- 13 Ocak 2016
- 43
- 451
- 8
- 27
Senin adetine ne kadar var diHayırlısı olsun sıkma canını şimdi kesin olarak belli değilim yâni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin adetine ne kadar var diHayırlısı olsun sıkma canını şimdi kesin olarak belli değilim yâni
bilmiyorumki hastanede yaptırdım geldim. kendi doktorum değil. arıyorum doktoru da açmıyor.Hayırlısı olsun sıkma canını şimdi kesin olarak belli değilim yâni
yarın adetimSenin adetine ne kadar var di
canım önermıyorlar onu spermlerı ölduruyomuşkızlar ayıptır soylemesi , ıslaklık için biraz kayganlaştırıcı jel kullanmanın gebeliğe engeli olur mu
canım malesef negatıf bende cok gördum ıcın bu degerlerı=((1.20 çıktı kızlar. sanırım negatif değil mi? birkaç yerde okudum bekle birkaç gün sonra yaptır diyenler var. göğsüm ve kasıklarım çok ağrıyor
inanmak istemiyorum, çok moralim bozuldu. işin kötüsü, göğsümden sütün gelmesi prolaktin artışı. hiç böyl ebişey olmamıştı. neden geldi ki anlamadım çok mutsuzum.canım malesef negatıf bende cok gördum ıcın bu degerlerı=((
yok canım alakası yoktur sen hormonlarına tekrar baktır eger prolaktının yukseldıyse gebelık olusmazinanmak istemiyorum, çok moralim bozuldu. işin kötüsü, göğsümden sütün gelmesi prolaktin artışı. hiç böyl ebişey olmamıştı. neden geldi ki anlamadım çok mutsuzum.
dün ilişki olmuştu değer onun için mi 1.20 çıktı acaba
yumurtlama testinde pozitif çıktı ama prolaktin yüksek çıksa pozitif olur muydu?yok canım alakası yoktur sen hormonlarına tekrar baktır eger prolaktının yukseldıyse gebelık olusmaz
Canım ya cok üzüldüm hayırlısı hormonlarına baktır süt gelmesi proklodin yüksek die oda gebeliğe engel olabiliyormus1.20 çıktı kızlar. sanırım negatif değil mi? birkaç yerde okudum bekle birkaç gün sonra yaptır diyenler var. göğsüm ve kasıklarım çok ağrıyor
ben de çok üzüldüm. umudu kesmiştim aslında ama bugün süt gelince heveslendim. ağlicam şimdi adet olsam gitcem doktora inşaaallaaahh olmam aminCanım ya cok üzüldüm hayırlısı hormonlarına baktır süt gelmesi proklodin yüksek die oda gebeliğe engel olabiliyormus
negatif olunca eşine söylemiş miydin? üzülür diye demesim mi acabaCanım ya cok üzüldüm hayırlısı hormonlarına baktır süt gelmesi proklodin yüksek die oda gebeliğe engel olabiliyormus
Walla bn direk sölüyorm ama üzülüyorsada belli etmiyornegatif olunca eşine söylemiş miydin? üzülür diye demesim mi acaba
Hormon testi yaptırın hanımlar içiniz rahat etsin :)Bende bu ay ümitliyim inşllh Allah'ım nasip eder... Bir de bişi sorucam göğüsten süte benzer akıntı gelmesi gebeliğe engel mi gerçekten..? Ben 6 aylık evliyim ama hamile olamadım henüz şimdi burda okuyunca endişelendim acaba o yüzden mi?
Bilmiyodu test yaptırdığımı. Ne güzel sürpriz olacaktı neyse sağlık olsun napalım...Walla bn direk sölüyorm ama üzülüyorsada belli etmiyor
Saglık olsn canm herseyin bası saglık olcak Allahın izniyleBilmiyodu test yaptırdığımı. Ne güzel sürpriz olacaktı neyse sağlık olsun napalım...
Canm bende bu ay kalamadim subata inşallah test yaptm bugün esim dustayken olmamis ama adetmde bi gun gecikmistiBilmiyodu test yaptırdığımı. Ne güzel sürpriz olacaktı neyse sağlık olsun napalım...
Ben söyledim ama o rahat zaten sorun yok diğer ay olur diyor :) henüz çok başında olduğumuz için daha pek duygu besleyemiyor benim gibiCanm bende bu ay kalamadim subata inşallah test yaptm bugün esim dustayken olmamis ama adetmde bi gun gecikmisti
Ben soylemeyi düşünmüyorum o üzülmesin bari.
Sende süt geliyo mu canım?Bende bu ay ümitliyim inşllh Allah'ım nasip eder... Bir de bişi sorucam göğüsten süte benzer akıntı gelmesi gebeliğe engel mi gerçekten..? Ben 6 aylık evliyim ama hamile olamadım henüz şimdi burda okuyunca endişelendim acaba o yüzden mi?
Anlıyrm seni canım olur dio onlar bnm kocam da öle her ay nasıl üzülüyorum o olur erkn dioBen söyledim ama o rahat zaten sorun yok diğer ay olur diyor :) henüz çok başında olduğumuz için daha pek duygu besleyemiyor benim gibi