• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Mart gebelik topici 👼

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha iki gün önce gittim doktora Beta HCG değerim 4'e yeni düştü yüksek seyrediyordu kontrollerde. Kanamam yaklaşık iki buçuk hafta devam etti. Geçen haftalarda yumurtlama akıntısı gibi bir akıntım oldu. Doktor da regl olman yakındır dedi, rahimde sıkıntı yok şükür. 3 ay verdi. Şuan bir ayı geçti zaten. 3.ayın sonu gibi tekrar düşünürüz sanırım. Sizin de başınız sağ olsun. Çok üzücü bir durum, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin 🌸
Sagolun 🌸🙏 amin insallah Allahım saglikli uzun ömürlü evlatlarımızı dogurup büyütmeyi nasip etsin bir an evvel..
Benim hic beta takibim yapilmamisti ama verdiğim kanda sifirlandigi netlesti. Anca düşüyormuş deger zaten. Benim kanamam epey sürdü nerdeyse 4 gün fln oldu kesileli. Ara kanamalar seklinde olup durdu. En sonda regl oldum zaten 7 dolu gün regl oldum ped dayanmayacak sekilde. En son acillik oldum. Hormonlar anca toparlandigi icin normalmis korkma dedi. Benimde 2 ayim kanamalarla gecti zaten. Bu ilk korunmasiz denemelerim. Bakalim insallah Allahım nasip eder 🙏 kaybettigim bebegimin acısını biraz olsun dindirecek en güzel mucizem cabucak gelir insallah 🙏

Evet öyle gözüküyor son adet tarihim 27.12 bugün test yaptım hiçbir şey yok bakalım beklemedeyim siz kan testi verdiniz mi
Benimde 26 Aralık. Tahmini yumurtlama 8 9 ocak. Dr demiş. 20 gun sonra diye. Mesela 15 ne yumurtlama oldu. Daha üstünden 10 gün geçmiş oluyor. Ve test için erken. Hayir ben yurt dışindayim burda sistem farklı. 6. Haftadan sonra ultrasona gidicem

Back