• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

kızlar ayıptır soylemesi , ıslaklık için biraz kayganlaştırıcı jel kullanmanın gebeliğe engeli olur mu

kızlar ayıptır soylemesi , ıslaklık için biraz kayganlaştırıcı jel kullanmanın gebeliğe engeli olur mu
olabiliyormus sanırım canım su bazlı olanalrdan kullanın diolar sen bunu arastır forumlarda o_O

benim 2 gün kaldı dün kan verdim 0.0 çıktı belki gec döllenmedir die bekliyorum senin ne zaman takvimin totem yaptım onun için :KK76::KK12:
Bennde ayın 28 olucam kaldıklarında ağrı oluyo ve belim agirrmaya basladi 2gun önce o kadar kötü modem bulandiki adetini bekliycem vakalim

Kızlaaar göğsümden süt geldiiiii bu neeeeee
Hormon testi yaptirdin mi yakin zamanda .. Adet öncesi lekelenme oluyor mu her zaman birde adetlerin düzenlimi ?
Bende prolaktin yüksek cıktı süt gelmiyordu ama lekelenme vardi hormon tahlili yapti dr ordan anladik ve bu hormon yüksekse gebelige engel ..

Kızlar ben asitli içicek içiyorum hergün(gazoz sadece) bu bebk oluşumuna etki eder mi

Hormon testi yaptirdin mi yakin zamanda .. Adet öncesi lekelenme oluyor mu her zaman birde adetlerin düzenlimi ?
Bende prolaktin yüksek cıktı süt gelmiyordu ama lekelenme vardi hormon tahlili yapti dr ordan anladik ve bu hormon yüksekse gebelige engel ..
Bakıldı hormonlarıma birçok kez ama herşey normal çıktı. Buay bikaç belirtim daha vardı üstüne sütte gelince panik oldum. Test verdim bekliyoru.im. 2 saate çıkar dedi ay çok uzun yaaa

Bakıldı hormonlarıma birçok kez ama herşey normal çıktı. Buay bikaç belirtim daha vardı üstüne sütte gelince panik oldum. Test verdim bekliyoru.im. 2 saate çıkar dedi ay çok uzun yaaa
bi saati gecmiş bile hemen yaz :)

Hayirli sonuclar alirsin insallah..

1.20 çıktı kızlar. sanırım negatif değil mi? :( birkaç yerde okudum bekle birkaç gün sonra yaptır diyenler var. göğsüm ve kasıklarım çok ağrıyor :(

Back