Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esracim var demi yanlış görmüyorum yemin ederim şuan inanamıyorum. Ayy inşallah sağlıkla ilerler. O testi yokluğundan emin olarak yaptım. Testim fazla olduğu için yapayım dedim. İlk yaptım çok silik. Yine yapayım dedim bu daha belli. Yarin ilk idrarla yapayım. İnşallah düşmez sağlıkla ilelerHayırlı olsunnn inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ayyy evet canm gözüküyor sabahta yapınca at mutlakaTopicin ilk çift çizgisi benden geldi galiba ay ben şokkkk insallah düşmez
Bunuda az önce yaptım. ay ben bile hala inanamıyorumAyyy evet canm gözüküyor sabahta yapınca at mutlaka
Bunda da gözüküyor evet kan testi de yapıp netleştir istersen gerçi sen bizim burda farklı demiştin ne zaman verebiliyorsan artık umarım seninledir canımBunuda az önce yaptım. ay ben bile hala inanamıyorum
İlk önce 12 13 haftalikken alıyorlar. Ama 6 7 haftaya kadar beklicem ultrason için. Benim çok düşüğüm kaybim oldu o yüzden çokta umutlanmak istemiyorum. Umarım benimledir senden de güzel haberler bekliyorum.Bunda da gözüküyor evet kan testi de yapıp netleştir istersen gerçi sen bizim burda farklı demiştin ne zaman verebiliyorsan artık umarım seninledir canım