- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Evet sıktığım zaman süte benzer bir akıntı geliyor bazenSende süt geliyo mu canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sıktığım zaman süte benzer bir akıntı geliyor bazenSende süt geliyo mu canım?
Prolaktin seviyesinin artışından oluyomuş ve bu da sanırım gebeliğe engelmiş hormon testi yaptıtmamız lazımEvet sıktığım zaman süte benzer bir akıntı geliyor bazen
Gerçekten mi ya Nasıl moralim bozuldu şimdi ((Prolaktin seviyesinin artışından oluyomuş ve bu da sanırım gebeliğe engelmiş hormon testi yaptıtmamız lazım
Canim benim gorumcem de hamile kalmış ve düşük yapmış çok fazla geçmeden . gogsune süt gelmiş o engellemiş bebek olmasını. 2 yıl beklemişler ama tam tedavi de olmamız tabi. Sende öyle bisey varsa erkenden tedavi ettir canim geç kalmadan. Ne kadar suredir istiyorsun bebekGerçekten mi ya Nasıl moralim bozuldu şimdi ((
Şimdi doktorumu aradım. Bazı zamanlarda yükselebilir dedi. Benim bikaç ay önce bakıldı normaldi. Mamografi çektir dedi. Ay ne alaka ya aamaaannGerçekten mi ya Nasıl moralim bozuldu şimdi ((
Moralini bozma hiç hormonlarına bakıldı mı?Gerçekten mi ya Nasıl moralim bozuldu şimdi ((
Ben 6 aylık evliyim. 4 aydır da istiyoruz ama bir gelişme yok hala, sonra öylesine göğsümü sıkınca akıntı geldiğini farkettim kendiliğinden gelen bişi değil aslında çok sıkınca geldi, şimdi yine yaptım yine geldi acaba ondan mı olmuyor yaCanim benim gorumcem de hamile kalmış ve düşük yapmış çok fazla geçmeden . gogsune süt gelmiş o engellemiş bebek olmasını. 2 yıl beklemişler ama tam tedavi de olmamız tabi. Sende öyle bisey varsa erkenden tedavi ettir canim geç kalmadan. Ne kadar suredir istiyorsun bebek
Surekli sıkmak iyi degilmis canm daha cok artiriyomus hormonu sen direk doktora git test yaptir ilacla dusuruyolar zaten yuksekse ,moralini bozma benimde yüksek çıkmıştı ama fazla değil eğer bi kac ay daha olmazsa tekrar gidicemBen 6 aylık evliyim. 4 aydır da istiyoruz ama bir gelişme yok hala, sonra öylesine göğsümü sıkınca akıntı geldiğini farkettim kendiliğinden gelen bişi değil aslında çok sıkınca geldi, şimdi yine yaptım yine geldi acaba ondan mı olmuyor ya
Yani daha doktora gitme gereği duymamıştım yeni evliyim diye adetlerimde falan hiç sorun yok düzenli geliyor ama giderim heralde bu ay da bişi olmazsa cheesecake30
Çok sıkmıyorum aslında bugün bu konuyu okuyunca deneme amaçlı sıktım geldi.. Bitkisel tedavileri yok mu acaba yani şöyle beslenince düşüyormuş dedikleri bişi yok mu mutlaka ilaçla mı düşüyorSurekli sıkmak iyi degilmis canm daha cok artiriyomus hormonu sen direk doktora git test yaptir ilacla dusuruyolar zaten yuksekse ,moralini bozma benimde yüksek çıkmıştı ama fazla değil eğer bi kac ay daha olmazsa tekrar gidicem
Ona bende bakmistim ama yok galiba yukselten seyleri yazmışlar genelde. Vücut kendini hamile olarak düşündüğü icin hamilelik olmayabiliyomusÇok sıkmıyorum aslında bugün bu konuyu okuyunca deneme amaçlı sıktım geldi.. Bitkisel tedavileri yok mu acaba yani şöyle beslenince düşüyormuş dedikleri bişi yok mu mutlaka ilaçla mı düşüyor
Sen ne zamandır bebek istiyosun canım?Evet sıktığım zaman süte benzer bir akıntı geliyor bazen
Ben de bugün olmalıydım ama hala tık yok olsam da bitse hemen. Ama olmayacak gibi...Bugün regl başladı bende ayin 28 i yumurtlama günü hadi hayırlısı
4 aydır istiyorumSen ne zamandır bebek istiyosun canım?
Bnde 4aydır istiyorum bebiş ama olmadı ay sonu görcez bakalım4 aydır istiyorum
Ayakta kaldım mı ayaklarım ağrıyo kasıklarım batıyo ara ara böle olmuyorum hiçBnde 4aydır istiyorum bebiş ama olmadı ay sonu görcez bakalım
Senin de çok yeniymiş canım. Olur kafanı rahat tut eğer bi sorun yoksa olur. :)4 aydır istiyorum
Nasıl belirtileri vardı sende canım?Kizlar prolaktin yüksekse gebelige engel helede bizim gibi zor gebe kalanlarda .. Aile hekimine gidip hormon tahlili yaptirabilirsiniz .. Benim 36 cikti dr ilac verdi 3 gunde 1 yarim tablet kullandim cok etkili bir ilac 2 ay sonra tekrar ettim testi 10 bucuga düşmüş ama ilaci biraktiginda tekrar yukselir dedi ve haftada bir yarim tablet olarak devam ediyorum .. Hoş öylede böylede hala çocuk yok oda ayri :)
Hic bir belirti yoktu nisan ayinda düşk yapmistim sanirim gebelikle birlikte yukselmis sonrada düşmemis 7 ay sonra lekelenmem oldu adet baslamadan lekelenmem oldugunu söyledim doktora hormon testi yaptirdi orda ögrendim ..Nasıl belirtileri vardı sende canım?