Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

saol cnm inş. herşey istediğimiz gibi olur.bir de yanına çok giden gelen olmasın çünkü herkes bişiyler söylüyo moral bozucu oluyo

saol cnm inş. herşey istediğimiz gibi olur.bir de yanına çok giden gelen olmasın çünkü herkes bişiyler söylüyo moral bozucu oluyo

canım ben zaten kimseye söylemeyi düşünmüyorum önümüzdeki ay tüp bebeğe karar verdik anneme dahi söylemedim dediğin gibi yorumlardan çekiniyorum annemin haberi olsa benden daha çok kafasına takacak tuttumu tutmadımı banada yansıtacak bundan eminim ilk eşimde sorun olduğunu öğrenince günlerce ağladı bende kızdım bana moral vericeğine bunalıma sokacaksın diye eski insan evladı olduğum için üzülüyor ama beni üzdüğünün farkında bile değil onun için hamile kalınca söylerim herkeze tüp bebek yaptırdık diye.

valla cnm bizde eşimle çok düşündük ama en sonunda benim aileme söyleme kararı verdik. ve eşim onları karşılarına aldı bir bir anlattı sesi titreyerek (ayy kıyamam ben ona yaa) babam ve annem çok duygulandı üzüldüler gözleri dolu dolu oldu. ne gerekiyorsa destek vermeye hazırız dediler. bizde sadece bilin istedik dedik eğer yatılması gereken bir durum olursa sonradan öğrenmeyin dedik. ve benim ailem birdaha bu konuyu açmadı arada annem sordu heyecanla tedavi hakkında bazı şeyler. ve bizim eşimle bu konu yüzünden aramızın bozulmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. eşimin ailesine söylemek daha kolaydı bence onlarda bir akşam bebek te bebek muhabbeti yapıp duruyolardı eşimde dayanamadı anlattı çok üzüldüler tabi ama başka kimse bilmiyor. bilmicekte. biz paylaşınca biraz daha rahatladık.

evet bencede en yakınlar bilse yeter çok hassas bi dönem olduğu için dikkatli olmakta fayda var
bende eşimin aiesine söyliyecem zaten şehir dışındalar yanıma gelme imkanlarıda yok sağlık nedenlerinden dolayı ama maddi açıdan durumumuzu bilip yardım etmeselerde bizden bişey beklememeleri için söyliyecem bankadan kredi çekicez çünki biraz kemerleri sıkıcaz.

Ben sÖyledım aıleme ve kendı tarafıma eŞımın sadece aılesı bılıyo keŞke bılmeselerdı ÇÜnkÜ kayınvalıdemın benı tesellı edıp moral vereceĞıne ben arayıp moral verıyorum benım yerıme koymuyo kımse kendını benım eŞımde problem o ÜzÜlmesın dıye ona bırŞey bellı etmıyorum hatta ınanın tek bır damla gÖz yaŞı dÖkmedım onun yanında gayet neŞelıyım ÇÜnkÜ o ne kadar morallı olursa bende olurum ama benım saygıdeĞer kayınvalıdem aĞlayıp duruyo sÜreklı onun yanında sabır sabır bır yere kadar bende patladım eŞıme en sonunda o yÜzden keŞke sÖylemeseydım ÇÜnkÜ Şu an ıŞ bende bıtıyo benım moralım ne kadar yÜksek olursa bebeĞım o kadar Çabuk benımle olacak aahh yanıı kızlar keŞke sÖylemeden yapabılsek ben bu problemden Çekınmıyorum sonuÇta allahın verdıĞı bıŞı bız kulların yaptıĞı bıŞı deĞıl kı ben aıleme ve akrabalarıma sÖyledım ÇÜnkÜ hanı bırı bıŞı bılıyordur yÖnlendırır dıye baŞına gelmeyen bılemez ÇÜnkÜ

canım bence eşine söyle kayınvalidene uygun bi dille anlatsın bizim morale ihtiyacımız var zaten zorlu aşamalardan geçiyoruz yıpranıyoruz bide sen bu şekilde tepkiler verme falan desin. Bende anneme söylemiştim beni motive edip içimi rahatlatacağına sabaha kadar uyumadığından bahsediyorsun demiştim annem karamsar bi yapıya sahiptir de hemen herşeyin en kötüsünü düşünür malesef, belki onunla paylaşmadığım için kızıcak bana ama napalım hayat işte.

naber kızlar nasılsıız ben istanbuldayım bugün sabah yumoşlarım toplandı 20 tane çıktı yarın saat 3 e kadar ararız dediler merakla beklicez artıkkk:))))

HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... yumoşlar toplandıııı....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................yumoş büyütüyorr..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................iğneler başladıı.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................
:CüvCüv:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................

Son düzenleme:

arkadaşlar ben mailimi attım lütfen sizlerde tepkinizi dile getrin 5 dakikanızı buna ayırın umarım yasa geri dönerde bizden sonrakşler sıkıntıya girmezler yaşadığımız endişeleri yaşamazlarrr

naber kızlar nasılsıız ben istanbuldayım bugün sabah yumoşlarım toplandı 20 tane çıktı yarın saat 3 e kadar ararız dediler merakla beklicez artıkkk:))))

maşallah canıım baya cıkmış gusel gusel döllensinler sonrada sana sıkı sıkı tutunsun canım

bende bugun 2. iğnemi vurundum yane iğnelre dun başladım hani listede düzeltme yaparsan diye

ooooooohh arkadaşıma maşallaahhhh...çok sevindim cnm level 1 atlatıldı şimdi sıra en zevklisinde işallaahh herşey çok güsel olcak ohss riski falan sorun yok dimi arkadaşım habersiz bırakma öpüldün

wintersun tebrik ederim inşallah iyi sonuçlar alıcaksın. bu kadar folikül içinden iyi sayıda embriyo çıkarsa belki seni de blastosist aşamasına getirmeye çalışırlar.senin de tek embriyo yerleştirilcekti dimi?
benimde yarın transferim olcak kızlar çok heyecanlıyım :kedi: allah dualarımızı kabul eder inşallah

canım yarın dedinya ben bile heyecanlandım yüreğim kıpırdadı ama güzel heyecanlar bunlar sana bugün bitmez şimdi bişeylerle megul olmaya çalış oyala kendini . herşey yolunda gidecek merak etme.

tatlım herşeyi olumlu düşün karamsarlık yapma ve transferden sonra ananas ve çörekotlu bal yemek tutunmasına yardımcı oluyormuş bi araştır istersen

hadi bakalım tek git çift dön inşallah canım rabbim hakkında hayırlısını versin

gunaydın kızlar herkese hayırlı cumalar

bu mubarek günde herkezin duları kabul olur inşallah.Hayırlı cumalar.

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

saolun canlar da bn çok fenayım yaaaa çok ağrım ve de bulantım varr doktoru aradım normal dedi bu arada teyzeleri 17 kaliteli varmışşş::) salıya kadar yetişirse salı olacak yksa pazar olacak transferrr ve de tek embriyooo

geçmiş olsun canım bol bol dinlen hayırlısı hangi gün se o gün olsun. dualarım seninle

canım ohh gördünmü çok şükür sen tek gittin cift döncen hemen yola cıkma iyimi azcık yat sanırım istanbuldasın suan birde sana sunu sorcam sen sigara kullanıyomuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…