• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

kızlar günaydın benim pazartesi transferim olacak çok heyecanlıyım malesef tek embriyo transferi olacak.ama herşeyin hayırlısı

selam essema nasip olursa benim transferimde pazartesi günü olacak ama benim bilgim yok kaç embriyo koyulacak hayırlısını versin inşallah rabbim hakkımıza

evet doktora çok ısrar ettim ama bu işi sıkı tutuyorlar dedi benimde yaşım 32 yani 20 li yaşlarda değilim dedim seni çok iyi anlıyorum ama hayırlısı buymuş diye düşün dedi kafanı bunlarla yorma dedi test tarihin belli mi ne zaman toplanmıştı senin yumurtaların beş gün sonra transferin oluyorsa tek embriyodur çünkü tek embriyo transferlerini beş gün sonra yapıyorlar daha kalitelisi olsun diye

kızlar selam herkese hayırlı geceler

bende bugun doktordaydım 15 tane yumurtam var şimdilik iyi dedi doktor e2 mi ölçtürdük sayet sorun varsa ilaçların dozunda ayarlama yapılmasu için ama 2 saatten cıkar dediler biz eve dönünce aradılar bir sorun yok çok şükür normalmış değerler sölemediler kaç olduğunu ama normal aynı dozdan iğnelere devam dediler bakalım pazartesi tekrar kontrol var hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim

slm kıslar nabersiniz yaa ben yokken hiç topik ilerlememiş :)
elchin bende aynı durumdayım canım ya 2 gündür doktora gidip geliyorum su toplama durumu hafif orta düzeydeymiş benm normalde bugün 3 .gündü ama fena durumdayım hiç bi gelişme olmadıı yumoşlardan 17 tanesi döllenmişti ya 16 tanesi yola devam ediyomuşşş :) tek güzel haber bu yani ben kendimi o kadar kötü hissediyorum ki salı transfer olmasın dedim doktora tamam tamma bakarız salı günü dedi ne uyuyabilirim ne kendi başoıma dönebiliyorum ne rahat nefes alabiliyorum ne yemek hiçbirşeyyy.ağrım da dewam ediyo hayatımda hiç böyle sıkıntı çekmedim ben

bu arada kızlar bu yazdıklarımı sizleri korkutmak için yazmıyorum lütfen yanlış anlamayın ben sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum herkes de aynı olacak diye bişey yok sılam arkadaşımızın dediği gibi...

çok geçmiş olsun wintercim benimde ilk gün öyleydi ama şimdi daha iyiyim dr a da gitmedim inşallah bi sorun olmaz yemeğimi filan yiyorum hata bugün yürüyüşe çıktım biraz başım döndü geri geldim eve inşallah bu skıntılarımızı atlatırız

benimde 19 tane döllenenden 17 tanesi kaileteli ve hızlı döllenmiş 2 tanesi daha yavaş dölleniyormuş bakalım hayırlısı yarın saat 1 de burda ol dediler transfer için

elchin cim wintersun canım geçmiş olsun umarım bu çektiğimiz sıkıntıları rabbim boşa cevirmeyecek ve bebişlerimizi verecek bize

slm kıslar nabersiniz yaa ben yokken hiç topik ilerlememiş :)
elchin bende aynı durumdayım canım ya 2 gündür doktora gidip geliyorum su toplama durumu hafif orta düzeydeymiş benm normalde bugün 3 .gündü ama fena durumdayım hiç bi gelişme olmadıı yumoşlardan 17 tanesi döllenmişti ya 16 tanesi yola devam ediyomuşşş :) tek güzel haber bu yani ben kendimi o kadar kötü hissediyorum ki salı transfer olmasın dedim doktora tamam tamma bakarız salı günü dedi ne uyuyabilirim ne kendi başoıma dönebiliyorum ne rahat nefes alabiliyorum ne yemek hiçbirşeyyy.ağrım da dewam ediyo hayatımda hiç böyle sıkıntı çekmedim ben

bu arada kızlar bu yazdıklarımı sizleri korkutmak için yazmıyorum lütfen yanlış anlamayın ben sadece yaşadıklarımı paylaşıyorum herkes de aynı olacak diye bişey yok sılam arkadaşımızın dediği gibi...

yumurta toplama işlemi kötü mü geçiyo yaa?çok korkuyorum ben

yok canım yaaa aslında o kadar kötü değil fazla yumoş oldu bizde topladıktan sonra su topluyor vucut bak benmki inmedi hala elchinin inmiş iiimiş kişiden kişiye değişiyo işteee...

umutla rahat uyuyabileceğim zmanı bekliyorummm umarım melony hepimzin gönlüne göre olsun bitsi bu işşş..

kızlar merhaba.unutmamışsınızdır umarım beni:)) transfer günüm 5 marttan beri yatıyorum hiç kalkmadım yataktan.bugün eşim sağolsun bi laptop ayarladı da artık yattığım yerden nette takılıyorum.bu iyi geldi valla 9 gündür acayip canm sıkılmştı insan kendini dinliyor yapacak bişi olmayınca.kızlar bu çarşamba teste gidiorum inşalahh olumlu sonuç alırım hepimizin yüzü güler inşlahh hepimiz olumlu sonuçlar alalım yaa...

iremcimm geçmiş olsun canım elchın sana da geçmiş olsun cnm...irem ne kadar sürede geçiomuş peki yada su falan alınacak mı bişey diyormu doktorun

kızlar merhaba.unutmamışsınızdır umarım beni:)) transfer günüm 5 marttan beri yatıyorum hiç kalkmadım yataktan.bugün eşim sağolsun bi laptop ayarladı da artık yattığım yerden nette takılıyorum.bu iyi geldi valla 9 gündür acayip canm sıkılmştı insan kendini dinliyor yapacak bişi olmayınca.kızlar bu çarşamba teste gidiorum inşalahh olumlu sonuç alırım hepimizin yüzü güler inşlahh hepimiz olumlu sonuçlar alalım yaa...

hadi bakalım cnm inşallahh pozitif sonuç olurda bizede umut olur mutluluk olur:)

canım hayırlısı inşallah mutlu haberini alırız. bugünü sayma çarşambayıda sayma bir günün kaldı sayılır heyecan dorukta Allahım güzel Allahım sen güldür bizleri.

bu arada sormayı unuttum doktorun sana yat mı dedi neden 5 marttan beri yatıyorsun
hiç yatmadık diyenler de oluyorda ondan sordum ben çalışıyorum İnşallah transfer cumaya denk gelir diye dua ediyorum en azından 2 gün bende yatarım daha tedaviye başlamadım gerçi ama bakalım hayırlısı.

günaydın kızlar..gelbebek ve 30 temmuz çok teşekkür ederim inşallah hepimizin duaları kabul olur.30temmuz canım ben daha önce 2 kere aşılama yaptırmıştım ozamanlar çok cahillik ettim hiç dinlenmedim hep gezdim dolaştım sağlıklı beslenmedim sigara içtim.böyle yapmışken kimyasal gebelik oluştu yani direk negatif sonuç almadım.buyüzden çok vcdan azabı çektim acaba dinlenseydim bunları yapmasaydım olurmuydu ki die hep soru işareti kaldı kafamda.doktorum yat demedi günlük hayata devam et dedi ama ben ilk 3 gün sadece wc ye kalktım sonrasında yavaş yavaş günde 15 dakka falan hafif işlerle hareket ettim.bide kayananam geldi oturma kalkma dönme asılma derken hiç kaldırmadı yataktan.yani bu da Allah göstermesin negatif olursa keşke yatsaydım demek istemiyorum buyüzden hep yattım.yoksa evet yatmadan da tutanlar var burda okuyorum.

Back