• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Kizlar kan testi yaptirdim 32.20 cikti degerim. Sizce hamismiyim? 1 haftalik dediler ama bana dusuk gibi geldi degeri.

Hayırlısi canım üzülme
Hayirlisi elbette esimin babasi kanser torunu olmasini cok istiyordu istiyorum ki baba dede oluyorsun demek isterdim
Torunum bi olsun simartmam kelebek toplamaya götürürüm diyordu aramizdaki espiri kelebek toplama teşekkür ederim canimya lafi biraz uzattim kusura bakma

Hayirlisi elbette esimin babasi kanser torunu olmasini cok istiyordu istiyorum ki baba dede oluyorsun demek isterdim
Torunum bi olsun simartmam kelebek toplamaya götürürüm diyordu aramizdaki espiri kelebek toplama teşekkür ederim canimya lafi biraz uzattim kusura bakma
Hayır canım benim ne kusuru ya bende çok istiyorum seni çok çok iyi anlıyorum yani .s.s.s.

Kizlar yeni gebeyim henuz kadin doguma gitmedim hic. 25 ocak son adet tarihim. P.tesi doktora randevu alicam ama sizce simdiden folik asit kullanmaya baslamalimiyim?

canım benim 26 şubar beklenen tarih ben 16 şubatta tahlil yaptırdım 0,17 çıktı doktora göründüm çok erken dedi adet tarihini bekle dedi ben haftaya bugün yapıcam sende haftaya yap istersen daha sağlıklı olur adetine 2-3 kala
İdrar testi yapmştm sası oldum bi yorumalr msnz cnm 3 gun kaldı adete hayalet czgi var gbi geldi sonra dedm beynm oyun oynuo bnle

Eklentiler

• 20160224_132312-1.jpg
    20160224_132312-1.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 66
Canim bu ilaç niçin kullaniliyotdu
Canım folic asit bebeğin beyin gelişimi için takviye ilaç down sendrom olma ihtimalini ortadan kaldırmak için. Folbiol, foliod, inofolic gibi çeşitleri var. Folbiol=folikasit+bvitamini, foliod=folikasit+iyot gibi bileşenler var. Gebe kalmadan üç ay önce kullanmaya baslanmasi tavsiye ediliyor. Günde 1 tane kullanılıyor genelde. Ben foliod kullanıyorum 90 tane var 35 lira. folbiolü arkadaş yazmış zaten. Ben ilk folbiol almıştım ama doktor foliod kullan dedi. Pco var bende çünkü.

Canım folic asit bebeğin beyin gelişimi için takviye ilaç down sendrom olma ihtimalini ortadan kaldırmak için. Folbiol, foliod, inofolic gibi çeşitleri var. Folbiol=folikasit+bvitamini, foliod=folikasit+iyot gibi bileşenler var. Gebe kalmadan üç ay önce kullanmaya baslanmasi tavsiye ediliyor. Günde 1 tane kullanılıyor genelde. Ben foliod kullanıyorum 90 tane var 35 lira. folbiolü arkadaş yazmış zaten. Ben ilk folbiol almıştım ama doktor foliod kullan dedi. Pco var bende çünkü.
Peki ne zamandan beri yani kac haftalik olduktan beri kullaniyorsun. Benim kan testinde degerim 32 cikti ama yeni henuz 1 hafta bekleyip doktora baslicam gec kalmis olurmuyum?

Peki ne zamandan beri yani kac haftalik olduktan beri kullaniyorsun. Benim kan testinde degerim 32 cikti ama yeni henuz 1 hafta bekleyip doktora baslicam gec kalmis olurmuyum?
Canım bebek olmadan kullanmaya başlayın diyor doktorlar sen şimdi hemen al kullanmaya başla. Ay kız Allah mı söyletti ben hamile degilim daha yumurta buyutuyoruz ☺akşama çatlama ignem var sonucu martta ;) Rabbim bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Back