Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Biraz bekle tekrar test yapalım dedi pazartesiye kaldı yani inşallah yerleşme kanamasıdır
Canim birsey sorcam sana hani hastayken ağrıların varmiydi şiddetlimiydi azmi oldu kanaman çok mu oldu

Kizlar bu benim bata 4 gun kala ovulasyon testim sizce subat hamisi olabilir miyim? Bu arada idrar testi negatif

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    77,1 KB · Görüntüleme: 59
Canim birsey sorcam sana hani hastayken ağrıların varmiydi şiddetlimiydi azmi oldu kanaman çok mu oldu

Canım ilk gün ağrım vardı sonra kesildi 2 günde kanamam oldu ama normaldi yani benim beta hep 0. 1 olurdu ilk defa böyle çıktı

Canım ilk gün ağrım vardı sonra kesildi 2 günde kanamam oldu ama normaldi yani benim beta hep 0. 1 olurdu ilk defa böyle çıktı
Bende hasta oldum ama ilk defa çok ağrılı ve kusmali geçti canım benim normalde ilk günüm çok az kanamam olurdu bu ay çok oldu kanamam ilk günüm bugün

Bende hasta oldum ama ilk defa çok ağrılı ve kusmali geçti canım benim normalde ilk günüm çok az kanamam olurdu bu ay çok oldu kanamam ilk günüm bugün

Kanda baktır canım varsa çıkar için rahat olsun ilaç falanda içme Rabbimin hikmeti herşey.. doktor bana ilaç verecekti vazgeçti hakkımızda hayırlısı olsun

Kanda baktır canım varsa çıkar için rahat olsun ilaç falanda içme Rabbimin hikmeti herşey.. doktor bana ilaç verecekti vazgeçti hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canım benim zaten agrilardan ugundum ağladım ama ilaç icmedim

Bende regl olmadım. Arkadaşlar 2 gün daha olmazsam test yapacağım. 2 gün önce olacak gibi çok karnım ağrıdı kramplar girdi. Şimdi ne ağrı var ne de gelen giden Bekliyorum bakalım

Bende regl olmadım. Arkadaşlar 2 gün daha olmazsam test yapacağım. 2 gün önce olacak gibi çok karnım ağrıdı kramplar girdi. Şimdi ne ağrı var ne de gelen giden Bekliyorum bakalım
Hadi bakalım canım benim hayırlı hbrlerini bekliyorum. .d.d

benimde 5 günüm var endişeli bir sekilde beklemekteyim...

bende ovulasyon gunlerimdeyim bat 1 mart bakalim neler olacak. ovulasyon testide aldim birde inefolic aldim kullaniyorm umarim ise yarar

Inefolic niçin cnm
Canim folic asit ama farkli bi vitamin daha var inofolic kadinlar kulubu diye arama yapinca hemen cikiyor cok kullanan ve cok yorum yapan var. pko lulara genelde veriyolrmis ama hicbiseyi olmayanlarada veren doktorlar var. pko lular gunde 4 şase her hangi bi problemi olmynda gunde 1 veya 2 şase kullaniyor

Hamilelik belirtileri regl belirtilerine benziyor zaten canım ama bi türlü olamıyorsun :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Hamilelik belirtileri regl belirtilerine benziyor zaten canım ama bi türlü olamıyorsun :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bugünde olmadım bir iki gün daha bekleyip test yapacağım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.güzel haberler veririm insallah

Bende 1 sene 4 ayin üzerine ilk defa 2 gün ince çift cizgiyi adet geçtikten 3 gün sonra öğrendim. Kopkoyu iki çizgi idi. Beklemediğim için mutfağa poşetleri yerleştirmeye gittim. Geri döndüğümde bir baktım çift çizgi. Ardından başka bir test alıp daha yaptım. Kopkoyu idi. 16 aydır artık tek çizgi görmekten inanamadim.
2 ay önce polikistik over olduğumu öğrendim. Normal belki olmaz diyordum. Çok şükür rabbime. Yarın kan tahlili yapılacak inşallah. Darısı en kisa zamanda isteyenlerin başına.

Eklentiler

• 20160214_202821.jpg
    20160214_202821.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 59
Bende 1 sene 4 ayin üzerine ilk defa 2 gün ince çift cizgiyi adet geçtikten 3 gün sonra öğrendim. Kopkoyu iki çizgi idi. Beklemediğim için mutfağa poşetleri yerleştirmeye gittim. Geri döndüğümde bir baktım çift çizgi. Ardından başka bir test alıp daha yaptım. Kopkoyu idi. 16 aydır artık tek çizgi görmekten inanamadim.
2 ay önce polikistik over olduğumu öğrendim. Normal belki olmaz diyordum. Çok şükür rabbime. Yarın kan tahlili yapılacak inşallah. Darısı en kisa zamanda isteyenlerin başına.

Rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin canım

Hayirli olsun arkadasim senden mitlusu yoktur simdi :))))

Back