• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Canım folic asit bebeğin beyin gelişimi için takviye ilaç down sendrom olma ihtimalini ortadan kaldırmak için. Folbiol, foliod, inofolic gibi çeşitleri var. Folbiol=folikasit+bvitamini, foliod=folikasit+iyot gibi bileşenler var. Gebe kalmadan üç ay önce kullanmaya baslanmasi tavsiye ediliyor. Günde 1 tane kullanılıyor genelde. Ben foliod kullanıyorum 90 tane var 35 lira. folbiolü arkadaş yazmış zaten. Ben ilk folbiol almıştım ama doktor foliod kullan dedi. Pco var bende çünkü.
Hm anladım canım benim zaten bu ay denemelere başladık da mesela idrar da bugün çok yanma oldu neden ki acaba .s.s.s.s

Canım folic asit bebeğin beyin gelişimi için takviye ilaç down sendrom olma ihtimalini ortadan kaldırmak için. Folbiol, foliod, inofolic gibi çeşitleri var. Folbiol=folikasit+bvitamini, foliod=folikasit+iyot gibi bileşenler var. Gebe kalmadan üç ay önce kullanmaya baslanmasi tavsiye ediliyor. Günde 1 tane kullanılıyor genelde. Ben foliod kullanıyorum 90 tane var 35 lira. folbiolü arkadaş yazmış zaten. Ben ilk folbiol almıştım ama doktor foliod kullan dedi. Pco var bende çünkü.
Eşim almış bugün başladım hemen canım inşallah ise yarar

Canım bebek olmadan kullanmaya başlayın diyor doktorlar sen şimdi hemen al kullanmaya başla. Ay kız Allah mı söyletti ben hamile degilim daha yumurta buyutuyoruz ☺akşama çatlama ignem var sonucu martta :KK66: Rabbim bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Amin canim cok sagoll. Insallah beni de Allah soyletmistirr de sen de hamissindir :) haberdar et mutlaka beni :)

Kızlar lütfen yardımcı olun gece bende kasiklarimda çok şiddetli ağrı oldu idarasık sık çıkıyorum kahverengiyapıyorumsonra hafiften kan geldi ama damla damla oldu neden acaba bi bilginiz varmı lütfen yardım edin

Kızlar lütfen yardımcı olun gece bende kasiklarimda çok şiddetli ağrı oldu idarasık sık çıkıyorum kahverengiyapıyorumsonra hafiften kan geldi ama damla damla oldu neden acaba bi bilginiz varmı lütfen yardım edin
Kaçıncı günün canim inşallah yerleşme kanamasıdır eğer oyleyse 2-3gune kanda çıkar

Geç döllenme olabilir adet tarihini bekle 2 gün gécince kan ver yada geçtim adetin ? Geçtikçe bodur canm
Yok tatlım daha 13 gün var ama dün geceden beri çok kötü oldum idarim yanıyo5yaparken çok zorlanıyorum ve damla damla geliyo köyü kahve kan karışımli. S

Yok tatlım daha 13 gün var ama dün geceden beri çok kötü oldum idarim yanıyo5yaparken çok zorlanıyorum ve damla damla geliyo köyü kahve kan karışımli. S
Canim kendini yormamaya dikkat et yerlesmeden 5gun sonra cikar eğer varsa hormonun kana dağılmasını beklemek lazim. Bide bazılarında yumurta catlarkende kanama olabiliyormus 13gun var deyince yumurta adete 14gun akla atılır genelde diye biliyoruz olabilir belki. Ovulasyon testin olsa bak derdim

İdrar testi yapmştm sası oldum bi yorumalr msnz cnm 3 gun kaldı adete hayalet czgi var gbi geldi sonra dedm beynm oyun oynuo bnle
canım ben burdan çizginin netliğini göremiyorum yok gibi ama normalde görüyorsan vardır gebelik adet gününü beklemene gerek yok bi tane daha kaset test yap ama farklı marka aynısından değil hemen doktora git değerlerin idararda çıkıyorsa kanda kesinlikle çıkar tebrik ederim şimdiden tatlım darısı isteyen tüm annelerin başına

canım ben burdan çizginin netliğini göremiyorum yok gibi ama normalde görüyorsan vardır gebelik adet gününü beklemene gerek yok bi tane daha kaset test yap ama farklı marka aynısından değil hemen doktora git değerlerin idararda çıkıyorsa kanda kesinlikle çıkar tebrik ederim şimdiden tatlım darısı isteyen tüm annelerin başına
Dun yapmştm cıkmdı bişi cnm bna ole geldi sanrm umtlanmakta istemedm acıkcası adetimn gecmsni beklicem 1 gun kaldı

Canim kendini yormamaya dikkat et yerlesmeden 5gun sonra cikar eğer varsa hormonun kana dağılmasını beklemek lazim. Bide bazılarında yumurta catlarkende kanama olabiliyormus 13gun var deyince yumurta adete 14gun akla atılır genelde diye biliyoruz olabilir belki. Ovulasyon testin olsa bak derdim
Bilgilrin için saol canım benim inşallah öyledir ama umutlanmiycam

kızlar enson adetim 21 ocaktı 2 gün önce kanda bhcg baktırdım 1.20 cıktı gecikince merak etmiştim normalde hiç geçikme olmazdı 28 günde bi olurdum önce bhcg düşük olup daha sonra artan ve hamile oldugunu ögrenen var mı lütfen bilgilendirin

kızlar enson adetim 21 ocaktı 2 gün önce kanda bhcg baktırdım 1.20 cıktı gecikince merak etmiştim normalde hiç geçikme olmazdı 28 günde bi olurdum önce bhcg düşük olup daha sonra artan ve hamile oldugunu ögrenen var mı lütfen bilgilendirin
Gec dollenmde olablr bnm bgn adet gunum testm negatf cktı kan versem mi blmiorm meraktan catlıcam

Dun yapmştm cıkmdı bişi cnm bna ole geldi sanrm umtlanmakta istemedm acıkcası adetimn gecmsni beklicem 1 gun kaldı
cnaım hafiften çizgiyi sen görüyorsan vardır telefonda yada dotoğrafta görünmeyebilir arkadaşıma öyle oldu hamile olduğunu öğrendi ondan dolayı dedim sana ikinci bir test al yap oda öyleyse doktora git

Gec dollenmde olablr bnm bgn adet gunum testm negatf cktı kan versem mi blmiorm meraktan catlıcam
ben aadet günümde gittim 1.20 cıktı 5 gecti haftaya kadar olmazsam yine baktırcam arkadaslara da sordum kımının 20 güününde belli olmus kimide dioki 1 ay gecti dr kessede görmedi adet söktürücü igne yyapıcaklardı ıstemedim sonra ilk kızıama hamile oldugumu ögrendm dio bazen gec catlama olabiliyomus

ben aadet günümde gittim 1.20 cıktı 5 gecti haftaya kadar olmazsam yine baktırcam arkadaslara da sordum kımının 20 güününde belli olmus kimide dioki 1 ay gecti dr kessede görmedi adet söktürücü igne yyapıcaklardı ıstemedim sonra ilk kızıama hamile oldugumu ögrendm dio bazen gec catlama olabiliyomus
Evet cnm bnm kanda negatf cktı bgn adet gunumdu 1 hafta 10 gun beklcem bakalm

Kizlarrr her topige yazdim galiba ama cok.merak icindeyim sizede durumumu bir ozetlesem de yorum yapsaniz olurmu lutfeeen
Simdi bnm bat 20 şubat bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandim 6subatta cift cizgiyi gordum 7 sinde siliklesti 8 i 9unda ikinci cizgi hic gorunmedi son testimi adete 4 kala yaptim ikinci cizgi silik cikti. Adet gunu adet olacak gibiydim ped koydum minik bir acik kahve leke gelmis pede o kdr ogun erken gebelik testi vardi yaptim.negatifti ertesi gun beyaz sümük gibi bir akintinin icinde ip gibi iki damla kan vardi gerisi gelmedi bgn sabahnormal test yaptim negatif ve sabah yine ayni akintiyla kan geldi bir damla bgn sabahtan beride belkide elli kez idrara ciktim
Ne diyorsunuz bu durumuma hayatimda ilk kez boyle bir akıntı icinde kan gördüm oda azicik biseydi zaten gerisi gelir sandim gelmedi

Back