Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Canm kan ver en garantisi adetin 7 gun gecmiş nerdyse idrarda belli olurdu ama sen kan ver dedgm gbi inş yerleşme kanamasdr o da:)

Kızlar az evvel beta hcg değerime baktırdım daha mens günüm geçmedi ve 9.45 cıktı 2 gün sonra geçecek günüm

Üzülme canım benim yaaa bak bende beklemedeyim ama stres den uzak dur bakalım beklenmedik bi anda olur inşallah bebeğin canım benim dualrim seninle

bu ay cokda rahattim hani bi sorun yok ya eninde sonunda olcak diye ama kac ay oldu bu nedir ya ne zormus hamile kalmk

bu ay cokda rahattim hani bi sorun yok ya eninde sonunda olcak diye ama kac ay oldu bu nedir ya ne zormus hamile kalmk
Canim üzülme bak allah bilir ne zaman olacağını tamam anlıyorum seni bende çok istiyorum ama olmuyo bakalım bu ay ne sonuç alcam

Merhaba kızlar yerleşme kanamasında kan testi yaptıran biri negatif sonuç alabilir mu yoksa pozitif olmasimi lazım illaki

Evet bende Şubat ayinda hamile kalmak istiyordum rabbim nasip etti çok şükür 25 subatta hamile oldugumu öğrendim darısı tüm bebek isteyenlerin başına

Evet bende Şubat ayinda hamile kalmak istiyordum rabbim nasip etti çok şükür 25 subatta hamile oldugumu öğrendim darısı tüm bebek isteyenlerin başına
amin sana da Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına alıp öpüp koklamayı nasip etsin

Kızlar benim 9.3 tü mensime 2 ggün kala..
Sonra 2 gün geçti bugün tekrar baktım 2.5 a düşmüş bu ne demek oluyo şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…