• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Kizlarrr her topige yazdim galiba ama cok.merak icindeyim sizede durumumu bir ozetlesem de yorum yapsaniz olurmu lutfeeen
Simdi bnm bat 20 şubat bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandim 6subatta cift cizgiyi gordum 7 sinde siliklesti 8 i 9unda ikinci cizgi hic gorunmedi son testimi adete 4 kala yaptim ikinci cizgi silik cikti. Adet gunu adet olacak gibiydim ped koydum minik bir acik kahve leke gelmis pede o kdr ogun erken gebelik testi vardi yaptim.negatifti ertesi gun beyaz sümük gibi bir akintinin icinde ip gibi iki damla kan vardi gerisi gelmedi bgn sabahnormal test yaptim negatif ve sabah yine ayni akintiyla kan geldi bir damla bgn sabahtan beride belkide elli kez idrara ciktim
Ne diyorsunuz bu durumuma hayatimda ilk kez boyle bir akıntı icinde kan gördüm oda azicik biseydi zaten gerisi gelir sandim gelmedi
Canm kan ver en garantisi adetin 7 gun gecmiş nerdyse idrarda belli olurdu ama sen kan ver dedgm gbi inş yerleşme kanamasdr o da:)

Kızlar az evvel beta hcg değerime baktırdım daha mens günüm geçmedi ve 9.45 cıktı 2 gün sonra geçecek günüm

Üzülme canım benim yaaa bak bende beklemedeyim ama stres den uzak dur bakalım beklenmedik bi anda olur inşallah bebeğin canım benim dualrim seninle

bu ay cokda rahattim hani bi sorun yok ya eninde sonunda olcak diye ama kac ay oldu bu nedir ya ne zormus hamile kalmk

bu ay cokda rahattim hani bi sorun yok ya eninde sonunda olcak diye ama kac ay oldu bu nedir ya ne zormus hamile kalmk
Canim üzülme bak allah bilir ne zaman olacağını tamam anlıyorum seni bende çok istiyorum ama olmuyo bakalım bu ay ne sonuç alcam

Merhaba kızlar yerleşme kanamasında kan testi yaptıran biri negatif sonuç alabilir mu yoksa pozitif olmasimi lazım illaki

Evet bende Şubat ayinda hamile kalmak istiyordum rabbim nasip etti çok şükür 25 subatta hamile oldugumu öğrendim darısı tüm bebek isteyenlerin başına

Evet bende Şubat ayinda hamile kalmak istiyordum rabbim nasip etti çok şükür 25 subatta hamile oldugumu öğrendim darısı tüm bebek isteyenlerin başına
amin sana da Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına alıp öpüp koklamayı nasip etsin

Kızlar benim 9.3 tü mensime 2 ggün kala..
Sonra 2 gün geçti bugün tekrar baktım 2.5 a düşmüş bu ne demek oluyo şimdi

Back