Hayırlısi canım üzülmeKizlar Reglin baslamasina 5gun var kan testi yaptirdim negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısi canım üzülmeKizlar Reglin baslamasina 5gun var kan testi yaptirdim negatif çıktı
28 çıktı ikigün sonra tekrar test istedihayirli olsn canim kac cikti hcg?
Hayırlı olsun canım bence iyi değerin ilk hafta için içini ferah tutKizlar kan testi yaptirdim 32.20 cikti degerim. Sizce hamismiyim? 1 haftalik dediler ama bana dusuk gibi geldi degeri.
İnşallah yükselir canım değerin dikkat et kendine hayırlı olsun28 çıktı ikigün sonra tekrar test istedi
Ay canim benim insallah yaHayırlı olsun canım bence iyi değerin ilk hafta için içini ferah tut
İnşallah canım yarın kan vericem bakalımİnşallah yükselir canım değerin dikkat et kendine hayırlı olsun
Hayirlisi elbette esimin babasi kanser torunu olmasini cok istiyordu istiyorum ki baba dede oluyorsun demek isterdimHayırlısi canım üzülme
Hamile olanlari duydukca sira bize de gelecek diyorum inşallah hamilesindir canim rabbimin izniyletşk ederim canım inşallah.yarın kan vericem
Allahım anne olmak isteyen herkesin kucağını tatlı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın.kan verdim sonuç bekliyorumHamile olanlari duydukca sira bize de gelecek diyorum inşallah hamilesindir canim rabbimin izniyle
Hayır canım benim ne kusuru ya bende çok istiyorum seni çok çok iyi anlıyorum yani .s.s.s.Hayirlisi elbette esimin babasi kanser torunu olmasini cok istiyordu istiyorum ki baba dede oluyorsun demek isterdim
Torunum bi olsun simartmam kelebek toplamaya götürürüm diyordu aramizdaki espiri kelebek toplama teşekkür ederim canimya lafi biraz uzattim kusura bakma
Kızlar acil cvp yazın lütfen folic Asıt ne kadar acil ama
Canim bu ilaç niçin kullaniliyotduFİYATINI MI SORUYORSUN FOLBİOL 50Lİ 3 TL CANIM
İdrar testi yapmştm sası oldum bi yorumalr msnz cnm 3 gun kaldı adete hayalet czgi var gbi geldi sonra dedm beynm oyun oynuo bnlecanım benim 26 şubar beklenen tarih ben 16 şubatta tahlil yaptırdım 0,17 çıktı doktora göründüm çok erken dedi adet tarihini bekle dedi ben haftaya bugün yapıcam sende haftaya yap istersen daha sağlıklı olur adetine 2-3 kala
Canım folic asit bebeğin beyin gelişimi için takviye ilaç down sendrom olma ihtimalini ortadan kaldırmak için. Folbiol, foliod, inofolic gibi çeşitleri var. Folbiol=folikasit+bvitamini, foliod=folikasit+iyot gibi bileşenler var. Gebe kalmadan üç ay önce kullanmaya baslanmasi tavsiye ediliyor. Günde 1 tane kullanılıyor genelde. Ben foliod kullanıyorum 90 tane var 35 lira. folbiolü arkadaş yazmış zaten. Ben ilk folbiol almıştım ama doktor foliod kullan dedi. Pco var bende çünkü.Canim bu ilaç niçin kullaniliyotdu
Peki ne zamandan beri yani kac haftalik olduktan beri kullaniyorsun. Benim kan testinde degerim 32 cikti ama yeni henuz 1 hafta bekleyip doktora baslicam gec kalmis olurmuyum?Canım folic asit bebeğin beyin gelişimi için takviye ilaç down sendrom olma ihtimalini ortadan kaldırmak için. Folbiol, foliod, inofolic gibi çeşitleri var. Folbiol=folikasit+bvitamini, foliod=folikasit+iyot gibi bileşenler var. Gebe kalmadan üç ay önce kullanmaya baslanmasi tavsiye ediliyor. Günde 1 tane kullanılıyor genelde. Ben foliod kullanıyorum 90 tane var 35 lira. folbiolü arkadaş yazmış zaten. Ben ilk folbiol almıştım ama doktor foliod kullan dedi. Pco var bende çünkü.
Canım bebek olmadan kullanmaya başlayın diyor doktorlar sen şimdi hemen al kullanmaya başla. Ay kız Allah mı söyletti ben hamile degilim daha yumurta buyutuyoruz ☺akşama çatlama ignem var sonucu martta Rabbim bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımPeki ne zamandan beri yani kac haftalik olduktan beri kullaniyorsun. Benim kan testinde degerim 32 cikti ama yeni henuz 1 hafta bekleyip doktora baslicam gec kalmis olurmuyum?