- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah :)Ocak ayında beklediği haberi alamayan Şubat ayı için umutlu olan anne adayları hepimiz güzel haberler alırız inşallah.
Bende bekliyrm allahım nasip etsin olmayanlaraİnşallah inşallah :)
Sutse hamilesindir canimKızlaaar göğsümden süt geldiiiii bu neeeeee
Başka cevabı olacağını zannetmiyrmSutse hamilesindir canim
olabiliyormus sanırım canım su bazlı olanalrdan kullanın diolar sen bunu arastır forumlardakızlar ayıptır soylemesi , ıslaklık için biraz kayganlaştırıcı jel kullanmanın gebeliğe engeli olur mu
benim 2 gün kaldı dün kan verdim 0.0 çıktı belki gec döllenmedir die bekliyorum senin ne zaman takvimin totem yaptım onun içinKızlar adetinize ne kadar var
Bennde ayın 28 olucam kaldıklarında ağrı oluyo ve belim agirrmaya basladi 2gun önce o kadar kötü modem bulandiki adetini bekliycem vakalimbenim 2 gün kaldı dün kan verdim 0.0 çıktı belki gec döllenmedir die bekliyorum senin ne zaman takvimin totem yaptım onun için
Hormon testi yaptirdin mi yakin zamanda .. Adet öncesi lekelenme oluyor mu her zaman birde adetlerin düzenlimi ?Kızlaaar göğsümden süt geldiiiii bu neeeeee
Bakıldı hormonlarıma birçok kez ama herşey normal çıktı. Buay bikaç belirtim daha vardı üstüne sütte gelince panik oldum. Test verdim bekliyoru.im. 2 saate çıkar dedi ay çok uzun yaaaHormon testi yaptirdin mi yakin zamanda .. Adet öncesi lekelenme oluyor mu her zaman birde adetlerin düzenlimi ?
Bende prolaktin yüksek cıktı süt gelmiyordu ama lekelenme vardi hormon tahlili yapti dr ordan anladik ve bu hormon yüksekse gebelige engel ..
Ay çok heycanliBakıldı hormonlarıma birçok kez ama herşey normal çıktı. Buay bikaç belirtim daha vardı üstüne sütte gelince panik oldum. Test verdim bekliyoru.im. 2 saate çıkar dedi ay çok uzun yaaa
bi saati gecmiş bile hemen yaz :)Bakıldı hormonlarıma birçok kez ama herşey normal çıktı. Buay bikaç belirtim daha vardı üstüne sütte gelince panik oldum. Test verdim bekliyoru.im. 2 saate çıkar dedi ay çok uzun yaaa
Hayirli sonuclar alirsin insallah..Bakıldı hormonlarıma birçok kez ama herşey normal çıktı. Buay bikaç belirtim daha vardı üstüne sütte gelince panik oldum. Test verdim bekliyoru.im. 2 saate çıkar dedi ay çok uzun yaaa
Hayırlısı olsun sıkma canını şimdi kesin olarak belli değilim yâni1.20 çıktı kızlar. sanırım negatif değil mi? birkaç yerde okudum bekle birkaç gün sonra yaptır diyenler var. göğsüm ve kasıklarım çok ağrıyor