• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Duyarlı test dediler ondan da aldım oda negatif heralde kesin sonuç artık kan testinde çıkacak dua edin Rabbim sizlerde nasip etsin inş bana da allahim kucaklarimizi boş birakmasin

Benim de adetim 1 gun gecti kanama yerine akinti geliyor ovulasyon testlerim de iki ciZgi ama ayni koyulukta degil ve kasiklarimda dolgunluk var cok merak ediyorum acaba hamile miyim? Test yaptirip negatifi duymak gormek hiiiic istemiyorum

mrb 27 subat adet tarihim adetten önce ne zaman test yapsam cıkar acaba? şüpheli ilişki 7 subattaydı

merhaba arkadaşlar benim gibi 26 şubatı bekleyen var mı ? varsa belirti veya hissettiğin şeyler neler

mrb 27 subat adet tarihim adetten önce ne zaman test yapsam cıkar acaba? şüpheli ilişki 7 subattaydı
canım benim 26 şubar beklenen tarih ben 16 şubatta tahlil yaptırdım 0,17 çıktı doktora göründüm çok erken dedi adet tarihini bekle dedi ben haftaya bugün yapıcam sende haftaya yap istersen daha sağlıklı olur adetine 2-3 kala

Benim de adetim 1 gun gecti kanama yerine akinti geliyor ovulasyon testlerim de iki ciZgi ama ayni koyulukta degil ve kasiklarimda dolgunluk var cok merak ediyorum acaba hamile miyim? Test yaptirip negatifi duymak gormek hiiiic istemiyorum
Canim suan aynı durum benimde başımda benim 2 gün geçti test negatif ama hiç bir belirti yok akıntı dışında cuma doktora gidecem baktıkça ultrason kan felan allah gönlünüzce göre versin bende senin gibi sabirsizim

Merhaba kızlar bat a 4 gün var 19 Şubat benim de ara ara sağ ve sol kasığımda batmalar oluyo özellikle sağda bi de göğsüme ani ağrılar giriyo onun dışında sarımsı bi akıntım oldu 2 gün önce felan şu an hiçbişey yok beklemedeym bi de sanki kasığımın altında bi balon gibi şişlik var gibi hakkımızda hayırlısı umutla bekliyorum

Aaa, benimde sag tarafim asaga dogru agrilar var. Dedigin gibi, sanki balon var, sislik var orda. Bat'a baya var daha ama, 26 yada 28 subat'ta. Umarim bunlar iyi seylerdir ve ikimizde hamile olmusuzdur bu ay :KK36:

Aaa, benimde sag tarafim asaga dogru agrilar var. Dedigin gibi, sanki balon var, sislik var orda. Bat'a baya var daha ama, 26 yada 28 subat'ta. Umarim bunlar iyi seylerdir ve ikimizde hamile olmusuzdur bu ay :KK36:
Kızlar lütfen fazla umutlu olmayın o balon bende de var ama normalde bat 5 gün sürüyordu ama bu defa 2 gün sürdü 3. Gün bitti yine bu ay denemedeyiz

Arkadaslar regl dönemi düzenli olan bir bayanın yalnız son adetin üstünden 5 gün geçti ve doktora gittim hamile ümidiyle aldığım haber beni yipratti prolaktin seviye olduğundan yüksek çıktı ve bu kısırlığa gidebilir yükselirse kasık sağ tarafa batma ve şiddetli bel ağrısı çektim hamleyi sandım birde sanki bebeğim varda aşağı düşecektir hissi oluştu bebek isteyen anne adaylarını hormon testine gitmesi önemli allah kimsenin kucağına boş birakmasin

Arkadaslar regl dönemi düzenli olan bir bayanın yalnız son adetin üstünden 5 gün geçti ve doktora gittim hamile ümidiyle aldığım haber beni yipratti prolaktin seviye olduğundan yüksek çıktı ve bu kısırlığa gidebilir yükselirse kasık sağ tarafa batma ve şiddetli bel ağrısı çektim hamleyi sandım birde sanki bebeğim varda aşağı düşecektir hissi oluştu bebek isteyen anne adaylarını hormon testine gitmesi önemli allah kimsenin kucağına boş birakmasin
Amin canım benim geçen ay bende öyle oldum ama adet oldum sonra normalde regli 5 gün sürüyordu 2 gün sürdü 3. Gün tamamen bitti birsey anlamadım ama dün yine denemeye başladık bilmiyorum nolacak doktorlara pek güvenme allah isterse hersey olur sen ümidini yitirme devam edin allahın izni ole olur inşallah canım benim sıkma tatlı canını sen Rabbim istesın yeter kimse engel olamaz

Amin canım benim geçen ay bende öyle oldum ama adet oldum sonra normalde regli 5 gün sürüyordu 2 gün sürdü 3. Gün tamamen bitti birsey anlamadım ama dün yine denemeye başladık bilmiyorum nolacak doktorlara pek güvenme allah isterse hersey olur sen ümidini yitirme devam edin allahın izni ole olur inşallah canım benim sıkma tatlı canını sen Rabbim istesın yeter kimse engel olamaz
Bu durum beni yipratti hemde çok daha yaşım 23 hiç beklemediğim bir yerden sıkıntı geldi ne yapacağımı bilmiyorum daha regl olmadım belirtilen yok ilaçları kullanalım bakalım ama telaffuz etmek istemesemde sanki çok büyük sorun varmış gibi hissettiriyor bana off sen ne yaptın peki doktora göründün mü mine

Bu durum beni yipratti hemde çok daha yaşım 23 hiç beklemediğim bir yerden sıkıntı geldi ne yapacağımı bilmiyorum daha regl olmadım belirtilen yok ilaçları kullanalım bakalım ama telaffuz etmek istemesemde sanki çok büyük sorun varmış gibi hissettiriyor bana off sen ne yaptın peki doktora göründün mü mine
Hayır canım benim gitmedim en son gittiğimde kontrolum vardı ilaç verdi benimde yaşım daha 20 bana dedi yumurta tembelliğin var dedi benim gözlerim doldu ağlayacak duruma geldim eşim ile konuştum artık istiyorum ddm saolsun eşim kırmadı beni 2 aydır deniyoruz işte inşallah olacak bu ay bilmiyorum ama olmazsa kesin doktor a goruncem ne yapmam lazım öğrenmek istiyorum

Sen bu ay dene bekle olmazsa git hormon testyle kan testi ver ama tavsiyem sen haftada en aşağı 4 gün 1 dolu bir boş yada 2 boş bir dolu şeklinde ďenemeye çalış birde odak noktası yapma kendine ben yatıp kalkıp düşündüm strese giriyordum adeti daha da çok gecikiyordu

Aynen canım benim zaten artık dusunmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe kendime zarar veriyorum

Back