı yasayamadım bile

iyi dileklerinixiçin hepinize tesekkur ediyorumm.26 mart test gunum..bu arada listeyle eskisi gibi ilgilenemiyorumm idare edin artık:))

canım cokk geçmiş olsun inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur sende emeklerinin karşılığını alırsın

aman sen bebişinle ilgilen tatlım listeyi 26 martta kendini hamiş olarak düzelttiğin zaman ilgilenirsin ama olsun biz o vakte kadar olan hamişlerimizi yazarız kendi çapımızda :) çok dikkatli ol ananas ye mümkünse canım herkes onu söylüyor ne zaman dönüyorsun diyarbakıra doktor kaç gün yat dedi sana

kız irem yatsana sen ne işin var topiçte bakayım hanımı aramıyom rahatsız etmeyeyim diye bak sen onun yaptığına:))) burda olduğunu tahmin ettim aslında hayırlı olsun canım bebişin içinde şuan tadını çıkar

delüüü:)) yattığım yerden bakınıyom öyle zaten inana şaılamalar kadar heyecanlanamadım hala da sancım var

bu arada doktor ısrarla bir saatten fazlasına gerek yok dedi kızlar şimdi bu 5. gün embriyosu ya 12 tane de bunun gibi dondurdular ama 1000 tl yi de cızzzt die aldılar sizden de alınan varmı transfer bittikten sonra??
bide 5 yıl donduracaklarmışş

normal yolla çocuğumun olma şansı çok düşük yok denecek kadar az tüp bebeğe karar da verdik artık kabullendimde ama şu her ay piskolojik hamile sendromu varya bu ay yine var kasıklarım batıyo gibi oluyo yine acaba demekten kendimi alamıyorum bi ümit işte regli olduktan sonra tedaviye başlayacağız kısmetse ya bu ay ya önümüzdeki ay duruma göre.

delüüü:)) yattığım yerden bakınıyom öyle zaten inana şaılamalar kadar heyecanlanamadım hala da sancım var

bu arada doktor ısrarla bir saatten fazlasına gerek yok dedi kızlar şimdi bu 5. gün embriyosu ya 12 tane de bunun gibi dondurdular ama 1000 tl yi de cızzzt die aldılar sizden de alınan varmı transfer bittikten sonra??
bide 5 yıl donduracaklarmışş

dondurulmuş embriyolar içinmi 1000 tl aldılar?
valla Allah parası olmayana yardım etsin çok zor parmağındaki alyansa kadar satıp tedavi masrafına katan var devletin bundan haberi yok tabi.

normal yolla çocuğumun olma şansı çok düşük yok denecek kadar az tüp bebeğe karar da verdik artık kabullendimde ama şu her ay piskolojik hamile sendromu varya bu ay yine var kasıklarım batıyo gibi oluyo yine acaba demekten kendimi alamıyorum bi ümit işte regli olduktan sonra tedaviye başlayacağız kısmetse ya bu ay ya önümüzdeki ay duruma göre.

inanırmısın aynı problem bende de var benimde normal yoldan kalmam imkansız allahım istedikten sonra olurda ama ben tedaviye başladığım ilk günden beri böyle imkansız olup çok kişi ile birebir konuştum hamile kalmışlar 2 si arkadaşım hatta biri lucrin iğneleri olmuş kontrole gitmiş dr bi bakmış hamile benimde hemen hemen 5-6 gündür acayip bel ve kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi adetim ay sonunda düşünün yani daha kaç gün var ama bu tehlikeli günlerde çok dua ettim ve ettirdim acaba mı demeden de alamıyorum kendimi :)

inanırmısın aynı problem bende de var benimde normal yoldan kalmam imkansız allahım istedikten sonra olurda ama ben tedaviye başladığım ilk günden beri böyle imkansız olup çok kişi ile birebir konuştum hamile kalmışlar 2 si arkadaşım hatta biri lucrin iğneleri olmuş kontrole gitmiş dr bi bakmış hamile benimde hemen hemen 5-6 gündür acayip bel ve kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi adetim ay sonunda düşünün yani daha kaç gün var ama bu tehlikeli günlerde çok dua ettim ve ettirdim acaba mı demeden de alamıyorum kendimi :)

desene tek değilim benim adet tarihim 25 şinde ama kendime kızıyorum her ay bunu zaten yaşadın şimdi yapma bari diye.

hayırlısı artık 2 gün sonra bende lucrin e başlayacağım ya ben bişi soracağım sizler yaşadınız doktorum bana omega3 c vitamini elevit verdi birde antibiyotik verdi 7 gün eşimle birlikte kullandık bu ay farklı bi akıntım oldu kusura bakmayın böyle yazıyorum ama ya bu ay ilk defa böyle oldu bembeyaz ama çok wc çıktığımda böyle klozete baktığımda çok bariz belli oluyor bununla birlikte belim ve kasıklarım ağrıyo sizlere oldu mu hiç

iremcim merhaba
hadi bakalım sona geldin artık tedavide...benimde 5.gün embriyolarım vücudum su toplayınca vermediler daha kötü olurum diye ama o şekilde başarı şansı daha yüksekmiş..dondurulmuşlarla bir sonraki ay demişlerdi hatırlarsan ama ben transfer olamayan günden :( bir hafta sonra regl oldum ve suyuda iyice attım rahimde kendini toparladı diye dondurulmuşa başladım.. bantlarımı ilaçlarımı kullanıyorum 28 mart transfer olacak inşallah senin mart listene yatişmeye çalıştım hayatım :))))) buarada sende beni,m gibi fazla yumurtadan dolayı su toplamışssın takip edebildiğim kadar çok zor birşey ama geçecek inşallah şimdi nasılsın ??

iremcim merhaba
hadi bakalım sona geldin artık tedavide...benimde 5.gün embriyolarım vücudum su toplayınca vermediler daha kötü olurum diye ama o şekilde başarı şansı daha yüksekmiş..dondurulmuşlarla bir sonraki ay demişlerdi hatırlarsan ama ben transfer olamayan günden :( bir hafta sonra regl oldum ve suyuda iyice attım rahimde kendini toparladı diye dondurulmuşa başladım.. bantlarımı ilaçlarımı kullanıyorum 28 mart transfer olacak inşallah senin mart listene yatişmeye çalıştım hayatım :))))) buarada sende beni,m gibi fazla yumurtadan dolayı su toplamışssın takip edebildiğim kadar çok zor birşey ama geçecek inşallah şimdi nasılsın ??

Canim tedavini bahcecide yapiyordun degil mi?
Tek embryomu koyacaklar sana?

evet bahçeci
yok tek embriyo değil
çünkü ben 35 yaşımı doldurduğum için ikinciyide transfer ediyor
ama ilk başladığım da tedavideyken dondurmadan önce çok kaliteli diye bir koyucaktı çok üzülüyordum o kadar yumurta topla karnım su toplasın acılara katlan bir de tek koycaktı..ama transfer günü karnımın halini görünce ve rahimin koyarsam başarı şansın çok yüksek ama durumun iyi değil dedi benden suda almadılar ve transferi iptal ettiler tabi ben şok oldum ve çok üzüldüm ama ilk adetimle başladık şimdi ...tabi dondurulmuş olunca şans sanırım daha düşük diye iki koyacak ....sen ne yaptın yeni bir tedavi için başladın mı tekrar dinlaniyormusun??

Back