Kimyasal gebelik oluyo cnm malesef ama uzulme en azından gebe kalabliosn ve kimyasaldan sonra gebe kalman daha rahat olurKızlar benim 9.3 tü mensime 2 ggün kala..
Sonra 2 gün geçti bugün tekrar baktım 2.5 a düşmüş bu ne demek oluyo şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal gebelik oluyo cnm malesef ama uzulme en azından gebe kalabliosn ve kimyasaldan sonra gebe kalman daha rahat olurKızlar benim 9.3 tü mensime 2 ggün kala..
Bebek tutunmaya çalışıyor ama olmuyor bir nevi erken düşük yani geçen ay bende yaşadım aynı şeyi kanamayla gitti yavrum. Doktor en azından tuplerin acıkmış ve gebe kalabiliyorsun demek ki dedi.Kızlar benim 9.3 tü mensime 2 ggün kala..
Benimde sol kasığımda var batma. Bide akıntı bayağı arttı. Geçen ayda akıntı vardı ama bu ağrı yoktu. Yine tutunamaz diye korkuyorumHayır canım benim beklemedeyim hala ama sağ kasigimda batma oluyo .s.s.s
meraba canim bnmde daha adetime iki hafta varken sol kasigimda felaket bir agri bir ilk defa bbasima geliyor hic bu kadar goguslerim sismezdi agriyor uclari sizlar ya ilk oglumda boyle birsey olmamisti istiyorum ins olur ins seninde olur allahim isteyen herkese nasip etsin rabbim.Benimde sol kasığımda var batma. Bide akıntı bayağı arttı. Geçen ayda akıntı vardı ama bu ağrı yoktu. Yine tutunamaz diye korkuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ustos-2016-da-hamile-olmak-isteyenler.919133/meraba canim bnmde daha adetime iki hafta varken sol kasigimda felaket bir agri bir ilk defa bbasima geliyor hic bu kadar goguslerim sismezdi agriyor uclari sizlar ya ilk oglumda boyle birsey olmamisti istiyorum ins olur ins seninde olur allahim isteyen herkese nasip etsin rabbim.
amin canim ben ilk cocugumada cok ugrasmistim hemen olmuyor oglum 8 yasinda o cok istiyor birde bikirsiniz millet olmayinca kisir muamelesi yapiyor ne bilim insan uzuluyo allahim hakimmizda hayirlisini versin. canm ben dun kan aldirdim beta 0.38 cikti baya dusuk ama uc gun oncede 0.22 di yukselmis ama bilmiyorum ya adetime 2 gun var dahahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ustos-2016-da-hamile-olmak-isteyenler.919133/
Tatlım senin varmış bir tane şükret haline ben ilk bebek için uğraşıyorum olmadı bekliyoruz hala. Bu yeni topik hep beraber birbirimize destek oluyoruz inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder hepimize
Oğlun var şükret yine de daha çok erken test için adetin geçmesini bekle az sabırlı ol. Diğer grupta benden daha tecrübeli arkadaşlar var onlara sorabilirsin kimse bakmıyor artık burayaamin canim ben ilk cocugumada cok ugrasmistim hemen olmuyor oglum 8 yasinda o cok istiyor birde bikirsiniz millet olmayinca kisir muamelesi yapiyor ne bilim insan uzuluyo allahim hakimmizda hayirlisini versin. canm ben dun kan aldirdim beta 0.38 cikti baya dusuk ama uc gun oncede 0.22 di yukselmis ama bilmiyorum ya adetime 2 gun var daha
baktimda yeni grup bulamadim yinede cok sagolOğlun var şükret yine de daha çok erken test için adetin geçmesini bekle az sabırlı ol. Diğer grupta benden daha tecrübeli arkadaşlar var onlara sorabilirsin kimse bakmıyor artık buraya
baktimda yeni grup bulamadim yinede cok sagol