- Emoji Skoru
- 623
- Puanlar
- 103
Biraz bekle tekrar test yapalım dedi pazartesiye kaldı yani inşallah yerleşme kanamasıdırUmarim yerlesme kanamasidir canim. Doktor ne diyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz bekle tekrar test yapalım dedi pazartesiye kaldı yani inşallah yerleşme kanamasıdırUmarim yerlesme kanamasidir canim. Doktor ne diyor?
Canim birsey sorcam sana hani hastayken ağrıların varmiydi şiddetlimiydi azmi oldu kanaman çok mu olduBiraz bekle tekrar test yapalım dedi pazartesiye kaldı yani inşallah yerleşme kanamasıdır
Canim birsey sorcam sana hani hastayken ağrıların varmiydi şiddetlimiydi azmi oldu kanaman çok mu oldu
Bende hasta oldum ama ilk defa çok ağrılı ve kusmali geçti canım benim normalde ilk günüm çok az kanamam olurdu bu ay çok oldu kanamam ilk günüm bugünCanım ilk gün ağrım vardı sonra kesildi 2 günde kanamam oldu ama normaldi yani benim beta hep 0. 1 olurdu ilk defa böyle çıktı
Bende hasta oldum ama ilk defa çok ağrılı ve kusmali geçti canım benim normalde ilk günüm çok az kanamam olurdu bu ay çok oldu kanamam ilk günüm bugün
Amin canım benim zaten agrilardan ugundum ağladım ama ilaç icmedimKanda baktır canım varsa çıkar için rahat olsun ilaç falanda içme Rabbimin hikmeti herşey.. doktor bana ilaç verecekti vazgeçti hakkımızda hayırlısı olsun
Hadi bakalım canım benim hayırlı hbrlerini bekliyorum. .d.dBende regl olmadım. Arkadaşlar 2 gün daha olmazsam test yapacağım. 2 gün önce olacak gibi çok karnım ağrıdı kramplar girdi. Şimdi ne ağrı var ne de gelen giden Bekliyorum bakalım
Hakkında hayırlısı olsun canımbenimde 5 günüm var endişeli bir sekilde beklemekteyim...
Inefolic niçin cnmbende ovulasyon gunlerimdeyim bat 1 mart bakalim neler olacak. ovulasyon testide aldim birde inefolic aldim kullaniyorm umarim ise yarar
Canim folic asit ama farkli bi vitamin daha var inofolic kadinlar kulubu diye arama yapinca hemen cikiyor cok kullanan ve cok yorum yapan var. pko lulara genelde veriyolrmis ama hicbiseyi olmayanlarada veren doktorlar var. pko lular gunde 4 şase her hangi bi problemi olmynda gunde 1 veya 2 şase kullaniyorInefolic niçin cnm
Bende regl olmadım. Arkadaşlar 2 gün daha olmazsam test yapacağım. 2 gün önce olacak gibi çok karnım ağrıdı kramplar girdi. Şimdi ne ağrı var ne de gelen giden Bekliyorum bakalım
Bugünde olmadım bir iki gün daha bekleyip test yapacağım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.güzel haberler veririm insallahHamilelik belirtileri regl belirtilerine benziyor zaten canım ama bi türlü olamıyorsun :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Bende 1 sene 4 ayin üzerine ilk defa 2 gün ince çift cizgiyi adet geçtikten 3 gün sonra öğrendim. Kopkoyu iki çizgi idi. Beklemediğim için mutfağa poşetleri yerleştirmeye gittim. Geri döndüğümde bir baktım çift çizgi. Ardından başka bir test alıp daha yaptım. Kopkoyu idi. 16 aydır artık tek çizgi görmekten inanamadim.
2 ay önce polikistik over olduğumu öğrendim. Normal belki olmaz diyordum. Çok şükür rabbime. Yarın kan tahlili yapılacak inşallah. Darısı en kisa zamanda isteyenlerin başına.
Bende 1 sene 4 ayin üzerine ilk defa 2 gün ince çift cizgiyi adet geçtikten 3 gün sonra öğrendim. Kopkoyu iki çizgi idi. Beklemediğim için mutfağa poşetleri yerleştirmeye gittim. Geri döndüğümde bir baktım çift çizgi. Ardından başka bir test alıp daha yaptım. Kopkoyu idi. 16 aydır artık tek çizgi görmekten inanamadim.
2 ay önce polikistik over olduğumu öğrendim. Normal belki olmaz diyordum. Çok şükür rabbime. Yarın kan tahlili yapılacak inşallah. Darısı en kisa zamanda isteyenlerin başına.
Teşekkür ederim canım. Gerçekten öyle. Kan testi degerlerimi de görsem bir tam rahatlatacagim:))Hayirli olsun arkadasim senden mitlusu yoktur simdi :))))